PDA

View Full Version : Какво стана ?

malkasladkaku4ka
03-25-2011, 08:06
Гаджето ми първите 5 месеца беше много мил , никога не ми е крещял и не ми се е зъбил , може да се е случило но е било в някакви много редки случаи. Мога да каже ,че аз бях тази с гадното отношение и изведнъж нещата се преобърнаха .. Вече си позволява да ми говори на "бе" ,крещи ми и в същото време твърди ,че ме обича. Не винаги се държи така ,но за най-малкото нещо започва. Когато ми стане гадно за нещо той обръща причината повечето пъти. Търси вината в мене . Много пъти вече става като говориме по телефона ,когато затворя аз съм разплакана и то в някои случаи не от причината за която сме спорели ,а от отношението му.
Понякога се замислям този човек защо е с мене !?? .. Да казва че ме обича ,че му било хубаво с мене . Но понякога сякаш си връща тройна за най-малките ми грешки. Знам че и аз правя грешки , не винаги вината е само негова , но напоследък всичките ми приятелки ми казват ,че му ходя по гъза .. и аз виждам ,че е така и много много ме боли .. За всяко нещо му угаждам , за всяко нещо му се извинявам . А той при някои мои проблеми дори не ми обръща внимание .
Не вярвам да ми изневерява ,защото постоянно сме заедно .. но на какво се дължи тази промяна в него ? Защо и аз се промених ? И как мога да оправя нещата ? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

malkasladkaku4ka
03-25-2011, 08:08
Много извинявайте за правописните грешки , моля Ви за съвет ужасно ми е гадно ... :(

babity
03-25-2011, 08:24
Този е за смяна. Ако искаш следващият да е по - послушен, не бива да му показваш, че те заслужава.

TheNewReligion
03-25-2011, 09:28
Стегни се. Ако аз бях на твое място, щях да го направя на две стотинки и да го зарежа. Никой няма право да ти крещи, а ти самата вероятно имаш някаква доза самоуважение, която колкото и да е малка, не би трябвало да ти позволява да му ходиш по гъза. Първо че често пъти вината ти не е особено голяма, всеки прави грешки, и второ- той те обича. Би трябвало да те уважава. Щом само го повтаря, пък не го доказва, просто виждам края на връзката ви. Няма особен смисъл да сте заедно след като ти страдаш. Другият вариант е ти да си някаква пача, ама не ми се вярва. Може да го обичаш, но обичай себе си повече- т'ва ще ти помогне да му биеш шута, ако не преосмисли държанието си. А да, и не бъди безпомощна и миличка винаги. Както виждаш, не ти помага..

DarkTemplar
03-25-2011, 09:55
При повечето млади хора любов и уважение са две напълно различни неща, несвързани по никакъв начин едно с друго. Тъжно, но факт.

TheNewReligion
03-25-2011, 10:22
При повечето млади хора любов и уважение са две напълно различни неща, несвързани по никакъв начин едно с друго. Тъжно, но факт.
Нека. Обаче докато хората се задоволяват с хора, които пет пари не дават за тях, ще има такива теми.

bettyblackdewil
03-25-2011, 16:07
не се унижавай не бъди наивна.. колкото и да го обичаш явно нещо не е наред във връзката ви.. предлагам ти за да не направиш нещо прибързано и грешно 1-во си поговорете кажи му точно как се чувстваш кажи му го в прав текст покажи че си силна.. ... пък ако не се поправи направо ' майната ти живот има и без теб ' и си гледай щастието.. а недей се измъчвай с него...

kloely
03-25-2011, 17:11
Никой не заслужава да го третират по този начин. Съгласна съм с приятелките ти, че му ходиш по гъза и той се възползва. Дори и да го обичаш, обичай повече себе си - остави го и намери някой, който да те уважава и цени. Успех!

dollyz
03-25-2011, 17:19
Ние не може да ти кажем каква е причината да се промени. Но, момиче, стегни се и не му тичай по гъза! Не е първия, нито последния.. Щом се държи така, то това не е любов. Спри да го поставяш на първо място и се вземи в ръце. Поговори с него и ако нещо не му изнася да хваща пътя. :? Никой не може да бъде унизен без неговото собствено разрешение. Ти си му позволила да се държи така, научила си го, че като сгреши ти ще отидеш да му се извиниш, а не той на теб както е редно. Осъзнай се докато е време.

malkasladkaku4ka
03-25-2011, 18:13
мерси хора

sladur4etyYy
03-25-2011, 19:32
причината е, че си му омръзнала, но е твърде страхлив, за да пусне питомното. а решението е да се сетиш за думата ''самоуважение'', да се опиташ да откриеш малкото ти останало такова и да зарежеш нищожния мухльо. 8-)