PDA

View Full Version : Пиърсинг на веждата

Claymore
03-25-2011, 17:05
Мисля да си сложа обеца на веждата.
Прочела съм много и знам, че при различните хора боли различно, но в никакъв случай не е болка за умиране.
Обаче прочетох, че може да се откъсне, да ми "скапе" веждата или да увисне. При много хубава поддръжка това възможно ли е?
И по точно искам да попитам за На тъмно. Приятелки са си пробивали езиците там и казват, че е добре хигиенизирано, но преди тук бях чела, че момиче се е пробило в На тъмно заедно с братовчедка си и са им се откъснали обеците?!

И последно ще има ли оток? И ако да за колко време?

GLaDOS
03-25-2011, 17:19
Пълното заздравяване мисля че беше 2-3 месеца .
На мен също ми препоръчаха На тъмно ,но също така ми препоръчаха и кой точно да ми го направи ,така че разпитай там приятели и познати .
Ако се направи както трябва и поддръжката после е на ниво ,мисля че няма от какво да се притесняваш ... имам приятелки (даже от На тъмно) и пиърсингите са им муцка 8-)
+ това ти обясняват доста подробно за миграциите и другите рискове ...
Еми това е - ако си решила -правиш ,ако не си - всичко е оправдание ! \:D/

rahito
03-25-2011, 17:27
според мен На тъмно не е добра идея.. отиди в професионално студио където удостоверението на пиърсиста е на стената .. имах приятелка която ходи да си пробива езика в На тъмно и и се възпали жестоко

Claymore
03-25-2011, 18:21
според мен На тъмно не е добра идея.. отиди в професионално студио където удостоверението на пиърсиста е на стената .. имах приятелка която ходи да си пробива езика в На тъмно и и се възпали жестоко

ами това не е ли въпрос на поддръжка?
пък и все пак това не е на езика моето

sweety8girl8mirity
04-04-2011, 12:05
Аз имам обица на веждата от октомври и до сега всичко е наред(слава Богу). :) Ако ти я направят както трябва и си я поддържаш не вярвам да имаш някакви проблеми. А относно късането:ако е захваната леко има възможност да се скъса, иначе-не. :)