View Full Version : Как да сваля едно момиче ,което много харесвам?
Здравейте.Искам да ви попитам как да сваля момиче ,което много харесвам.Мисля ,че и тя има някакви симпатии ,защото през часовете често (ние сме от един клас) ми прави слънчеви зайчета и когато я погледна тя ми се усмихва.Но малко ме е срам да и призная :oops: .Искам да я сваля с приятелски думи.Някакви идеи.Много благодаря предварително. :)
Pepi2o1o
03-26-2011, 14:49
моя савет е... сприялете се... говорете си покани я на разходка(кафе)... и накрая на срещата я целуни ^^ и нататак са лесни нещата... :)
Добре ,но тя винаги се мотае с приятелките си и не мога да намеря време дори да си говорим.
f0rward95
03-26-2011, 16:40
Е ти пък не можеш да намериш време да и кажеш едно здрасти? Дори и да е с приятелките си пак можеш да я извикаш и да и кажеш нещо, няма голямо значение какво ще и кажеш, важното е да я заговориш. Питай я дали иска да се разходите след училище или да идете на кафе, а ако приеме вече импровизираш :)
Дори и да е с приятелките си няма никакъв проблем да я дръпнеш от тях. Това би я впечатлило даже повече, защото ще покажеш, че не ти е толкова неудобно(колкото всъщност е). Отпусни си се и ако трябва просто повървете заедно нанякъде. Щом еидн път завържите разговор е лесно. Успех :)
BlueFace
03-26-2011, 17:55
Праисторическите хора са използвали бухалки :-|
Мерси много.Ще опитам :) :) :) :)