Влез

View Full Version : точка ;[[

tit
03-26-2011, 16:38
Здравейте ....
Искам да ви помоля да ми помогнете с едно есе на тема "точката" ..Каква е тя колко значения има за какво се използва...
Тъй като ще ме изпитва в понеделник ... Аз седнах писах, но ми излезе половин страница а трябвало повече и наистина много ще съм ви благодарна ако ми помогнете ( в интернет н ищо не намерих) ;[[

Annabelle
03-26-2011, 16:43
Точката :shock:

tit
03-26-2011, 16:45
Точката :shock:

... да ;d освен за точката имам и за чашата ;[ ама него няма да го пиша ..

mayaaa
03-26-2011, 16:53
:lol: :lol: :lol:

Mario95
03-26-2011, 17:17
Кви са тея простотии.Пиши за чашата по-лесно е.

Чашата е цилиндричен обект който задържа течностти.Прави се от различни материяли като най-използвани са стъклото и пластмасата.Има чаши за кафе и чаши за бира наречени "халви".....

Аз такива работи като трябва не ги пиша гати идиотщините.Да ми го напише 1-во даскала а аз после и 2 теми ще му напиша ако успее

BeezyJey
03-26-2011, 17:26
ОМГ. :shock:

BeezyJey
03-26-2011, 17:28
Бих могла да ти помогна, тъй като попринцип пиша доста добри есета и теми, но не съм сигурна какво точно трябва да представлява твоето. 8-)
Ако искаш пиши на ЛС.

Ramonaaa
03-28-2011, 18:59
Незнам кои ти е дал тези теми ама определено са много скучни и тъпи, но ако искаш да пишеш за Точката :D :D :D я разгледаи от друга гледна точка освен като .. Можеш да пишеш как се слага точка на нещо в смисъм да спреш по-добре я тълкуваи в преносем смисъл!!!

Concussion
03-28-2011, 19:05
Ааа... Не съм съгласна. Темата за "Точката" е много хубава тема, стига да вникнеш дълбоооко в смисъла й, която изобщо, ама изобщо не е за точката, която слагаме в края на съобщителните изречения! Но всичките боклуци, с които се храните, и гледате, и слушате, ви пречат да разсъждавате и използвате разума си както трябва! Всичко, което гледате ви е поднесено наготово, сдъвкано и смляно, лесно за поглъщане. Разбира се, за това не сте виновни вие. Жалко че на нас не ни дават да пишем есе за Точката... защото ИМА какво да се напише.

iiordanova
03-28-2011, 19:11
Темата е необичайна и интересна.
Но трябва да вникнеш в смисъла на думата.
Определено темата може да се развива в различни посоки.
Но според мен темата е за по-големи , а не за по-малки ученици.