Влез

View Full Version : Какво правите

FunnubunnY
03-26-2011, 17:04
Какво правите когато сте наказани в къщи и по цял ден висите .. Какви занимания си измисляте ?? Освен компютър и телевизия :D

MegiBoOm
03-26-2011, 17:08
Имаме огромна тераса и за тва само се пека или тичам на нея кат ненормалните!
Разглеждам сатри списания, рисувам си!
Отглеждам си цветя - садя си, поливам ги, занимавам се (маниячка съм на тази тема ;д)
Много често се гримирам, просто за забавление
Изправям си косата, правя си разни прически
Чета книги
Слушам мноооого силно музика и тичам и куфея в коридорите
Снимам клипчета и говоря на английски (се пак съм си откачалка де ;д )
ии т.н.

FunnubunnY
03-26-2011, 17:21
Найстина щури идеи ..
Е надявам се и аз да си измисля няколко такива защото последно време ми се случва почти всяка седмица Събота и Неделя да си стоя в къщи :D :D Така де поне като ме наказват да има какво да правя по цял ден :) :-D

BaffaLsc
03-26-2011, 18:00
Ако ще ме наказват, ще ме накажат без компютър и телевизия, защото знаят, че и да ме накажат, без да излизам на мен ми е все тая, щом вкъщи си имам компютър и така наказанието няма никакъв ефект.. :P

mlakniwe2
03-26-2011, 18:03
Никога не са ме наказвали! Прая кот си искам,излизам и се връщам когато си искам и никой не ме пита къде отивам и кога ще се върна! 8)

BeezyJey
03-26-2011, 18:05
Никога не са ме наказвали! Прая кот си искам,излизам и се връщам когато си искам и никой не ме пита къде отивам и кога ще се върна! 8)
Damn.
И аз искам така ;/

dollyz
03-26-2011, 18:21
Никога не са ме наказвали. Ако сгафя някъде с родителите ми сядаме и обсъждаме проблема. Но, като си остана в нас и нямам желание да излизам, си чета някоя книга, рисувам, правя си филмов маратон, а като се покаже слънцето излизам навън и се пека. :grin:

vagarious
03-26-2011, 19:04
Никога не са ме наказвали. Ако сгафя някъде с родителите ми сядаме и обсъждаме проблема. Но, като си остана в нас и нямам желание да излизам, си чета някоя книга, рисувам, правя си филмов маратон, а като се покаже слънцето излизам навън и се пека. :grin:

Абсолютно същото,с изключение на книгите и рисуването. 8-)