PDA

View Full Version : Прекалено повърхностно ли гледам на нещата?

eminemfenka
03-22-2011, 18:29
Та от 1 година г/д познавам едно момче , имали сме супер хубавите моменти заедно, разбира ме се .. чудесно ни е , но в последствие аз усетих някакво привличане,следователно той ми отговори със същото..
НО той е по-нисък от мен , и ми е някак некомфортно..

Вярно ръста е без значение,когато човека срещу теб ти дава всичко,има уникален характер.. обаче по улиците и прочие ми е супер тъпо особенно,ако се опита да ме гушне,предполагам,че и на него му е някак шит.. просто незнам дали да избегна връзката или да приема всичко както е .,, :D

buzzzz
03-22-2011, 18:34
Уф,боже.Изобщо не се занимавай с момчето.Щом не можеш да приемеш този негов жалък недостатък, просто няма смисъл.Най-много да го нараниш.

eminemfenka
03-22-2011, 18:48
Раздвоена съм между чувствата си и комфорта си..

buzzzz
03-22-2011, 18:52
Какви чувства? Ако имаше по-различни от приятелски, това изобщо нямаше да те тревожи.

jghgh
03-22-2011, 18:53
От опит тря'а ти кажа, че когато се колебаеш за нещо, това е равно "не".

Докато/Ако не ти изчезнат колебанията, не се занимавай с него ;)

Gerrynka
03-22-2011, 18:55
Това с комфорта прозвуча леко егоистично .. и на него може да не му е приятно като е "по улиците" с тебе, но явно не го оценяваш съгласна съм с buzzzz ;)

BlueFace
03-22-2011, 18:55
От опит тря'а ти кажа, че когато се колебаеш за нещо, това е равно "не".

Докато/Ако не ти изчезнат колебанията, не се занимавай с него ;)

Права е jghgh

buzzzz
03-22-2011, 19:00
Това с комфорта прозвуча леко егоистично .. и на него може да не му е приятно като е "по улиците" с тебе, но явно не го оценяваш съгласна съм с buzzzz ;)

Ние Геритата се подкрепяме :D

MaGuSs
03-22-2011, 19:16
Купи му обувки с висок ток :D :D :D

П.П.Шегувам се... нямаш никав шанс ... :-o

anonymous708973
03-22-2011, 19:25
И аз не бих се чувствала комфортно.
Винаги си ги харесвам поне с 10 санта отгоре... за да мога като сложа токчета, да не стърча като жираф над него.

eminemfenka
03-22-2011, 19:25

Аз в темата споделих , че не ми е комфортно и , че може би и на него не му е приятно .

---

В своя защита бих казала,че силно ме привлича, харесва ми да прекарвам времето си с него и прочие.. Но за да ме гушне аз трябва да се навеждам , ако се държим за ръка сме като по-малък брат и сестра, и не не сте прави , че ако държа на него това не би ми минало през ума , ако не сте изпитвали нещо към по - нисък от вас , това е друг въпрос ..

TheBeliever
03-22-2011, 19:33
За какви години и каква разлика във височината става въпрос? Ако сте на 15-16 той до година може и да те задмине на височина.

eminemfenka
03-22-2011, 19:35
18 той

15 аз

ми той ми е някъде до рамото :D

jghgh
03-22-2011, 19:44
Еми аз съм ходила с човек нисък колкото мен и съм изпитвала привличане и тва не ми е било проблем и т.н. Но това съм само аз, разбира се...

Смея да ти кажа, че има ли дори едно притеснение дали да тръгнеш с някого, без значение дали е нещо важно или нещо малко/повърхностно, значи не трябва да губиш времето си и неговото ;)

Трябва да си сигурна, че желаеш момчето точно по начина, по който е, и тогава може и да ви се получи.
Да, ти се притесняваш за нещо дребно, но докато/ако не спре да те човърка, повярвай ми, няма да ти потръгне.

Никога не тръгвай с някого, ако имаш колебания, независимо дали са основателни, умни или тъпи. :-o
За да тръгне една връзка добре, е необходим оня етап на сляпо влюбване, намиране само на хубавото в човека и пренебрегване/незабелязване на недостатъците и т.н.

eminemfenka
03-22-2011, 19:46
jghgh ужасно си права..

BlindedAngel
03-22-2011, 20:24
Хич да не е повърхностно е :) Чиста проба издребняване.Пък и не виждам нищо смешно в такава ситуация 8)

Gerrynka
03-22-2011, 20:34
Да попитам, все пак, за каква разлика говорим ? :)

MaLkaTa_LaDy
03-23-2011, 06:39
Не е повърхностно. По-скоро е подсъзнателно, че ти си търсиш пораснало, възмажало момче, а той не ти вдъхва такова усещане. И аз бих се чувствала така на твое място. Ако исках да съм с момиче, щях да си хвана момиче.

buzzzz
03-23-2011, 13:11
Смея да ти кажа, че има ли дори едно притеснение дали да тръгнеш с някого, без значение дали е нещо важно или нещо малко/повърхностно, значи не трябва да губиш времето си и неговото ;)

:!: