Влез

View Full Version : Ленти за кола маска

tigger
03-24-2011, 12:02
Здравейте,

от къде да си взема ленти за кола маска, гледах в интернет но, много скъпо ще ми излезне с доставката.
Или пък, какво друго мога да ползвам за ленти?

Hilary_
03-24-2011, 12:32
Във всеки един ДМ или дори супермаркет има ..

mayaaa
03-24-2011, 12:40
В аптеките мисля, че продават.

BaffaLsc
03-24-2011, 13:05
В аптеките навсякъде има.. -.-

againstyou
03-24-2011, 14:57
Във всеки един ДМ или дори супермаркет има ..

anonymous708973
03-24-2011, 16:21
Здрав памучен чаршаф. Режеш го на различни по-дължина и ширина ленти и готово! За многократна употреба са - просто ги накисваш за час-два в гореща вода и после ги изплакваш.

Pamaa
03-24-2011, 16:31
Здрав памучен чаршаф. Режеш го на различни по-дължина и ширина ленти и готово! За многократна употреба са - просто ги накисваш за час-два в гореща вода и после ги изплакваш.
може и с някаква стара дреха :P

SladkaZagadka
03-24-2011, 16:35
Може ли обяснение като за блондита? :D
Ок, взимам памучен шаршаф, режа го на различни по дължина ленти и .. ?

BrokenInnocence
03-24-2011, 17:39
Може ли обяснение като за блондита? :D
Ок, взимам памучен шаршаф, режа го на различни по дължина ленти и .. ?

И си купуваш топла кола маска от магазина... или си приготвяш у вас. Мажеш по крака/ръката/където-и-да-е, залепваш добре отгоре отрязаното парче чаршаф/дреха/каквото-и-да-е и дърпаш.

anonymous708973
03-24-2011, 18:22
И след това НЕ хвърляш лентите, а ги накисваш в гореща вода (тя ще махне коламаската), след час-два ги изплакваш и ги оставяш някъде да се сушат. И следващия път ги използваш пак. :)

SladkaZagadka
03-27-2011, 18:46
И след това НЕ хвърляш лентите, а ги накисваш в гореща вода (тя ще махне коламаската), след час-два ги изплакваш и ги оставяш някъде да се сушат. И следващия път ги използваш пак. :)

Благодаря. А BrokenInnocence спомена, че или я купувам от магазина или си проготвям у нас . Как се приготвя , какво е необходимо?

Biskfitka
03-27-2011, 20:33

Благодаря. А BrokenInnocence спомена, че или я купувам от магазина или си проготвям у нас . Как се приготвя , какво е необходимо?Купуваш си кола маска и я слагаш за малко в топла вода,докато стане достатъчно ''мека'' и лесна за нанасяне :)

BrokenInnocence
03-27-2011, 21:26
Благодаря. А BrokenInnocence спомена, че или я купувам от магазина или си проготвям у нас . Как се приготвя , какво е необходимо?

http://www.tialoto.bg/a/47-hair/11139-recepta-za-domashna-kola-maska.html

SladkaZagadka
03-27-2011, 21:28

Благодаря. А BrokenInnocence спомена, че или я купувам от магазина или си проготвям у нас . Как се приготвя , какво е необходимо?Купуваш си кола маска и я слагаш за малко в топла вода,докато стане достатъчно ''мека'' и лесна за нанасяне :)

Имам предвид в домашни условия :) Чувала съм, че се слага захар и нещо друго в микровълновата и после се вади , но не знам точно ..

Sunshin3
03-27-2011, 22:05
дадоха ти линк за приготвяне на домашна

абее, който си е правил.. по-добра ли е?

SladkaZagadka
03-27-2011, 22:19
Т.е. като я приготвя я нанасям върху плата от чаршаф и след това върху кожата? Или върху кожата и след това лепвам плата?

Biskfitka
03-27-2011, 22:24
Ааа,не съм разбрала... :)
Аз не бих рискувала с домашно приготвена..не знам защо :D

suNnykaty96
03-28-2011, 14:11
Аз пък мисля да я пробвам. И без това от купената се обривам, не виждам как лимона и захарта ще ми навредят...

SladkaZagadka
06-03-2011, 21:45
Добре де, тая кола маска в ДМ на каква марка е, че нещо не я виждам .