Влез

View Full Version : Много я харесваммм ;(

headhunters
03-24-2011, 19:25
В 11-ти клас съм и харесвам едно момиче от моя клас, но съм закъснял с няколко дни :( :( доста време излизахме ест. като фр ноо в последно време започнах да я харесвам и като нещо повече до сега съм имал само 1 сериозна връзка, но този път имам чуството че за първи път харесвам някоя толкова много постоянно ми е в мислите където и да съм каквото и да правя. Всичко което мисля го споделих с нея, единствения проблем е че е тръгнала с някакъв преди няколко дни :( и ми каза че била объркана, искала с мен но нямало как да го зареже толкова бързо и като я попитах колко време и трябва ми каза поне 2 месеца :o :o , не знам какво да правя просто съм се побъркал по нея толкова мн искам с нея :( :( :( тия 2 месеца ми се виждат абсурдно много. Някакви идеи какво да направя още :? :( :( :( .

nepowtorima
03-24-2011, 19:33
и ми каза че била объркана, искала с мен но нямало как да го зареже толкова бързо и като я попитах колко време и трябва ми каза поне 2 месеца :o :o

И ти и повярва :shock: .. как те е излъгала и ти продължаваш да и се връзваш..
Или чакаш да скъсат, или я преживяваш.. Защо не си побързал малко, щом толкова силни чувства имаш към нея??

headhunters
03-24-2011, 19:35
и ми каза че била объркана, искала с мен но нямало как да го зареже толкова бързо и като я попитах колко време и трябва ми каза поне 2 месеца :o :o

И ти и повярва :shock: .. как те е излъгала и ти продължаваш да и се връзваш..
Или чакаш да скъсат, или я преживяваш.. Защо не си побързал малко, щом толкова силни чувства имаш към нея??

Ми повярвах й защото я познавам от поне 5 години и никога не ме е лъгала :( , да побързам малко .. от къде да знам че точно преди няколко дена ще тръгне с някой дори и на идея си нямах :? .. преживяването ще е малко трудно ще ми трябва доста време.. а това чакане е нещо ужаснооо :( :( :(

Goddess
03-24-2011, 19:40
Ма тя тъпа ли е ? Ще ходи и залъгва някого 2 месеца, само защото не може да го зареже толкова бързо...И как ги сметна тия 2 месеца не знам..не знаех, че тези неща имат срокове.. :lol: На 17-18 години сте, ама все едно чета за 12 годишни...ужас.

headhunters
03-24-2011, 19:42
Ма тя тъпа ли е ? Ще ходи и залъгва някого 2 месеца, само защото не може да го зареже толкова бързо...И как ги сметна тия 2 месеца не знам..не знаех, че тези неща имат срокове.. :lol: На 17-18 години сте, ама все едно чета за 12 годишни...ужас.

Ми не я знам.. явно нищо не зависи от мен :( :( :(

Goddess
03-24-2011, 19:44
Ма то остави я нея...теб това не те ли обижда поне малко ? Супер странно и детинско ми е.

headhunters
03-24-2011, 19:45
Ма то остави я нея...теб това не те ли обижда поне малко ? Супер странно и детинско ми е.

Eми да ама кво съм виновен че точно нея харесах.. и че постоянно ми е в мислите :shock: :( :( :( :( :( :( :( :(

jghgh
03-24-2011, 20:34
Ако толкова много те харесваше, щеше да зареже оня веднага и да ти се метне на к'ура. Хъхъ, написах го точно като Умри, ама така ми дойде подсъзнателно. 8-)
според мен не знае какво иска. Отдръпни се от нея и не й търчи след задника, не й угаждай. Не й досаждай също. Не й се сополиви насреща да я молиш за някви отсрочки и тн. Изпълни тия заръки и гле'ай - ще почне да припка след теб като куче след салам.

Хахаха!

K_O_L_E_V
03-24-2011, 20:49
Тея са ми най-смешни - "искам да съм с теб , НО"..... и някакво смешно оправдание. Дето второкласник ще измисли по-добро оправдание , защо не си е написал домашното. :-D :-D :-D

vanio1111
03-24-2011, 21:04
еми кажи й да не се ебава така с теб бе тъп ли си????"мииии гошенце нека се позабавлявам 1-2 месеца с него докато ми умръзне пък после ше ти обърна внимание стаа ли така?" абе тя се едно ти е казала че иска да останете само приятели сес щото знае че до 2 месеца ще ти е омразнала....ауе утре кат я вииж и ако стане нещо на въпрос и кажи "споко аз шси намера по убава"и й намигни ама е така на майтап след тва нон стоп игнор братче.....сес да я саднеш малко...и след тва игнор и тва е..пък тя след време мое да дое при теб...абе общо е*и й майката

headhunters
03-24-2011, 21:12
Mхм, мсс :booooomb:

umri
03-24-2011, 21:39
Ако толкова много те харесваше, щеше да зареже оня веднага и да ти се метне на к'ура. Хъхъ, написах го точно като Умри, ама така ми дойде подсъзнателно. 8-)
според мен не знае какво иска. Отдръпни се от нея и не й търчи след задника, не й угаждай. Не й досаждай също. Не й се сополиви насреща да я молиш за някви отсрочки и тн. Изпълни тия заръки и гле'ай - ще почне да припка след теб като куче след салам.

Хахаха!
haha, does it feel good being "naughty" xd xd xd

minimalGirl
03-24-2011, 22:14
Тея са ми най-смешни - "искам да съм с теб , НО"..... и някакво смешно оправдание. Дето второкласник ще измисли по-добро оправдание , защо не си е написал домашното. :-D :-D :-D

и аз съм на това мнение :) интересно ми е двата месеца от де се пръкнаха?

antifashionshit
03-25-2011, 08:19
връзките с момиче, с което сте от един и същ клас, са опасни води :Д