PDA

View Full Version : Как ще реагирате, ако ...

AiKaTa
03-25-2011, 21:57
Момчета, въпроса е предимно към вас, ще ви въведа накратко в историята, благодаря предварително на отзовалите се :)
Представете си хипотетичната ситуация :
Имате сексуални вазимоотношения с момиче, около 6 месеца, в една компания сте, "на светло" сте "приятели". В един момент, вие се целувате с друга пред очите на "любовницата си", тя ви оставя и се сърди.Търсите я, извинявате се, тя се отзовава адекватно, с добри чувства, но отказва продължение на отношенията ви.
Една вечер ви звъни по телефона пита ви само "Сам ли си", вие хипотетично казвате "Да", тя затваря и след няколко минути се появява с стаята ви, без да каже и думичка започва да ви целува, правите невероятен, страстен секс, и отново без да каже и дума тя се облича, усмихва ви се и си тръгва.
Как ще реагирате, какво ще си помислите, какво ще бъде отношението ви към нея? Благодаря! :)

AiKaTa
03-25-2011, 22:07
Идеално, точно така трябва да се почувства! :D

LambOfGod
03-25-2011, 22:14
Особено, ако го направи няколко пъти, а когато той я търси тя не отговаря... Да си го чука, когато тя си поиска, но когато той иска - тц..

AiKaTa
03-25-2011, 22:19
Да! И така докато се пристрасти, защото този секс, ще е по-добър от този, който са правили преди това ...
хихи ;дд

LambOfGod
03-25-2011, 22:30
И накрая или ще скъса с момичето или ще почне да изпитва чувства и ще се съсипе... МУААХХААХА!

Eclipsercho
03-26-2011, 07:55
Злобни кучки сте, майка ви мръсна :o

После момчетата искали само секс, използвали ви, бля бля бля :razz:

TechnoAddicted
03-26-2011, 08:10
Аз лично ще си запала цигарката и ще си кажа -

Ohhh life is gooooooood ..

JoitaSf
03-26-2011, 09:00
Да ви кажа аз съм на мнение че не трябва да се използва жената де както тя мъжа любовта трябва да е взаймна и бля бля бля но всъщност не може без малко егойзъм бъдете реалисти и не само ни искаме да правим СЕКС .. :-P :P

Eclipsercho
03-26-2011, 09:47
Да ви кажа аз съм на мнение че не трябва да се използва жената де както тя мъжа любовта трябва да е взаймна и бля бля бля но всъщност не може без малко егойзъм бъдете реалисти и не само ни искаме да правим СЕКС .. :-P :P

Я сега на Български? :-o

DarkTemplar
03-26-2011, 10:13
Мисля, че ще съм доволен от тая развръзка. Има едно кило плюсове.

ScarletBite
03-26-2011, 10:52
Целунал си друга пред нея и тя се е разсърдила. Какво по-естествено от това? За нас сексът малко или много е свързан с емоционалност. Тоест, дори и на светло да сте били само приятели, вътрешно тя те е възприемала като нещо малко по-различно от другите си приятели. И тази целувка я е накарала да изревнува (дори и да не си го признава) и да се отрезви, да заздрави границите на "просто секс" и да елиминира всичко, което те прави нещо повече от момчето от компанията, с което отвреме-навреме се чука.
Не си виновен - ти си просто мъж. Тя го е осъзнала и е решила да играе същата игра.
Ето как жените стават кучки... :)

anonymous708973
03-26-2011, 11:01
Усетила се е колко е глупаво да ревнува предвид отношенията ви. Можеш само да се радваш.
Иначе съм съгласна, че е естествена женска реакция. И аз бих изревнувала. Гадна женска природа... 8-)

x7aZzy
03-26-2011, 11:05
Аз лично ще си запала цигарката и ще си кажа -
Ohhh life is gooooooood ..

А така !
Към автора: Не виждам какво се притесняваш. А за отношениеята помежду ви - кой е казал, че трябва задължително да се променят?

marin4itu
03-26-2011, 11:09
Една жена преди да прави секс, трябва да изради емоционална връзка с мъжа, затова е изревнувала.

AiKaTa
03-26-2011, 11:50
Благодаря ви, но аз съм женската половина от въпросната двойка, което май повечето от вас не забелязаха, за това питам как би го приел той според вас ...защото аз имам определена цел, но искам да чуя неутралното ви мнение ... :)))

DarkTemplar
03-26-2011, 12:18
Не че съм някъв моралист, но това с целувката ми се струва като проява на неуважение спрямо теб. От друга страна, като сте си приятелчета за секс, нямате ангажименти един към друг и не можете да си държите сметка.

Това как би го приел, зависи от характера му и това до колко държи на отношенията ви. Не мога да ти дам точен отговор.

AiKaTa
03-26-2011, 13:11
Да - неуважение, точно това беше и точно за това просто прекратих отношенията ни. Твърди, че съжалява, но го познавам достатъчно добре в това отношение, най-вече искам да се държа с него така, както той с мен през цялото време и да му направи някакво впечатление че е просто жиголо, все някак ще го жегне липсата на всякакво внимание и угода, аи ще го обърка ... надявам се :)

DarkTemplar
03-26-2011, 13:18
Добре е, че си обърнала плочата и си предприела нещо по въпроса. Вероятно ще има резултат. Какъв - ще разбереш сама. И според мен не съжалява, просто се е притеснил, че може да изгуби редовния секс, затова го е казал.

Иначе много мъже биха приели да са в ролята на жиголо, особено ако "ги използва" някоя готина мацка. ;)

ZaicheNaXeroin
03-26-2011, 20:42
Целунал си друга пред нея и тя се е разсърдила. Какво по-естествено от това? За нас сексът малко или много е свързан с емоционалност. Тоест, дори и на светло да сте били само приятели, вътрешно тя те е възприемала като нещо малко по-различно от другите си приятели. И тази целувка я е накарала да изревнува (дори и да не си го признава) и да се отрезви, да заздрави границите на "просто секс" и да елиминира всичко, което те прави нещо повече от момчето от компанията, с което отвреме-навреме се чука.
Не си виновен - ти си просто мъж. Тя го е осъзнала и е решила да играе същата игра.
Ето как жените стават кучки... :)

точно така !

ForzaFelipe
03-26-2011, 22:01
Еми имаш си приятелка за секс :D тва не е лошо и ако двамата сте свободни,се пак хора сте имате си нужди.Попринцип може и да мине без да мине без да се променят чувствата един към друг но...

GregoryHouse
03-27-2011, 01:43
По жалко нещо не можа ли да измислиш?

orexovka
03-27-2011, 10:36
Значи правите си само секс по "приятелски", в един момент той се възползва от предимствата на този тип връзка, което си е напълно нормално, оообаче ти си го изревнувала и даже си му се расърдила и за капак си го наградила със страхотен секс? Честно трудно ми е да определя какво точно целиш с това. Постави се на негово място - получаваш от благата на живота безвъзмездно, нужно ли е да променяш нещо?
"По жалко нещо не можа ли да измислиш?"

portokalka1994
03-29-2011, 21:47
О не "горкият".. Честно да ти кажа мисля, че това е плюс за него.. повече би му харесало да има сигурна п***а и това че ти не му обръщаш внимание не би му направило впечетление, ако от самото начало те е имал само за момичето, което да изч***. По този начин само огаждаш на своето желание да спиш с него и в неговите очи и в очите на ваши приятели ставаш жалка, отчаяна.. за смях. Помисли си добре!

bebeemalko
03-31-2011, 20:14
прави се на ударен все едно нищо не е станало и ако иска пак ако нямаш нищо на против раздавай се яко :р :-D

HeLi0s
04-01-2011, 22:04
Моето мнение е,че си доста във филма и планът ти е като на 9 годишна блондинка. :lol:

искам да се държа с него така, както той с мен през цялото време
На него това ще му хареса - той не разсъждава като теб. :D

Amateur
04-02-2011, 16:44
Ми явно и харесва секса с теб ддз.

Josefinne
04-02-2011, 17:14
Хипотетичноооо
Ако съм момчето... Ще си помисля, че мацката си пада по мен, както всичко е било само за секса, така като ме е видяла да се целувам с друго момиче е изревнувала и се е дръпнала малко да нареди чувствата си. И още преди да е успяла да го направи е решила малко да си отмъсти, като задоволи сексуалния си нагон, карайки ме да се чувствам използван. Но не знам дали е успяла да ме накара да се чувствам така. Важното е, че сексът е бил як. За съжаление едва ли ще продължи както преди.

6ibanqka
04-02-2011, 17:46
еби я ако ти се ебе, ако не и тегли майната , тая па кво се прави да не се отзове като си се изнивил, все едно си убил човек... :grin: