PDA

View Full Version : Пропиляно време, може би..

stuudenokruwnaa
03-23-2011, 08:29
Здравейте..
Не бях писала от доста време тук... искам да споделя с някой, но нямам доверие на много хора та затова ще пиша тук и очаквам отговори .. Моли ви без СПАМ и без критики..

Тотално съм объркана вече...
Влюбена съм в определен човек.. Смятах го за невероятно свестен - е той е, обаче... не знам какво стана, но уви той се отдръпва малко по малко..
опитвам се да върна всичката тръпка, която я имаше.. Какво ли не правя, но няма и смисъл вече. Имам чувството, че само си пропилявам времето с него, само му повдигам егото като го търся само аз, а когато той се сети за мен (това е изключително рядко, даже почти никога :shock: ) . най-много общуваме за 2 - 3 минути.. Вижда се, че не ми върви с момчетата в последно време.. апък и в момента има такива момчета от които просто се обърквам жестоко,.. едни ми пишат като ненормални какво ли не (бахти индивидите) , а този към който имам чувства почти не се сеща за мен .. Дето се вика ..
той обича тебе, ти обичаш друг, друг те гони, ти гониш друг.. Ама в моя живот всичко е така за бога, вече се чудя кога ще ми дойде и моя късмет, когато и аз ще съм щастлива, кога ще имам поне за какво да се хвана и да мога да кажа, че и аз вече съм щастлива... но кога ли ще стане това- никой не знае. Толкова ли много искам?? Вечно има какво да ме разстрои.. нещо, което ще ме натъжи и ще се затворя в себе си. Искам да намеря моя човек с който да имам пълноценна връзка, ако ще после да се разделим да има болка и т.н. - то без това не може така или иначе..

GD
03-23-2011, 09:23
Ами според мен спри да му се обаждаш и да го търсиш.Той не те търси а ти него да.Има много момчета не се отчайвай и затваряй в себе си.Сигурен съм, че ще намериш твоята половинка.А относно кога къде защо как, времето ще покаже.;)

kloely
03-23-2011, 11:16
Ами според мен спри да му се обаждаш и да го търсиш.Той не те търси а ти него да.Има много момчета не се отчайвай и затваряй в себе си.Сигурен съм, че ще намериш твоята половинка.А относно кога къде защо как, времето ще покаже.;)

Подкрепям. Нека види как е без теб. Ако му липсваш, ще те потърси. Ако не, зарежи го - не те заслужава.

sweetpunk
03-23-2011, 12:04
Замисляла ли си се поне за момент, че съдбата може би ти предлага поредица от неуспешни връзки и провали, за да оцениш добрата партия когато се появи .. ако още в началото намериш подходящия ще решиш, че може да има и нещо по - добро и т.н. Аз съм в твоето положение, все още не съм намерила моя принц на бял кон, но и не бързам искам да опитам от всичко, за да ми е сладко след това, както се казва :-D ... Относно сегашния ти приятел, не мисля, че трябва да бягаш след него, да се молиш и да се принизяваш, ако той държи на теб ще оцени какво има шанс да загуби .. Дали времето ти е загубено?! - не мисли, от всяка връзка можеш да извлечеш поука и да се поучиш от грешките си, това е моето виждане за нещата .. PeaCe :-P

balu4ka
03-23-2011, 12:51
Щом ,той е толкова незаинтересован от теб...
Не губи времето си в хора ,които не могат да го оценят.
Щастието и любовта идват когато най-малко очакваме (;

wasch0
03-23-2011, 14:23
Като чета сякаш виждам себе си преди година с разликата, че той ми пишеше всяка вечер, даваше напарзни надежди и така натък..

Нека види как е без теб. Ако му липсваш, ще те потърси. Ако не, зарежи го - не те заслужава.

За жалост или за щастие, когато се отдръпнах не ме потърси.
Е, все още ТОЙ си е идеала ми за момче, но продължих напред.
Преди да се откажа пробвах всичко - нищо не можеш да направиш.
Няма вотри шанс за първо впечетление..

Замисляла ли си се поне за момент, че съдбата може би ти предлага поредица от неуспешни връзки и провали, за да оцениш добрата партия когато се появи .. - също подкрепям