View Full Version : Една прегръдка обърка мислите ми...
Здравейте!! Днес излязох с 2 момчета с които бяхме познати доста време и най-после се наканих да изляза с тях. (и една приятелка дойде с мен, пък и тя ги познава по-добре от мен, а е била гадже на това момче, което сега ще става въпрос за него.. ) .. Седнахме в едно кафене и започнахме да си говорим и т.н., поканиха ме да играя с тях на билярд, и тогава започнах да имам симпатии към това момче ^^.. След това си тръгнахме, разхождахме се, той реши да си ходи и ме прегърна, аз не се отдръпнах все пак -- щеше да е много кофти.. тогава нещо се преобърна, толкова ми стана мило, че дори не исках да свърши този момент ... Оттогава съвсем се обърках. По принцип имам наистина силни чувства към момче, обаче което не е от моя град и в момента наистина не знам към кого имам чувства. Единият е в моя град, свестен е, но не е имал по-дълга връзка от 1 месец, а аз искам когато имам човек до себе си да е сериозен, а не някоя поредна мимолетна връзка... А другия е общо взето далеч от мен, но пък е свестен, има потенциал в него, но вече не виждам той да има чувства към мен...
Та ми е много объркано, не желая критика, общо взето го написах, за да си излея душата, но приемам и вашите съвети... :-)
Това с прегръдката е сладичкоо :grin: :D
А относно момчетата...Мисля,че не е нужно да се занимаваш с момчето,което не е от твоя град,защото само ти имаш чувства към него,а той към теб-не.Според мен колкото и да е трудно трябва да го забравиш. :( А за момчето от твоя град-ами щом е свестен защо да не се насочиш към него.А това че не е имал връзка по-дълга от 1 месец не е гаранция че и сега ще е така.Може връзката ви(ако има такава)да продължи много по-дълго. :)
Лично мнение. :)
ivcheto0o
03-26-2011, 18:02
Според мен трябва да дадеш шанс на това момче от твоя град,а с другия няма смисъл след като няма чуства.А това че не е имал дълга връзка не означава че не е сериозен.
BaffaLsc
03-26-2011, 18:13
Няма значение кой какво изпитва към теб, е, всъщност има, но по - важно е първо ти да си наясно с ТВОИТЕ чувства и тогава да избираш, разбираш ли ?
Изясни първо своите чувства..
TechnoAddicted
03-27-2011, 08:07
Когато си тръгва за "др. град" застани пред вратата на колата/рейса и се надупи ... it will work belive me !
Сериозничко сега :D
Направи каквото сърцето ти позволява все пак да го изпуснеш само заради тва , че е отдруг град ? Това не би било препядствие за мен поне .. помисли си и реши какво искаш !
Josefinne
03-27-2011, 08:21
Ами просто изчакай и нещата ще се изяснят от самосебе си. Аз лично съм против тия дистанционни връзки. Никога не съм имала и не смятам, че бих могла да имам. Но има хора и хора, може пък ти да можеш. Може чувствата ти към момчето от твоя град да са били само моментно увлечение, което се дължи на добре прекараното време. Може да са нещо повече. Това, че не е имал дълга връзка, не означава, че не може да има. Та просто изчакай няколко дни, седмица. Ако решиш, че наистина харесваш момчето от твоя град - пиши ми или му се обади. Покажи му, че това, че си се дръпнала е било момент на неувереност и нерешеност.
VaMpiRKaTaaa
03-27-2011, 11:17
Както казаха по-горе,изчакай подходящият момент и сама прецени.