Влез

View Full Version : Кажете какво да направя за да разбере че наистина го обичам

eleonora12
03-27-2011, 11:03
С моя приятел сме заедно от 10 месеца,имала съм много гаджета но с него е различно,а той ми казва че на моята 18 годишна възраст само си мисля че го обичам,но това не е така той ли знае по добре от мен?И от тази гледна точка той не говори за своята любов,взел е да се държи по дръпнато с мен.Моля кажете по какъв наччин на му докажа че наистина го обичам и че съм готова да бъда с него завинаги.Искам да е по някой специален начин по който и той да се почуства виновен и неудобно заради това че се държи така гадно с мен и че не е прав,виждам как се държи много добре с мен и после всее едно го хваща страх от нещо и веднага се променя от нещо незнам защо неможе да ми се довери напълно.Затова дайте съвет по какъв начин да му докажа любовта си

VaMpiRKaTaaa
03-27-2011, 11:12
Остави го малко на спокойствие.
Той,aко иска сам ще те потърси.

mayaaa
03-27-2011, 15:49
Да така е! Остави го! Ако не иска да те потърси каквото и да правиш нищо няма да стане!

ScarletBite
03-27-2011, 16:47
Защо ти е да му доказваш любовта си? Фактът, че си до него, не е ли достатъчен?

valdesbg
03-28-2011, 07:15
От това което пишеш наистина само си мислиш че го обичаш. Нямат покритие тия думи нито в мислите ти, нито в делата ти.

Josefinne
03-28-2011, 13:36
Ами нищо не можеш да направиш конкретно. Бъди себе си, бъди щастлива с него, казвай му, че го обичаш, показвай му, че го обичаш, като мислиш за него, изслушваш го, помагаш му, понякога го изненадваш приятно. Ако той не може да го проумее, може би вината е в него, а не в теб.

kacheto
03-30-2011, 19:38
Ами нищо не можеш да направиш конкретно. Бъди себе си, бъди щастлива с него, казвай му, че го обичаш, показвай му, че го обичаш, като мислиш за него, изслушваш го, помагаш му, понякога го изненадваш приятно. Ако той не може да го проумее, може би вината е в него, а не в теб.

Напълно съм съгласна с теб :wink: Едва ли има какво повече да направиш от това...