Влез

View Full Version : Дилема

aleks07
03-26-2011, 12:36
Здравейте скоро пуснах тема тук, в която разказвах колко мнгоо харесвам едно момче, разказах ви и за начинът , с който се опита да ме накара да го оставя (предложи ми целувка) много ме обиди по този начин..няколко дни живея с мисълта, че той "умря" но немога да го забравя, изгаря ме отвътре.Всеки път когато го виждам искам да се затичам и да го прегърна..и някаква странно желания за мъст се всели в мен, да го накарам да ревнува, въпреки, че знам, че няма да ми помогне.Винаги съм се дървала отпуснато с всички момчета, говорили сме си и сме били приятели, и напълно подкрепям мисълта, че момиче и момче могат да бъдат приятели.Вчера беше хубаво време и след училище останах с приятелите ми в училищния двор.Там беше и той...Имам си един обужател.. :) неочаквано се появи с шише в вода и започна да ме плиска..побягнах и пред мен се оказа, този когото харесвам.Обужателят ми ме настигна и продължи да ме плиска след това ме прегарна и ме погали..а момчето което харесвам не отдели поглед от нас, след това облякох суитчера на обужателя ми, защото ми стана студено..Всички ми казваха, че рвнува..но той сам избра това.Прибрах се и вляаох в скайпа :) Там беше моят добър приятел, когото бях харесвала миналата година, но той ме отраза, под харесвала имам предвид мн :) той ми намекна че ме харесва и по това че го познавам добре съдя,ч е ще ми предложи..а аз незнам как да отговоря..защото много харесвам другия, а пък и от друга страна знам, че щом съм го харесвала някога , винаги ще намеря чувства към него макар и дълбоко в мен...кажете ми какво да правя.. :(

TechnoAddicted
03-26-2011, 14:01
Обужатели , чудесии , харесваш тоя после оня .. бахти филма нишо неразбрах :-o стегни се и си избери към които смяташ , че имаш по-силни чувства или там квото имате 8-)

rand0m
03-26-2011, 16:48
Не тръгвай с момче, докато имаш дори малки чувства към друг. Изясни се със себе си и тогава предприемай каквото и да е било.
П.С ужасно сложна история :D

umri
03-26-2011, 17:29
Не тръгвай с момче, докато имаш дори малки чувства към друг. Изясни се със себе си и тогава предприемай каквото и да е било.
П.С ужасно сложна история :D
Ако всяка трябва да се изяснява със себе си преди да предприема действия, 95% от женските трябва да са инертни.

ПП. Авторката да научи значението на думите, които използва. Дилема е "да бъдеш, или да не бъдеш", а това си е направо октоподообразна вътрешна драма.

britzy
03-26-2011, 18:09
Е,не че нещо ,но се пише обожатели и имаш още куп грешки,а пък по темата-ти не ходиш с никого от всички тези ,така че си избери един от многото и насочи вниманието и усилията си към него

VaMpiRKaTaaa
03-27-2011, 10:48
5клас ли си?
Това ми звучи като история на дете от 4-5клас..
а3 ти предлагам,да останеш малко без гадже.