PDA

View Full Version : "Да, готова съм"

addic7edd
03-22-2011, 08:07
Имам въпрос към момичетата, всеизвестно е, че дамата не трябва да прави секс преди да се почувства готова. Какво почувствахте, когато се почувствахте готови? Как разбрахте, че сте готови?

valll
03-22-2011, 10:38
просто идва един такъв момент, в който с момчето стигате до едно положение и ти не казваш не, това е. просто го усещаш, не е някакво грандиозно чувство.

Krasencety
03-22-2011, 10:50
Просто знаеш, че го искаш не знам как да ти го опиша.. Ще го усетиш :) Как разбрах ... мии имах доверие на момчето и просто исках. Чувствах спокойствие, сигурност, че искам да ми е първия, не се страхувах, когато ми каза, че ме иска...

blackvelvet
03-22-2011, 11:56
И аз се чувствах спокойна.Чувството е странно да се опише.Просто вътрешно се усещаш готова.

NomNomNom
03-22-2011, 12:44
Аз съм готова 24/7

anonymous708973
03-22-2011, 13:24
Готова си, когато си представяш тялото си, извиващо се в ръцете му.

Изключително е кофти да си готова и да не можеш...

zay4e
03-22-2011, 14:15
Просто знаеш, че го искаш не знам как да ти го опиша.. Ще го усетиш :) Как разбрах ... мии имах доверие на момчето и просто исках. Чувствах спокойствие, сигурност, че искам да ми е първия, не се страхувах, когато ми каза, че ме иска...

+1 :) Бях много влюбена в него (и все още съм) . Не съм го правила защото той така иска или да съм се чудила да го направя ли, да не го ли направя,ами ако стане това,ами ако стане онова..... просто го исках и знаех ,че е ТОЙ :)

TheGirlNextDoor
03-22-2011, 14:26
просто знаеш,че той е човека.Усещаш го.При мен беше така...аз усетих,че съм готова,а и той го усети и просто си стана....

LiRRRa
03-22-2011, 16:00
Готово е момиче /според мен/, когато в ръцете му се чувства напълно спокойно, отпуснато, леко разлигавено..

Shia
03-22-2011, 16:17
Почувствах се готова да правя секс,когато се овлажних достатъчно...

Nappii
03-22-2011, 18:26
Почувствах се готова да правя секс,когато се овлажних достатъчно...

xaxa +1 8)

tanch3t093
03-22-2011, 18:27
При мен не беше това дали се чувствам готова, усещах, че го искам, усещах, че просто желая да бъда негова точно НА МОМЕНТА! И после какво? Този неописуем страх от неизвестното ме преследваше до край. Но после се отпуснах и стана (:

buzzzz
03-22-2011, 19:11
С течение на времето, когато спечели доверието ми, разбрах, че той ще е първия. След това вече е ясно.......

Puup
03-22-2011, 19:39
Исках го.Имах явната нагласа,че мога и желая да го направя.Чувствах се достатъчно зряла за нещо такова.И никога не съм съжалявала че го направих...а това точно значи,че съм била напълно готова!
Btw...беше невероятно изживяване...(:

Guio92
03-24-2011, 16:08
И извода е (съдейки по повечето коментари):
Най-важно е момчето :)

LambOfGod
03-24-2011, 18:58
И извода е (съдейки по повечето коментари):
Най-важно е момчето :)

То е най-важно,да, но според мен също са не по-малко важни и външните условия.
Да, може да е принцът на мечтите ти да го обичаш и да си готова, но все пак, ако няма подходящи условия и достатъчно дълга и пълноценна любовна игра ще си припомняш с омраза първият си път.
А как едно момиче разбира дали е готово?
Сбор от няколко неща според мен, когато тя е на една определена според закона или личният си морал възраст, чувства емоционално и физически нужда от секс и е намерила достоен за този специален момент партньор, който да обича с цялата си личност и той нея също.

xCut0utMyTearsx
03-25-2011, 08:47
Имах някаква нагласа като стана пълнолетна тогава да го направя... [не знам защо] със предишните ми гаджета ме беше страх и наистина не бях готова... но със сегашното.. ;Д даже може да се каже, че аз му се нахвърлих и си поисках... просто идва някакъв такъв момент в който изгаряш от страст и анананнананданаданаднада надявам се да сте ме разбрали.. -.- :D 8-)

babity
03-25-2011, 09:06
Най - крещящият сигнал за това, че си готова е това, че когато почне да те съблича изобщо не си мислиш дали е редно или не. Просто искаш да го направи по - бързо за да не ви смущава заниманията.

bybz
03-25-2011, 09:42
Е...както някой вече каза, момчето е най - важното .. :)
Никоя няма да е готова да ''поиска'' някакъв ужасен, без
елементарно възпитание, пълен простак и т.н :)

Аз например не бих дала на някакъв, който се има за най - великия,
някои момичета пък точно това търсят :D

UniCoWN
03-25-2011, 16:44
Най - крещящият сигнал за това, че си готова е това, че когато почне да те съблича изобщо не си мислиш дали е редно или не. Просто искаш да го направи по - бързо за да не ви смущава заниманията.

Oт всички коментари с ''определения'' този най-много ме грабна.

Готова си тогава, когато осъзнаваш какво правиш и едновременно с това си готова и искаш просто да се отпуснеш в ръцете му.
Тогава, когато не си правила никакви планове и това се случи спонтанно.
Тогава, когато не се страхуваш от предстоящото, когато си готова да посрещнеш усещането.

Shia
03-26-2011, 22:03
Първата любов не винаги е Единствената.

Да си готов,когато като си зададеш въпроса "Искам ли да правя секс с него" си отговаряш твърдо ДА.
Ходих с приятеля си доста време и една вечер се замислих искам ли нещо повече и си казах ДА,той го заслужава,на мен ми се иска...

Shiny94
03-27-2011, 10:48
Почувствах, че съм готова в момента, в който толкова си бях изгубила ума, че още докато бяхме с дрехите си представях как прониква в мен и го усещам... Бях се навлажнила, той беше възбуден...Исках го толкова силно, пък и бях сигурна, че той ще ми е първи...