View Full Version : какво да правя ?!
inlovebabyy
03-26-2011, 18:50
Здравейте!Пиша ви,защото искам да разбера как бихте реагирали,ако едно момче ви прати покана в фейсбук,пише ви съобщение,в което иска да се запознаете вие му отвръщате положително,пише ви второ съобщение,в което ви иска скайпа вие му го давате минават пет дни и той още не ви е намерил нито ви пише.. питам ви,защото така се случи с мен и ако можете да ме посъвеветвате какво да правя ?! Благодаря ви,предварително !
BlueFace
03-26-2011, 18:59
Светът не се върти около теб , може да му е излязла някаква работа,а после да е забравил...
ivcheto0o
03-26-2011, 19:00
Да не ти пука,няма смисъл да се занимаваш,все пак е нещо от нета...
nikitka_
03-26-2011, 19:04
**
Всичко може да се е случило, но нито ще спре да си влиза в skype заради теб, нито ще си зареже и facebooka. Момчето си води реалния живот извън нета и просто е забравил да те потърси. :)
Bonita1991
03-26-2011, 19:39
....или се направи на ударена и му прати съобщение, в което го питаш какво става не е ли успял да те намери в скайп :D ако не ти отговори....просто няма смисъл....изгубена кауза :D
inlovebabyy
03-26-2011, 20:17
ivcheto0o не е точно така,защото с въпросното момче сме се засичали веднъж и точно след този случай той ми прати съобщението,в което иска да се запознаем (за което вече споменах) ии има и още една подробност и тя е че живее в един квартал с най-добрата ми фр и вчера тя го е срещнала и му е казала да ми пише и той е казал,че ще го направи .. иии благодаря на всички коментирали до момента !
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
izlishna
03-27-2011, 06:06
Отново FACE F*CK в играта..аз те съветвам да си изтриеш профила и ако има да ти казва нещо да го направи като се срещнете! :-D :D
Josefinne
03-27-2011, 07:57
Ами скайпа е бъгава работа и аз така наскоро си дадох скайпа на една девойка, тъй като ме покани в нейния клуб. Тя ме намери, пусна ми пълномощно и даже каза, че й излизам он-лайн, но аз не получих нищо от това. След това й поисках нейния скайп и я добавих и аз. Просто му пиши ЛС , че не си получила молба за оторизация и го питай дали се е отказал. Ако ти отговори, че не е - помоли го да ти даде неговия скайп и го намери ти. Не е като да го поканиш на среща, нали?