View Full Version : Защо така?
badboyplayboy
03-23-2011, 06:49
По принцип освен, че имам един малък дефект, повечето момичета с които се запознавам започват да ме избягват след като разберат, че съм евреин. Защо е толкова от значение етническата група и националност след като двама човека са се опознали предварително.
Щото евреите са агресивна, неприятна нация, която винаги е целяла доминация в близкия изток с насилие и подкрепа от силите на САЩ.
И освен това са алчни.
nepowtorima
03-23-2011, 07:09
Нищо не можеш да направиш ... Това си ти и си с такава раса..
Преживей го..
badboyplayboy
03-23-2011, 07:19
Не аз не се притеснявам от този факт, баща ми е Евреин, а майка ми е Българка дълго време не се чувствах на място в България и ме беше срам, че съм българин, но после като се преместих да живея в Израел с баща си той ме успокои, че всичко е до вярата и убежденията и, че приема ли кръвта във вените си която искам такъв ще бъда. Скоро направих 12г, а в Израел не мога да науча Иврит и се чувствам изолиран и там.
Щом те е било срам, че си Българин, хващай пътя обратно към пустинята. Дано да ти е приятно с другите ашкенази и т.н.
Аман. Като баща му е еврен и вече направо всичко се променя.
BlueFace
03-23-2011, 07:34
Това, че баща ти е евреин не ти пречи да бъдеш Българин и още повече християнин. Всеки сам избира религията си....
П.П. Подкрепям мненията на w0sh
badboyplayboy
03-23-2011, 07:45
Щом те е било срам, че си Българин, хващай пътя обратно към пустинята. Дано да ти е приятно с другите ашкенази и т.н.
Аман. Като баща му е еврен и вече направо всичко се променя.
Не мога защото имаме огромна фирма развита в България няма да споменавам каква, но не може да не остане никой в България от семейството. Отдавна искам да напусна тази държава, но за съжаление баща ми е по-влюбен в работата си и прекарва почти половината си време в тази страна, а само почивки и празници се връщаме в Израел. Иначе аз харесвам юдаизъма като религия, но съм си християнин.
Или си евреин, или си християнин. Ако не ти е известно догмите на юдаизма изискват всички евреи да спазват тази религия.
Айде ориентирай се малко за расовата/религиозната си принадлежност и тогава говори.
badboyplayboy
03-23-2011, 08:00
w0sh Моля те спри да коментираш защото си крайно не-компетентен, след като написа, че евреите са агресивни разбрах, че си типично невеж както по-голяма част от населението. Евреите са етно-религиозна група, и се броя за роден като евреин. Евреите приели юдаизма трябва да знаят дори каноните наизуст. Зареди хора като теб България няма да има бъдеще и ще изчезне. С моята приятелка бяхме влюбени и всичко беше наред докато тя не каза на баща си, че съм евреин и и забрани да се вижда с мен.
badboyplayboy
03-23-2011, 08:01
w0sh, също така ние направихме от пустинята рай, както и не само целим да завладеем запада, а вече сме завладяли света.
w0sh, също така ние направихме от пустинята рай, както и не само целим да завладеем запада, а вече сме завладяли света.
Това сигурно е доказателство, че не сте агресивни.
Сигурно войната в Ливан и нападенията над Кувейт и убийствата в Палестина са просто приятелски действия.
Хайде сега спри да се държиш като евреин, сложи си синята звезда на шлифера и дим да те няма, защото самочувствието ти е оправдано само в страната, където събота няма ток, защото електроцентралите не работят.
То бива бива да си първобитен.
давай, аз те взимам :-D
лятото работих постоянно с евреи. едно мога да кажа, уникални хора са . останах много очарована от тях. и като им кажеш 2 думи на ибру и се разтапят. много готини хора са и създадох много контакти с израелците ;)
ама аз съм пристрастна :grin:
по темата. не трябва да се притесняваш от това. отговорът се съдържа във въпросът ти. щом за едно момиче това е проблем, значи няма такова нещо като любов между вас. лично мен ако питаш незнам какъв е проблемът, че си евреин, в крайна сметка българите и евреите имат общо минало, нали се сещаш по времето на Хитлер. както и в Сексът и градът, един ден ще намериш такова момиче, което дори ще е готово да смени религията си за теб, или може би ти ще го направиш за нея :)
Не аз не се притеснявам от този факт, баща ми е Евреин, а майка ми е Българка дълго време не се чувствах на място в България и ме беше срам, че съм българин, но после като се преместих да живея в Израел с баща си той ме успокои, че всичко е до вярата и убежденията и, че приема ли кръвта във вените си която искам такъв ще бъда. Скоро направих 12г, а в Израел не мога да науча Иврит и се чувствам изолиран и там.
Просто така ми иде да те изплющя зад врата.
Ти на 12 години голям опит имаш със свирките. Момчето с единия тестис. Айде стига писахте простотии.
badboyplayboy
03-23-2011, 08:17
Щом твърдиш, че събота няма ток добре, но е смешно защото Израел е с по-голямо БВП от България и по-голям ИЧР.
Не виждам как можеш да защитаваш Палестина това отново потвърждава невежеството ти, в Северен Кувейт нямаше толкова жертви нито бяха виновни евреите, а Ивицата Газа не може да я намесваш в такъв глупав спор. Може да съм на 12, но мога да разбера когато споря с Бай Ганьо, така, че повече няма да пиша тук. Знаеш ли, че Америка е страната с най-много протести? А знаеш ли, че България една с най-малкото? Може би между "агресия" и да не позволяваш да те тъпчат има голяма разлика и ще го разбереш, ако го доживееш след години... Не си прави труда да пишеш, няма да влезна повече тук.
stigmata
03-23-2011, 08:18
По принцип освен, че имам един малък дефект, повечето момичета с които се запознавам започват да ме избягват след като разберат, че съм евреин. Защо е толкова от значение етническата група и националност след като двама човека са се опознали предварително. Отговора е прост!Не обичат чифути!Ако се научиш да уважаваш нас българите,може би ще е по различно за теб!Щом ще оставаш в България свикни с обичайте и начина ни на държане.
kradinero
03-23-2011, 08:18
Не се учудвам, че те отбягват.. Така като чета мненията ти :? АЛЧНО СЪЩЕСТВО СИ, ДА! :x
badboyplayboy
03-23-2011, 08:19
лятото работих постоянно с евреи. едно мога да кажа, уникални хора са . останах много очарована от тях. и като им кажеш 2 думи на ибру и се разтапят. много готини хора са и създадох много контакти с израелците ;)
по темата. не трябва да се притесняваш от това. отговорът се съдържа във въпросът ти. щом за едно момиче това е проблем, значи няма такова нещо като любов между вас. лично мен ако питаш незнам какъв е проблемът, че си евреин, в крайна сметка българите и евреите имат общо минало, нали се сещаш по времето на Хитлер. както и в Сексът и градът, един ден ще намериш такова момиче, което дори ще е готово да смени религията си за теб, или може би ти ще го направиш за нея :)
Благодаря, но сърцето ми принадлежи на друго момиче. Всъщност да българите са спасили много евреи през втората световна война имаме и паметник в Израел в уважение на този акт, но българите вече не са като преди.
kradinero
03-23-2011, 08:22
Благодаря, но сърцето ми принадлежи на друго момиче. Всъщност да българите са спасили много евреи през втората световна война имаме и паметник в Израел в уважение на този акт, но българите вече не са като преди.
Като не ти харесва пътеките.. и обратно там от където си дошъл.. Мизерна работа си... НЯМАШ МЯСТО ТУК! Човек.. който не уважава страната ... няма място тук. :x :?
badboyplayboy
03-23-2011, 08:23
kradinero казах ти, че не мога да напусна страната, въпреки, че искам от вас се правят добри пари.
аз
Една фейк тема няма да се превръща в място за междуетнически спорове. Край.