Влез

View Full Version : ...

missmee
03-25-2011, 12:46
...

MaGuSs
03-25-2011, 12:57
Напий се и го забрави. Щом няма никакви чувства към тебе няма смисъл да се измъчваш. Намери си някой друг и се помъчи да издържши колкото е възможно повече с него ,даже ако искаш го представи на приятеля ти, кажи му некви неща ,че да му стане кофти.. :smt102

Fluffu
03-25-2011, 14:44
имах подобен случей с едно момче и нищо не стана..хем ме харесваше хем..не можах да разбера какво иска но и сега мога да кажа че имам някакви чувства към него,макар че няма голям шанс да стане нещо
просто се отказах

againstyou
03-25-2011, 15:26
Ами няма смисъл.Моята история е абсолютно същата,с леки изключения.Нищо не се е променило,но спрях да опитвам каквото и да е,защото виждам,че е безсмислено.Разсейвай се с някакви неща - танцувай,ходи на кино,на разходки ..гледай просто да не мислиш за това.

Pa3yMeH
03-25-2011, 18:44
Напий се и го забрави. Щом няма никакви чувства към тебе няма смисъл да се измъчваш. Намери си някой друг и се помъчи да издържши колкото е възможно повече с него ,даже ако искаш го представи на приятеля ти, кажи му некви неща ,че да му стане кофти.. :smt102

Няма смисъл така да се ебава с момчето, което ще й е следващото гадже.

ПТ : Ти сама си си казала, че не можеш да го забравиш. Докато си казваш така, няма да го забравиш наистина. Зависи от теб.

missmee
03-25-2011, 20:55
Въпросът е , че аз го забравям, в смисъл започва малко по малко да не ми пука за него и точно в този момент той отново идва при мен и ме обърква и не искам да е така обаче не мога да се контролирам...

reni7o0o
03-25-2011, 21:10
Приеми, че не си подхожадате и нищо няма да излезе. Дори и да се опиташ да се промениш няма смисъл... Защото ще залъгваш най вече себе си, че си някой които не си. Продължи си напред и повече не поглеждай към него. Не му позволявай да ти влиза в главата и да те обърква, ако е нужно избягвай срещи с него.
Да в началото винаги е трудно но със времето нещата отминават, а и идва лято- забавлявай се, излизай и няма да усетиш как всичко е свършило. :)

valdesbg
03-26-2011, 06:42
Може ли да има толкова сбъркан народ?!

Добре че не съм попадал на такава.....

Няма смисъл да правиш неща, първо заради себе си. Щото другото е лицемерничество в най-добрия случай.

w0sh
03-26-2011, 07:13
Скучна тема. Ако той има фетиш към хора с ампутирани крайници, ще си резнеш ли ръчоната?

TechnoAddicted
03-26-2011, 07:58
Не ти прочетох целия роман , само видях "исках да си излея душата някаде" .. просто не ви виждам логиката , щом пишеш тук очакваш някакъв съвет , като искаш да си излееш душата направи си дневниче или говори с прятел! Деба мааму -.-

kalpazanka
03-27-2011, 13:55
Аз.