barbi123
03-23-2011, 16:47
Здравейте, приятели! Знаете ли..не съм мислила, че ще искам помощ, но наистина - боли ме прекалено! Имам приятел от година и половина. Всичко вървеше ПРЕКРАСНО..до скоро. Връзката ни не е обикновена, тъй като родителите ни са против нас, просто защото не сме от една и съща националност, но това за мен, както и за него, е без значение. Толкова много се искахме, че това бе последното, за което да мислим. Може би се питате какъв е проблемът? Проблемът е в това, че той винаги се съобразява с всички други, но не и с мен. Когато поискам да прекараме повече време заедно, той не може, тъй като няма какво оправдание да даде на техните, защото ще разберат, че ги лъже и дефакто е с мен, а не иска да губи още повече доверието им..(просто така е възпитан). Съобразявала съм се винаги, но сега вече ми идва в повече. Наскоро дори исках да дойде с мен на София за 2 дни, защото имах неотложна работа, а той ОТКАЗА и ме остави напълно сама дори се примири да спя в сина на приятелка на мама само защото нямаше къде иначе, а аз дори не го познавах.. Има много примери, които мога да ви дам, но е безсмислено. Може би мислите, че преувеличавам или нещо подобно, но аз виждам промяна в цялото му отношение към мен. Вече не е така мил, както в началото..не изразява чувствата си с 1-2 месеца и това ме наранява допълнително, а знам, че ме обича..сигурна съм в това..просто явно за жалост времето оказва влиянието си върху него. Говорила съм с него много пъти, опитвала съм се да му обясня как се чувствам, но всичко завършва с каране или с думите "защо си въобразяваш неща и пак ме напрягаш". Пропуснах да кажа, че лятото не работи в България и аз го чакам с месеци без нито веднъж да го видя само ЗА ДА БЪДЕМ ЗАЕДНО!
ПОМОГНЕТЕ МИ.. КАК ДА СИ ВЪРНА ЛЮБОВТА???
ПС : Аз съм на 18, той на 23!
ПОМОГНЕТЕ МИ.. КАК ДА СИ ВЪРНА ЛЮБОВТА???
ПС : Аз съм на 18, той на 23!