Влез

View Full Version : Любов от разстояние..

fmzh
03-25-2011, 20:04
Няма да питам, какво мислите за тая любов има ли бъдеще и тем подобни, защото доста съм си почел из форумите,

Имам следния въпрос..
сигурно това е най-болезнената любов която може да я има, и въпроса ми е как притъпявате цялата болка и страдание.. повече от половин година изживявам такова нещо и много се обичаме, но много боли.. виждаме се по 1-2 пъти в месеца.

BlueFace
03-25-2011, 20:26
За мен няма такова животно като "връзка от разстояние"

nepowtorima
03-25-2011, 20:30
Случи се да се влюбя в човек, който не е до мен и беше голяма грешка. Не ме е боляло толкова колкото раздялата ми с бившия..
Това вече дори и не опира до търпение, най-много до блъскане на главата, защо си се хванал с този човек .. Следващия път няма да направя тая грешка!!!

fmzh
03-25-2011, 20:43
изтрийте темата

viks1111
03-26-2011, 08:42
Аз съм в същото положение много се обичаме и се виждаме 1 път месечно да ти кажа честно много ни е трудно обаче няма какво да се направи само и единствено търпение :(

BaffaLsc
03-26-2011, 09:06
Търпение му е майката обаче.

marin4itu
03-26-2011, 10:44
Ние се виждаме средно за 3-4 дена в седмицата, разбира се и имало и случаи, когато прекарваме само 1 вечер заедно, но разстоянието не ни спира и пътуваме по 4 часа с влак в едната посока. Но сме решили да заживеем заедно в един град и обмисляме всеки възможен вариант.

Но 1-2 пъти в месеца определено е малко. Нямате ли как по-често да се виждате? Обмисляте ли да живеете заедно? Тези неща са много важни, за да не се разруши връзката ви..

nikitka_
03-26-2011, 11:26
..

smoker4e7o
04-09-2011, 19:46
наистина е много гадно,но обичате ли се разстоянието между вас няма да ви попречи. Мен също приятелката ми е далече от мен,но но се обичаме повече от всичко и имаме търпение , защото рано или късно ще сме заедно.Tака че спокойно има ли желание има и начин :)

ByK
04-09-2011, 19:50
Не е невъзможна, стига и двете страни да са сериозни и да знаят на какво се излагат. Ако единия не е готов за това просто да не излага човека до себе си, на такова 'препиятствие' и да не го наранява излишно, няма смисъл от това.. :)

VaMpiRKaTaaa
04-10-2011, 04:56
За мен няма такова животно като "връзка от разстояние"
И а3 така смятам.
Като се измъчвате и двамата,разделете се.

Nakadah
04-10-2011, 05:42
Желаеме щастие и стабилни нерви на твоята любов

scanadal
04-10-2011, 08:12
Връзката със сегашния ми приятел започна така-от разстояние.А днес,8 месеца по-късно сме в един град и живеем заедно :grin:
Имайте търпение,ако и двамата усещате,че има смисъл да се борите за тази любов,ще ви бъде по-лесно.

GossipGirl89
04-10-2011, 08:27
Аз също веднъж направих грешката да се захвана с човек, който не е от моя град и съм се зарекла, че повече няма да допусна такова нещо. Много е трудно и общо взето няма как да притъпиш желанието да си с него/нея нон-стоп... Всички казвате "Търпение му е майката" - и аз така си виках, но в един прекрасен ден ми избиха нервите и си казах, че това е края и повече не мога по тоя начин...

Ако имате почти сигурен вариант, че ще заживеете заедно скоро или поне ще станете от един град, тогава има смисъл да се борите за нещо, но в противен случай...

Gr0zDan0v
04-10-2011, 09:23
споко пич ако и 2 мата вярвате ще се получи :-P
моя случай е по тежък повярвай :)

horacio
04-10-2011, 09:27
Любовта от разстояние е много силна, но и доста болезнена... И аз съм имала такъв случай - той имаше роднини в моят квартал и идваше всяка ваканция горе долу, но не се получиха нещата от моя страна и след 7 месеца се разделихме. Но ако вие се обичате много и си вярвате и сте търпеливи ще ви се получи и всичко ще е на шест :-D

garfi94
05-08-2011, 18:54
... Болната ми тема :-# Ужасно много боли, чувстваш се сам, изоставен... Но се обичаме много и вече 2 години и повече изкарахме така - виждаме се за 1 седмица в месеца (като изключим ваканциите, когато се неразделни). Трудно е и то много, но пък ни крепи мисълта, че когато сме заедно всичко е като в приказка... Не можем да се наситим един на друг, по цял ден сме заедно... А когато сме разделени постоянно си говорим или си пишем по скайп... Най-гадно е като той трябва да си заминава... Идва ми да плача цяла нощ, но го преодолявам, защото знам, че ме обича и че скоро пак ще се видим. Важното е, че държим един на друг и че се подкрепяме, другото не е от значение :smt007

MmimsS
05-08-2011, 22:30
Това е като изпитание за любовта, не е лесно, но се преживява, все пак има телефони, skype... не е същото когато човека е до теб, но определено прави връзката от разтояние по-лесна. Преживяла съм 2 години така, не сме се виждали по 6 месеца...още сме двойка, даже живеем заедно. Когато си заслужава може да се изтърпи :wink:

balu4ka
05-09-2011, 12:43
Трябва да си достатъчно зрял,да знаеш какво искаш от другия човек.Да имаш нерви и много търпение.Тези връзки имат толкова много плюсове и минуси.Толкова много страни...

Ако я обичаш ,ако тя е човека ...който те кара да се усмихваш всяка сутрин,човекът който те кара да се притесняваш да го желаеш все повече и повече ...дори нямат значение километрите.Имах такава връзка близо 2 години,естествено не свърши като в приказките ,но остават хубавите спомени и опита (:
Бори се ^ ^

againstyou
05-09-2011, 14:18
Търпение и много любов ! А за тези които казват "разделете се" ае като не сте наясно не се обаждайте.Явно не сте се влюбвали и си нямате грам идея какво е да се разделиш с любимия човек.Макар само да си говорите,да си пишете,това значи ужасно много.Адски трудно е,но така връзките са още по-силни.

monttitty
05-09-2011, 14:45
мисля, че е възможна такава любов, но трябва и двете страни да са много всеотдайни. При мен вече се налага да е такава любовта, но нещо не мисля, че приятелят ми ще се справи :(:(:(:(:(

IseeDEADbodies
05-09-2011, 15:57
Желаеме щастие и стабилни нерви на твоята любов

Е то 2рото ако го няма, няма го и първото.. В това число и търпението ако го няма ... Бегала раотата :lol:

Tempest
05-19-2011, 17:42
Трябва да си достатъчно зрял,да знаеш какво искаш от другия човек.Да имаш нерви и много търпение.Тези връзки имат толкова много плюсове и минуси.Толкова много страни...

и двамата трябва да са зрели, не мислиш ли? Търпение и разбиране и от 2мата.. и да са наясно с това, че от разстояние не е лесно.. щото в крайна сметка 1ия остава с чепатия, а другия си прави кефа.. :/ ениуей..

sasha_90
05-19-2011, 17:53
И според теб такава връзка има ли бъдеще?Струва ли се да страдаш,за нещо,което е обречено от самото начало?Замисли се,не си губи времето.Имаме само един живот и не трябва да го прекарваме в страдане за глупости.

balu4ka
05-20-2011, 02:59

и двамата трябва да са зрели, не мислиш ли? Търпение и разбиране и от 2мата.. и да са наясно с това, че от разстояние не е лесно.. щото в крайна сметка 1ия остава с чепатия, а другия си прави кефа.. :/ ениуей..

Да не би,когато няма разстояние да не се получава ...същото?Винаги единия остава "чепатия,а другия си прави кефа".Всичко е до характер,воля...всичко в едно както искаш го разбирай.Имала съм такава връзка и прекрасно знам,какво се получава на края. >.>

Hilary_
05-20-2011, 03:20
Като знаеш, че си заслужава просто винаги се намират сили .. има ли желание - има и начин .. ;)

Tempest
05-20-2011, 07:16

Да не би,когато няма разстояние да не се получава ...същото?Винаги единия остава "чепатия,а другия си прави кефа".Всичко е до характер,воля...всичко в едно както искаш го разбирай.Имала съм такава връзка и прекрасно знам,какво се получава на края. >.>

от разстояние ли? Ставаме двама ;] и сега разбрах, че такива връзки са прекалено трудни, имайки предвид колко "сериозни" са като цяло хората днешно време.. колко по-напред в 90-те отиваш, толкова по-малко възможно става да намериш сериозно момче/момиче.. повечето "обичат безкрайно" за 1 седмица.. а свестните най-често са вече заети..

balu4ka
05-20-2011, 11:21

от разстояние ли? Ставаме двама ;] и сега разбрах, че такива връзки са прекалено трудни, имайки предвид колко "сериозни" са като цяло хората днешно време.. колко по-напред в 90-те отиваш, толкова по-малко възможно става да намериш сериозно момче/момиче.. повечето "обичат безкрайно" за 1 седмица.. а свестните най-често са вече заети..
Ами те те заобичват и за един ден.Това са техните представи за любов ,сега.А, за сериозността има ... но са такива единични случаи..За това ,трябва да търсиш по-доброто за теб и това е .И да лошото е ,че явно и ти си минал през горчивия опит. >.>

mrazqkindergarten
05-20-2011, 11:44
Търпение и много любов ! А за тези които казват "разделете се" ае като не сте наясно не се обаждайте.Явно не сте се влюбвали и си нямате грам идея какво е да се разделиш с любимия човек.Макар само да си говорите,да си пишете,това значи ужасно много.Адски трудно е,но така връзките са още по-силни.

shmurkam
05-20-2011, 18:31
Наскоро преживях такова нещо, ами...какво да кажа?
Решихме, че е по-добре да си останем приятели, защото прекалено много би боляло. В началото е кофти, тръшкаш се, инатиш се, реве ти се, как може пък точно на 2000км (в моя случай) да срещнеш подобно момче, но...накрая просто си казваш:"Съдба".
Ако ми е писано един ден отново да съм с него, ок, ако ли не...така е трябвало да се случи.
Номерът е да изчезнеш преди да си хлътнал здраво, иначе другото са мъки...Не вярвам в такива неща.