View Full Version : На калъп
Lollyrot
03-26-2011, 13:18
Е, хващали ли са ви?
Какво стана после ;D
AllEyesInMe
03-26-2011, 13:35
Кои дали са ни хващали? Гаджето? Родителите? Приятелите?
мен всички са ме хващали :P ...но когато гаджето ме хвана беше адски кофти тръпка..няма да навлизам в подробности..но не е полезно гаджето ви, да ви хваща с друга! :?
marin4itu
03-27-2011, 08:23
мен всички са ме хващали :P ...но когато гаджето ме хвана беше адски кофти тръпка..няма да навлизам в подробности..но не е полезно гаджето ви, да ви хваща с друга! :?
И кое му е за хвалене, че си изневерявал? :?
По темата: Не са ме хващали..
letmetellyou
03-27-2011, 09:23
За малкоо да ни хванат :D Тъкмо се отваря вратата и той крещи: НЕЕЕЕЕЕ :D
tanch3t093
03-27-2011, 10:15
Ами не точно ... Но тъкмо бяхме "тръгнали натам" , когато брат му влезе в стаята :D Той тъкмо беше тръгнал да се къпе, обаче си забравил нещо. Връща се и ние от леглото на земята :D :D :D Почна нещо да разправя, ама забравих вече, нещо от сорта на "едва изчакахте да се махна, за да се награбите.. тц тц" 8-) 8-)
Бяхме в тях в неговата стая, но от бързане забравихме да затворим вратата, пък и техните щяха да се приберат чак след два часа и не се и притеснявахме...Бяхме усилили музиката и изобщо не чухме да се отключва вратата... И изведнъж в коридора се светна и видях гърба на баща му и само прекъснахме и се покрихме колкото можахме и гаджето ми извика на баща си да затвори вратата :D Малко кофти беше... Техните после му викали, че сме били нимфомани...
AllEyesInMe
03-27-2011, 11:43
И кое му е за хвалене, че си изневерявал? :?
По темата: Не са ме хващали..
А ти по какво позна, че се хваля? В темата се пита дали са ви хващали или не, и аз отговорих. Но просто си чешеш пръстите с копчетата и си мислиш, че си написала якото нещо са, нали пубер?
MakeMeLaugh
03-27-2011, 11:54
AllEyesInMe, поуспокой се за да е по-приятен престоя.
Има такава тема вече и не е стара.