View Full Version : Учените доказаха, че жените неумишлено...
RoSKo0o0
03-26-2011, 08:03
изпускат перфектните мъже. (не се сещам радиото, от което го чух)
Коментари.
TechnoAddicted
03-26-2011, 08:13
Моето мнение е , че се вкарват в прекалено много филми и се заслепяват от очевидното ..
ivcheto0o
03-26-2011, 08:45
При мен е така...нз може би от страх че не може да бъде толкова хубаво.
antifashionshit
03-26-2011, 10:00
така ще се утешаваме като сме без гаЖета :Д
minimalGirl
03-26-2011, 10:48
те и много мъже изпускат перфектни жени
nikitka_
03-26-2011, 11:18
..
Абсолютно! :D
Няма перфектни жени нито мъже.Всеки мъж и всяка жена имат + и - качества. :?
BlindedAngel
03-26-2011, 11:33
Опиши перфектната жена тогава 8)
lubomirky
03-26-2011, 11:34
fixthat, предполагам, че се има предвид перфектните за тях.
tanch3t093
03-26-2011, 11:38
При мен е така...нз може би от страх че не може да бъде толкова хубаво. + !
RoSKo0o0
03-26-2011, 12:24
Че какво общо имат + и - с перфектността? То и природата е перфектна и съвършена, но не всеки я харесва - омг о.0.
Ivalinka
03-26-2011, 19:14
хората се отказват лесно от нещата, за които мислят, че са прекалено хубави за тях... или просто не им се занимава и изпускат момента.
izlishna
03-26-2011, 19:25
fixthat, предполагам, че се има предвид перфектните за тях.
:) !
Опиши перфектната жена тогава 8) Хах, че много лесна задача аз мога да я опиша :-D. Перфектната жена е с перфектно тяло, перфектна коса, перфектни очи,перфектна усмивка, перфектно чувство за хумор. :-D :lol: 8-)
Eclipsercho
03-26-2011, 20:55
Деба тия учени и техните доказателства..
По-изтъркан лаф от т'ва, че нещо било доказано от учени.. няма.
Как го приемате за нещо нз.. :shock:
addic7edd
03-26-2011, 21:06
Опиши перфектната жена тогава 8) Хах, че много лесна задача аз мога да я опиша :-D. Перфектната жена е с перфектно тяло, перфектна коса, перфектни очи,перфектна усмивка, перфектно чувство за хумор. :-D :lol: 8-)
Пропусна перфектния секс ..
НЕ всичко е външен вид, някои хора имат характер и ДУША, представете си ... :-x
Значи стига да отговаря на тези качества, дори и да е куха като цървул и невъзпитана като селска циганка пак ще е перфектна? Колкото е важно една жена да е красива, толкова е важно тя да бъде и умна ;)
хаха това ми напомни за "..У-у-уникална като мълчиш си идеална". Дори и да е най-красивата, тогава тази жена ще бъде безумно тъпа :-| . Никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него. :smt007
modjodjodjo
03-26-2011, 23:52
Нали знаете защо един истински мъж не може да бъде с една истинска жена.
Защото истинските жени никога не приемат от първия път, а истинските мъже не предлагат два пъти.
:-D
Но както и да е, любовта и науката са много тясно свързани и незнам, защо учените се занимават с такива глупави изследвания
Значи стига да отговаря на тези качества, дори и да е куха като цървул и невъзпитана като селска циганка пак ще е перфектна? Колкото е важно една жена да е красива, толкова е важно тя да бъде и умна ;)
Абе, че е така, така е ама " перфектно умна " не ми звучеше добре. 8-) А и всички добре знаем, че като момичето до вас е по-умно от вас самите почвате да се чувствате тъпо, когато сте с нея. Например как би реагирал ако момичето до теб ти каже "Имам млечни киселини в четириглав бедрен мускул на долен ляв крайник " (давам това за пример защотото е първото нещо, за което се сетих) вместо просто "имам мускулна треска" И сега не казвай, че ти си изключение, защото ще бъде лъжа! Това почти винаги важи за съжаление... Ето защо съм на мнение, че момичето трябва да е умно, но не прекалено.
Josefinne
03-27-2011, 07:51
Перфектен мъж за една не е перфектен за друга. Не мога да бъда с мъж, който си вика педикюристката вкъщи да му прави педикюр...(това е реален случай).
theonlyone123
03-27-2011, 09:01
хората се отказват лесно от нещата, за които мислят, че са прекалено хубави за тях... или просто не им се занимава и изпускат момента.
+ За съжаление , е така .
RoSKo0o0
03-27-2011, 09:29
Д**а тия учени и техните доказателства..
По-изтъркан лаф от т'ва, че нещо било доказано от учени.. няма.
Как го приемате за нещо нз.. :shock:
Брат, мани ги тея кое било изтъркано и кое не. Давам тема за размисъл. По-добре е отколкото темите "харесва ли ме".... поствани по 16 пъти на ден.
Eclipsercho
03-27-2011, 09:37
Брат, мани ги тея кое било изтъркано и кое не. Давам тема за размисъл. По-добре е отколкото темите "харесва ли ме".... поствани по 16 пъти на ден.
Ми объркал си мястото. Темите за размисъл за в +18 раздела.. Тази част си е точно за подобни на "харесва ли ме" теми.. TEENproblem, bro.
RoSKo0o0
03-27-2011, 09:44
Това е за раздел Любов, защото е свързано именно с любовта и заблудеността на жените. Имба ? :shock:
Т'ва, че някои хора не са всеобщи любимци и не се котират много, не означава веднага, че всички момичета/жени са сбъркани. Повечето женски (а и не само) не могат да си изградят реална преценка най - напред за себе си, а какво остава за другите или пък да имат смелостта да кажат пред всички, че търсят чичко паричко или просто невероятен секс. Перфектният за един по никакъв начин не е перфектен за всички, а най - важното е, че не е само един на света за всеки човек. В тази ситуация човекът Х е перфектен за теб, но в следващата няма да е. И докато седиш и се обвиняваш (или обвиняваш другите) за това, че стъпваш накриво понякога, няма как да разбереш какво точно искаш от човека отсреща.
Afterbirth
03-27-2011, 10:13
В интерес на истината, ако е 'куха като цървул и невъзпитана като селска циганка', това ще повлияе на излъчването и... Дори за момент да ти се е сторила красива, след няколко разменени думи няма да е така.'Перфектните очи' ще са празни, усмивката също ^ Вътрешния вид силно се отразява на външния, не поставяйте 'красива' и 'умна' като толкова... отделни понятия.
a1a2b3v, знаеш ли, ако на мен някой ми каже в ежедневен разговор това за четериглавия бедрен мускул ще го сметна за тъп 8-) ... Освен ако не си преговаря по биология.Умен си, ако се сещаш с кой как да говориш... И кои от знанията си в кои разговори да ползваш.И в тоя случай няма ограничения ... Момичето може да си е 'прекалено' умно.Друг е въпроса, че отсрещния ще я отегчи, ако е безинтересен.
По темата... За мене перфектния човек няма да е един хД... Попринцип смятам за перфектни хората, които ме допълват със недостатъците си и плюсовете.Те са перфектни за мене.Обаче аз пораствам и се променям и може с някой перфектен да ни се разделят пътищата... И друг ще дойде.Мисълта ми е, че шанса не е един.А за изпускането нямам проблеми... Скачам на всичко, що ми хареса още в първия момент /за начало мислено, разбира се/ и не го изпускам, докато не разбера, че иска да бяга или че не е особено перфектен. 8-)
Deni9688
03-27-2011, 14:03
Опиши перфектната жена тогава 8)
всяка жена е перфектна по свой начин .. :) ако си влюбен в нея тя ще е най - перфектрана в твоите очи :-P