Влез

View Full Version : Една дълга историята кратко разказана.

SturmUndSperm
03-22-2011, 16:38
Здравейте, пиша от на брат ми акаунта. Общо взето ще се изповядам.. не е за пропускане предполагам. Сега съм 12-ти клас. В 10-ми клас срещнах едно момче, много умно, разумно и чаровно. Харесахме се много, всичко беше като в приказка. Той беше малко потаен, споделяше много и говореше доста, но имаше някаква друга работа за която никога не разказваше. Нека да го наречем обект А, защото има и друг. Един ден, по грешка бил отвлечен негов приятел и УБИТ! На партньора ми му стана нещо.. пречупи се. Този негов приятел беше най-добрият му и доколкото разбрах станало поради грешка, а полицата се разкрещяла на гаджето ми. :shock: Изчезна безследно.. нямаше го нито в училището му, нито никъде. Аз си намерих нов мъж след 1 година, който ще наречем Б. И сега вече, когато съм 12-ти клас, А се завърна. Всичко беше на 6 при него.. оценките, държанието, мечта си беше. А ми каза, че никога не е спирал да мисли за мен. Беше ЕКСТРЕМНО много романтично. Аз му казах, че вече си имам гадже и 2-мата се спогледахме, стана му тъжно. Тогава една приятелка ми се обади и ми каза, че сегашният ми партньор (Б) искали да го бият някакви и не го пускали да си ходи! Как така все при мен тези неща се случват?!?! Та А тръгна на някъде. Аз хукнах след него ама не можах да го хвана. Загубих диря, нямах връзка, седнах на една пейка и се натъжих. А дойде, целуна ме страстно и каза, че от Б ще стане добър мъж, каза че се е убедил в това и си тръгна.. завинаги. Б дойде и разказа, че А го е спасил от тези (А беше тренирал почти всяко бойно изкуство), като ги натупал. След което тръгнал и него да го бие като преди това го питал дали ме обича. Б казал, че ме обичал, дори и да умре пак щял да ме обича. Тогава А го пуснал и си тръгнал.
Ето.. сега, след няколко дена аз пуснах тази тема. Много неща ми се случиха.

alonedark
03-22-2011, 17:29
Супер романтична история , която е свидетелство на това , че любовта съществува ! Супер много се радвам за тебе и честно да ти кажа искрено ти завиждам и се надявам да изживявам моменти като твойте...аа за това
че обекта А е спасил сегашното ти гадже и те е пуснал да си отидеш от него , всъщност показва колко истински те обича...ии ти пожелавам да продължаваш да изпитваш любовта , защото това е най - уникалното чувство!!!!

Gerrynka
03-22-2011, 17:33
Мда .. наистина е много хубава история, стига да е истина ;)

nepowtorima
03-22-2011, 17:36
Както е направил А.

Когато обичаш някого - пусни го, ако и той/я те обича ще се върне при теб...

а ти кого обичаш сега... А. или Б. ??...

YouNeedLobotomy
03-22-2011, 17:48
Супер романтична история , която е свидетелство на това , че любовта съществува ! Супер много се радвам за тебе и честно да ти кажа искрено ти завиждам и се надявам да изживявам моменти като твойте...аа за това
че обекта А е спасил сегашното ти гадже и те е пуснал да си отидеш от него , всъщност показва колко истински те обича...ии ти пожелавам да продължаваш да изпитваш любовта , защото това е най - уникалното чувство!!!!

Да те ебе лисица!

ilia_92
03-22-2011, 17:55
Яка ще да е била тревицата :smt033

TheBeliever
03-22-2011, 17:59
Голям филм.

didka369
03-22-2011, 18:22
да страхотна история .. :)

LadyDi
03-22-2011, 18:25
Кофата не ви ли стига, че сте се разпрострели и тука? Айде, да не ставаме лоши.

SturmUndSperm
03-22-2011, 18:45
ама аз сум гей

LadyDi
03-22-2011, 18:50
ама аз сум гей
Достатъчно.