Влез

View Full Version : БОЛКАТА Е ПО-СИЛНА ОТ МЕН!

barbi123
03-23-2011, 16:47
Здравейте, приятели! Знаете ли..не съм мислила, че ще искам помощ, но наистина - боли ме прекалено! Имам приятел от година и половина. Всичко вървеше ПРЕКРАСНО..до скоро. Връзката ни не е обикновена, тъй като родителите ни са против нас, просто защото не сме от една и съща националност, но това за мен, както и за него, е без значение. Толкова много се искахме, че това бе последното, за което да мислим. Може би се питате какъв е проблемът? Проблемът е в това, че той винаги се съобразява с всички други, но не и с мен. Когато поискам да прекараме повече време заедно, той не може, тъй като няма какво оправдание да даде на техните, защото ще разберат, че ги лъже и дефакто е с мен, а не иска да губи още повече доверието им..(просто така е възпитан). Съобразявала съм се винаги, но сега вече ми идва в повече. Наскоро дори исках да дойде с мен на София за 2 дни, защото имах неотложна работа, а той ОТКАЗА и ме остави напълно сама дори се примири да спя в сина на приятелка на мама само защото нямаше къде иначе, а аз дори не го познавах.. Има много примери, които мога да ви дам, но е безсмислено. Може би мислите, че преувеличавам или нещо подобно, но аз виждам промяна в цялото му отношение към мен. Вече не е така мил, както в началото..не изразява чувствата си с 1-2 месеца и това ме наранява допълнително, а знам, че ме обича..сигурна съм в това..просто явно за жалост времето оказва влиянието си върху него. Говорила съм с него много пъти, опитвала съм се да му обясня как се чувствам, но всичко завършва с каране или с думите "защо си въобразяваш неща и пак ме напрягаш". Пропуснах да кажа, че лятото не работи в България и аз го чакам с месеци без нито веднъж да го видя само ЗА ДА БЪДЕМ ЗАЕДНО!
ПОМОГНЕТЕ МИ.. КАК ДА СИ ВЪРНА ЛЮБОВТА???

ПС : Аз съм на 18, той на 23!

Sh@d0w
03-23-2011, 17:04
Ако наистина те обича,няма да си намира извинения с родителите си,а ще се стреми да бъде с теб независимо от обстоятелствата.

Мисля че дори и да е имало любов някога,вече я няма.Крайно време е да сложиш край на тази връзка,ако може все още така да се нарече.

Gerrynka
03-23-2011, 17:04
Това, че не ти казва всеки ден колко те обича и т.н, не означава че не го прави, пък и ти сама каза че си сигурна че те обича, тогава какъв е проблема? А доколкото другия въпрос, няма какво да направиш, докато той не започне да си отстоява мнението пред родителите му и не поеме живота си в негови ръце( в крайна сметка на 23 е ) , ще е така :?

Take_That
03-23-2011, 18:00
Според мен след като тази връзка вече не те прави щастлива просто да сложиш край. Няма смисъл да се самонараняваш. Както казаха преди мен, ако той не започне да си отстоява мнението няма как нещата да потръгнат. Той хем иска вълка да е сит, хем агнето цяло - няма такъв филм, ако ме разбираш какво искам да кажа с това :)

barbi123
03-23-2011, 18:37
Но как да го оставя, щом веднага след като го видя забравям колко ядосана съм била, наранена и пр. Обичам го повече, отколкото трябва. Когато съм до него, когато го целувам..не знам къде се намирам....

kloely
03-23-2011, 18:45
Първо забравяш къде се намираш, а после ти става толкова кофти от отношението му, че търсиш решение на проблема из форуми. Нещо не е наред. Помисли си!