Влез

View Full Version : какво толкова виждат..

cigarettekisses
03-26-2011, 08:32
какво толкова виждат 20-25 годишните в момичета на 15-16....?
не е реторичен въпрос..наистина се чудя.
какво мислите за една такава връзка? ..

d3viL
03-26-2011, 08:37
Залъгалка?!
Наивност?!
Младост?!
Риск?!

И аз толкова време съм се чудила... Хайде, мога да проумея какво искат момичетата - батко. Нещо по-стабилно. Някой, който да им даде усещането, че са в ръцете на "мъж",а не на "хлапе".
Обаче пък въпросния "батко"?!
Свиделка съм на наистина сериозни връзки на моите приятелки (15-16), от порядъка на година че и повече, с 20-23 годишни.
Любопитно...

L1n4e7o
03-26-2011, 08:40
може би....сладкото детско излъчнване...и ако момичето е по-умно и интелигентно от останалите си връснички...незнам

RoSKo0o0
03-26-2011, 08:44
20-16 какво нередно виждаш?

valdesbg
03-26-2011, 08:52

U serious? :shock:

Отговора е прост...щом само тоя калибър девойки им обръщат внимание.. явно нещата са доста зле. Щото явно че на пича му куцат много социалните умения... Което пък е следствие от това че не знае накъде да поеме и всъщност по душа си е неориентиран тийнейджър. Нищо че е станал мъж за женене вече.

Иначе обикновените причина са - максимум резултати с минимум усилия. Или иначе казано внимание и секс за няколко думички само :)

ChaoticCharm
03-26-2011, 09:40
Все пак приемам въпроса ти за реторичен.
Мисля,че е пределно ясно. Търсят внимание,искат да се чувстват велики,защото всъщност не са,понеже,ако бяха стока,щяха да се занимават с жени на тяхната възраст. Харесва им да са "богове" в очите на малките,наивни и неопитни момичета,които от друга страна пък са хитри и развратни,искат "батковци",за да им се вдигне нивото уж и за да получават скъпи подаръци. В крайна сметка всички са доволни...едните получават лесен секс,другите пък се чувстват големи и важни,пишат се за две седмици обвързани във фейсбук и като им омръзне,следващия/щата.

kik40
03-26-2011, 10:09

Отговора е прост...щом само тоя калибър девойки им обръщат внимание.. явно нещата са доста зле. Щото явно че на пича му куцат много социалните умения... Което пък е следствие от това че не знае накъде да поеме и всъщност по душа си е неориентиран тийнейджър. Нищо че е станал мъж за женене вече.

Иначе обикновените причина са - максимум резултати с минимум усилия. Или иначе казано внимание и секс за няколко думички само :)
Напълно съгласен... на същото мнение съм! :-D

ScarletBite
03-26-2011, 10:22
Забавлявате ме. :)
Момичетата на 16 се водят лесни? Ето го най-голямото ни преимущество да въртим батковците по-добре и от наборките им.

Цитирам "Опасни връзки" на Манон Леско:

Тази привидна студенина стана впоследствие непоклатима основа на неговото сляпо доверие. След ново размишление добавих към това и естествената за моята възраст закачливост и той ме смяташе най-вече за дете точно в моментите, когато най-дръзко го разигравах.

umri
03-26-2011, 10:40

Не мога да ти кажа, какво точно виждат.
Но може да се замислиш, какво биха видяли в около 60% от момичетата не тяхна възраст. По мои наблюденията, с извинение, половината са кухи лейки, които въпреки възрастта си, все още не знаят какво искат и как да го постигнат. Да кажат мъжете, но за мен всеки един от тях търси нещо различно и интересно. Нещо, на което да следиш развитието. На никой няма да му е приятно да спре на едно място и да цикли, нали? Едно момиче на 16 години не е достатъчно дорасло, вярно. Но същото това момиче има много повече потенциал за развитие във всякакъв план, отколкото 'спрелите' на едно място 'развити' жени на по 20+, например.
Не мога да се съглася този път с Влади.
Иначе какво мисля за такава връзка...- нищо негативно :)
Вярвай си. Точно пък по-малките са ми прекалено ясни и безинтересни. Предпочитам колкото мен или по-големи, засега.

minimalGirl
03-26-2011, 10:46
И аз честно казано не мога да осъзная какво вижда вече пораснал в мъж в едно узряващо тийнче. Аз винаги съм си го обеснявала с това, че ако си хване момиче на неговата възраст,би следвало нещо по-сериозно,за това и хващат мънички, за да могат да си поживеят по-свободно :)

SpeedRacer
03-26-2011, 12:36
Няма нищо лошо в разликите във възрастта (стига да са нормални) . Лично аз (20) не бих хванал някоя 15-16 годишна . Всеки си има принципи и мисли различно . Просто за мен нормалната разлика е 3-4 години . Преди години(векове) е имало още по фрапиращи разлики , така че е нормално . А и сме в такива времена , че една 15-16 годишна може да изглежда като 18-19 годишна , че дори и повече .

RoSKo0o0
03-26-2011, 12:44

А да ти е минавало през акъла, че 20 годишните им наборки на 20 годишните момчета ходят с 5-6 години по-големи или пък с хора родени преди 1980 година?

едит: аз когато избирам момиче, гледам да е от +1 до -2 години... но не виждам проблем, ако ми хареса някакво момиче -3 или -4... е за по-голяма разлика вече не трябва да става дума.

DarkTemplar
03-26-2011, 12:49
Зависи колко са узрели двамата и какво очакват/искат от връзката. Понякога се случва точно казаното от cranberry, нo в повечето случаи се потвърждава мнението на valdes. А и големи разлики има и в други възрасти, дори при бракове, тоест всичко е до характер и начин на мислене.

Лично мен, за да ме впечатли някоя девойка, трябва да е доста умна и интересна и да знае какво иска - все неща, които не са много типични за тийновете.

kokosety
03-26-2011, 14:28
Познавам момиче на 14, което ходи със 29 годишен :x

nomatterwho
03-26-2011, 14:40
Аз познавам един дето флиртува с момичета 96 и 95, а е на 25. В момента ходи с 15 годишна. Пича изглежда добре, но най-добрата му приятелка е 96 и както вече споменах, ходи с 95. Даже е казвал на една моя приятелка, че не се разбира добре с момичетата на неговата възраст и за това му е по-приятно с по-малки. Което е срамно.. Та този човек се води педофил .. знаете закона. : )
Та аз не знам какво намират големите в тийнейджърките, просто си го обяснавям като случая, който познавам - на тяхната възраст са по-узрели, не им обръщат внимание .. или просто 25-годишния е някакъв смотльо, който не може да общува с жените на неговата възраст. : )
Ъъъ, примера на kokosety е ужасяващ. Педофилия.

kokosety
03-26-2011, 14:48
^ Като разбрах не можех да повярвам просто този мъж няма ли си живот да се занимава с малки момичета не не просто аз нямах думи тогава

DarkTemplar
03-26-2011, 14:58
nomatterwho, твоя познат явно е някъв инфантил, щом движи само с 14-15 годишни. Няма как да се разбира с жените на неговата възраст, щото те вече мислят за брак и семейство, а не за глупости. И логично си търсят сериозен мъж, а не инфантил. Доста жалка картинка.

Всеки мъж рано или късно се изкушава да ебне нещо по-младо, ама поне да е пълнолетно баси...

babity
03-26-2011, 15:49
Във всяка възраст (на мъжа) е различно. 20-годишните ходят с такива на 14, защото малко или много вече са набрали километраж и лесно получават това, което искаш. След 25 обаче т'ва наистина се превръща в неистовото (и жалко по моему) желание да се вкопчат в по - младата си партньорка и да се почувстват живи, така да се каже. Освен, че ще могат да се похвалят в компания, че чукат "агнешко".

Violenza
03-26-2011, 16:25
Тоооолкова обобщено говорите, сякаш ги познавате всичките.
Има си хора и хора, приемете го. И за мен не е много нормално, защото все пак на 14-15 са си още деца, но си е за тяхна сметка всичко. И да ги обсъждате, и да ги плюете - няма да ги промените.

BlueFace
03-26-2011, 17:49

True story :smt023

balu4ka
03-27-2011, 08:01
Виждат нещо по-лесно..
И ще е така докато малките не разбрат за какво са всъщност,а тези 23-24годишни младежи ,че са жалки .

Josefinne
03-27-2011, 08:07
Сложи си очилцата и виж :-o
Въобще как може някой да бъде определен само според възрастта си. Разбирам да питаш какво един 25-годишен конкретен мъж вижда в едно 16 - годишно конкретно момиче, особено, ако тя е тъпа като галош и дори не е изрусена. Обаче не всички 25- годишни мъже си падат по всички 16 - годишни момичета и обратно. Въпросът не е риторичен, а в него няма никаква вторична мисъл ( първичната е като измислиш въпроса, вторичната е като се напънеш още веднъж сама да си отговориш, преди да го пльоснеш във форума). :P
Та така. Аз пък си падам по 18 - годишни момчета. Свежи и млади, нямат бради (повечето) и вече са пълнолетни. Съди ме!

fenkaaa
03-27-2011, 18:13
Точно по тази тема снощи си говореха приятелят ми и едно момче.. Това момче тези дни се раздели с приятелката си,която твърди че много обича ( Тя е на почти 17,а той на 20). И напук на нея си хвана друга,която е на неговата възраст - 20 .. и след малко отвори темата,че предишната му приятелка много повече го възбуждала,че към такива големи няма никакъв мерак,не му е кеф да е с тях,все харесвал по-малките.. След което моят приятел се обади и каза че при него е същата работа,че може и аз да съм малка на години,но не и на акъл,че съм била сериозна и тем подобни.. ( Аз съм на 16,той на 20.. заедно сме от половин година ) .. Незнам дали всички имат такава логика като тази на онова момче,но надявам се да съм помогнала :D

pitfall
03-27-2011, 18:18
15-16-годишните търсят батко с пари, кола и подобни глупости, а "батковците" в повечето случаи искат да минат по лесната процедура и винаги да си имат кукла, която да задоволява потребностите им

bratignat
03-27-2011, 18:43

По-младите момичета са нямали време да закостенеят. Дори да следват някакъв определен стил винаги има с какво да те изненадат, да ти покажат, колко далеч отиваш. Сладки са и ако обичат чисто. Това не е при всички естествено, но това са приимуществата.

Тук за пръв път няма да се съглася с valdes - много момичета на 16-18 просто си правят схи тренировки - флиртове и разчитайки на женска интуиция, могат да си играят с далеч по-опитни от тях.

buzzzz
03-27-2011, 19:02

Не мога да ти кажа, какво точно виждат.
Но може да се замислиш, какво биха видяли в около 60% от момичетата не тяхна възраст. По мои наблюденията, с извинение, половината са кухи лейки, които въпреки възрастта си, все още не знаят какво искат и как да го постигнат. Да кажат мъжете, но за мен всеки един от тях търси нещо различно и интересно. Нещо, на което да следиш развитието. На никой няма да му е приятно да спре на едно място и да цикли, нали? Едно момиче на 16 години не е достатъчно дорасло, вярно. Но същото това момиче има много повече потенциал за развитие във всякакъв план, отколкото 'спрелите' на едно място 'развити' жени на по 20+, например.
Не мога да се съглася този път с Влади.
Иначе какво мисля за такава връзка...- нищо негативно :)
+1
Възрастта няма особено голямо значение, ако има и любов. И да - съгласна съм, че повечето батковци искат 15,16-годишни, защото са по-лесни и по-наивни. Но не слагайте всички под общ знаменател. Аз съм на 15, приятеля ми на 22. От 7 месеца сме заедно и сме доста привързани един към друг. Така че, всичко е индивидуално, всички сме различни. :)

BrownEyes
03-27-2011, 19:07
Според мен разликата на възрастта не оказва чак толкова голямо внимание,ако химяита между двамата души я има!Е,не говорим в пубертета някаква 14 годишна с 22 годишен,говорим за по-напреднала възраст.Ами относно тези връзки не ги одобрявам особено,но пак си зависи до самите хора ии до точната им разлика 15-18 нямаа лошо,в тази възраст по-голяма разлика от 4 години не е особено препоръчителна

BGbullet
03-27-2011, 19:37
може би....сладкото детско излъчнване...и ако момичето е по-умно и интелигентно от останалите си връснички...незнам

Ако е сладкото детско излъчване, тогава защо повечето са с 3 тона грим?? :?

nikitka_
03-27-2011, 19:53

DevilWish
03-27-2011, 20:27
Имах една връзка преди с един по-голям от мен значително по-голям /няма да казвам колко не са над 10 години споко :)) просто не ми се говори за това/ ,и наистина бяхме сериозни.За съжаление той почина :( :( :( Иначе съм сигурна, че още щях да бъда с него.Беше перфектният избор, той ме накара да съзрея за много неща, да гледам на нещата като възрастна, а не като дете ;) А той не беше обичал от много време, и с мен се хвана просто ей така в началото, защото аз го харесвах много.., но аз толкова държах на него и му помогнах и го подкрепях, а нямаше много такива хора около него, за това спечелих любовта му.Така че, не съдете толкова строго хората ;)
Друга тема е, че някои 'батковци' си хващат малко лапе, защото още е наивна и ще имат безплатен секс пък през другото време ще си въртят, която си искат още ;)

K_O_L_E_V
03-27-2011, 20:38
Каквото и да си говорим до 18 години не знаят какво искат, то за това си има и закон.Хората са решили, че до 18 години не можеш да вземаш самостоятелни решения от бита, камо ли кой е подходящата ти половинка в живота.

ForzaFelipe
03-27-2011, 21:27
Каквото и да си говорим до 18 години не знаят какво искат, то за това си има и закон.Хората са решили, че до 18 години не можеш да вземаш самостоятелни решения от бита, камо ли кой е подходящата ти половинка в живота.

Хахаха,значи след 4 дни ще знам какво искам,супер :grin: 8-)

Каквото и да говорим колкото по малки са толкова по-малко опит имат,не са "очукани" както се вика,не са наранявани от идиоти и т.н. следователно се впечатляват по-лесно.Един 20-25 годишен едвали ще търси сериозна връзка,а по точно нещо да ебне,така че не е трудно да зацепиш защо...тва е адски глупаво,но се пак сме хора сме,заложено ни е да правим глупости...

cigarettekisses
03-28-2011, 18:04
[quote=K_O_L_E_V][color=#4CC417][b].Един 20-25 годишен едвали ще търси сериозна връзка,а по точно нещо да ебне,така че не е трудно да зацепиш защо...тва е адски глупаво,но се пак сме хора сме,заложено ни е да правим глупости...
еми да тва ми беше първата мисъл по темата..въпреки че има различни хора.

yeeee
03-28-2011, 18:56
Познавам момиче на 14, което ходи със 29 годишен :x WTF :shock: :shock:

Stralle
03-28-2011, 19:53
Аз не виждам нищо нередно в една такава връзка,
друг е въпроса, че едно 16 годишно момиче излизайки с 25 годишен примерно...тя си има едни приоритети той съвсем други...някои даже мислят за брак на тая възраст...
А какво толкова виждат в по - големите батковци ли :lol: ....стабилност, разбиране до някаква степен, нещата които можеш да изживееш с 16 годишен и 22/25 са съвсем различни поне за мен.

Аз съм за такива връзки...всеки трябва да опита и да види какво е ...

И съм съгласна с ScarletBite и nikitka_

VaMpiRKaTaaa
03-29-2011, 05:25
1.Виждат младост,наивност,забавлени е,защото тя нали е малка и глупава и ще лапне+това по-лесно ще пусне,защото се кефи,че е с батко..кой като нея.
2.E,за мен е нормално.Не е чак толкова голяма разликата,но тя да е на 15 той на 30,това вече е голяма разлика.