Влез

View Full Version : Какво да правя ??

br0ken17
03-22-2011, 10:55
Обичам едно момче от 4 години. Не го бях виждала отдавна. На нито един мой рожден ден не беше идвал , но тази година се реши да дойде. Подари ми една прекрасна и незабравима вечер , но после нещо ме беше ядосал и се скарахме и аз казах на гаджето му , че ми е бил на рождения ден , а не трябваше да го правя .. даже и снимки пратих за доказателство и й казах , че сме спали , което не е вярно , защото щяхме , но той заспа (но това е друга тема ) предадох го да и после както винаги съжалявах. И даже му казах " За какво ми беше да идваш да се влюба още повече в теб и да ми досъсипеш живота .. " А той иска да сме само приятели и нищо повече и ми го е казвал 10000 пъти .. Сега не знам какво да правя , че да се сдобра с него и всичко да си дойде на мястото .. дори го и обиждах в яда си .. без да мисля наговорих толкова много неща ..

Ако спра да го търся в рамките на 1 месец примерно , дали ще ме потърси ? Как мислите ?

didka369
03-22-2011, 11:06
според мен му даи сжобода .. опитаи да му се харесаш без да праиш печетление че го харесваи и гледаи тои да и обърне внимание.. трудно е да се караш с някого специален за теб при мен почна да стажа мн често с приятели да се карам защото не си здържам нервите но трябж аж такъва моменти просто да се оспокоим и да се правим че нищо не се е случило колкото и да е трудно .. аз с едно момче се карах постоянно и накрая се разделихме .. помисли ти защо си се скарала с него .. ако е тои виновен и ако не заслужава вниманието ти просто не му обръщаи но ако ти си била виновна .. извини се кажи че си била ядосана.. и може да продължите .. и да станете повече от приятели но не му се натрапваи остави го тои да те потърси.. :)

br0ken17
03-22-2011, 11:43
според мен му даи сжобода .. опитаи да му се харесаш без да праиш печетление че го харесваи и гледаи тои да и обърне внимание.. трудно е да се караш с някого специален за теб при мен почна да стажа мн често с приятели да се карам защото не си здържам нервите но трябж аж такъва моменти просто да се оспокоим и да се правим че нищо не се е случило колкото и да е трудно .. аз с едно момче се карах постоянно и накрая се разделихме .. помисли ти защо си се скарала с него .. ако е тои виновен и ако не заслужава вниманието ти просто не му обръщаи но ако ти си била виновна .. извини се кажи че си била ядосана.. и може да продължите .. и да станете повече от приятели но не му се натрапваи остави го тои да те потърси.. :)

Аз му се извиних 1000 пъти , но той ми казва все , че съм ненормална и луда и да го оставя на мира ..

RoSKo0o0
03-22-2011, 11:48
you are so... no comment :o

thegreenzombie
03-22-2011, 11:52
Аз му се извиних 1000 пъти , но той ми казва все , че съм ненормална и луда и да го оставя на мира ..

Eм прав е човека :?

NomNomNom
03-22-2011, 12:24
Е, омг, какво очакваш . Откажи се от него.

Fiction7577
03-22-2011, 14:17

Ми много ясно. Като го обичаш бива ли така да го "насяваш" на приятелката му? Представи си тя да ти говори такива глупости за него, ако ти беше на нейно място. Яко а?

eLssiii
03-23-2011, 15:11
Направила си огромна грешка и сега съжелявашшш .. ! Може да прозвучи банално но '' оценяваш нещо чак когато го загубиш '' .. нали така .. ! Това ще ти е за урок ... но дай малко време .. остави го малко да диша и да си премисли нещата . ;) А това дето си се правила на яка пред гаджето му е било супер тъпо .. не намирам даже и смисъл .. ! ;) Ако искаш да си го върнеш като приятел трябва доста да се постараеш .. той определено е загубил вярата в теб :(

marin4itu
03-23-2011, 16:38
Аз ако бях на него нямаше да искам да те гледам! Толкова тъпо си постъпила с него, завъртяла си интригите и искаш той да е с теб.. Ти нормална ли си? Никой нормален човек не би го пожелал..

br0ken17
03-23-2011, 17:10
Аз ако бях на него нямаше да искам да те гледам! Толкова тъпо си постъпила с него, завъртяла си интригите и искаш той да е с теб.. Ти нормална ли си? Никой нормален човек не би го пожелал..

Не искам да е с мен , просто искам да сме приятели :)