Влез

View Full Version : Каква ще стана като порастна ... голяма! :)

lolipop1
03-28-2011, 16:02
Наскоро се замислих върху този въпрос какво да работя..Осъзнах, че много неща не ме влекат .. искам работата ми да бъде изпълнена с приключения и разнообразие.. обичам да пътувам да изследвам .. мислела съм си дори да бъда таен агент хаха Момиче съм :) Искам предложения за някоя по динамична работа и доходоносна за да положа силите си в тази насока оше от сега :)

MegiBoOm
03-28-2011, 16:17
Може би туризъм? :-o
или....
стюардеса
или....
ох нз 8-)

bbabyy
03-28-2011, 16:25
A на колко години си?

anonymous708973
03-28-2011, 16:39
Като прочетох стюардеса, се сетих... една позната работи като такава като втора работа. Супер айляк е, обажда се и казва: "включи ме в графика за юни, юли, август." и тия месеци си лети. Хубави парички плащат, а искат само чужд/и език/ци.

Auriss
03-28-2011, 18:04
^ + добра визия.

Greennight
03-28-2011, 18:24
И аз съм мислил какво ще работя.И аз искам да е нещо разнообразно и готино,но за жалост като се замисли човек почти няма такива работи...особено в БГ....Просто не мога да си представя как 40 години всеки ден работя в 1 и същ офис...Досега единствените професии,за които съм се сетил са-археолог,екскурзовод,летец и професионален войник.Но в твоя случай последните 2 са по-трудно приложими,защото си момиче...Друг готин вариант е,ако имаш някакъв спортен или музикален талант.Тогава може да обикаляш света по турнета,но се иска много тренировки и постоянство :)

iiordanova
03-28-2011, 19:14
Според това , което си написала се замислям за екскурзоводка.

Mario95
03-28-2011, 19:46
Порасни аз казвам...особено тук нещата не се развиват така като иска човек

fenaNiki
03-29-2011, 06:19
Марио е напълно прав... а и впрочем се пише "порасна" :)

Greennight
03-29-2011, 07:29
^Пише се "порастна" :-o :shock:

dunce
03-29-2011, 09:12
Ако беше момче, веднага щях да ти кажа корабоводене, там пътуванията и парите ги имаш.
Иначе според мен екскурзовод не е добра идея. Работи се само през лятото и не е най-добрия начин за изкарване на пари. Но пък както казаха, стюардеса е добър вариант.

marin4itu
03-29-2011, 09:50
И на кораб да се качиш пак е добре, нищо че си момиче. Обаче не трябва да имаш личен живот, ако го правиш постоянно. Или половинката ти трябва да е с тебе на кораба. Аз ще те посъветвам да изчакаш да пораснеш, да видиш накъде ще те завърти животът, защото не винаги нещата стават така както ги искаме.

П.С.: Пише се "порасна" без Т.

Greennight
03-29-2011, 13:31
Дублети са думите,сега проверих в тълковния речник :) Иначе dunce,моряк не е професия за всеки.Не е толкова разнообразно колкото си мислиш.По 8 месеца в годината около теб няма нищо освен вода...

Reaction
03-30-2011, 06:25
И на кораб да се качиш пак е добре, нищо че си момиче. Обаче не трябва да имаш личен живот, ако го правиш постоянно. Или половинката ти трябва да е с тебе на кораба. Аз ще те посъветвам да изчакаш да пораснеш, да видиш накъде ще те завърти животът, защото не винаги нещата стават така както ги искаме.

Btw слушайте нея ^ ,тя има як правопис 8-)

marin4itu
03-30-2011, 07:50

Btw слушайте нея ^ ,тя има як правопис 8-)

Ако имаш някакъв проблем, пиши на лично. Недей спами в темите на хората.. :?

Nebuu
03-30-2011, 08:03
http://i51.tinypic.com/2lsw8y0.jpg

Edit: Снимката се оказа много голяма, цъкайте на линка.

scrooper
03-30-2011, 09:09
Не е дублетна форма, има разлика в значението на "пораста" и на "порасна"...

Авторке, повечето тийнове копнеят за приключения и да откриват, да пътуват. Хубаво е да се насочиш към работа, за която отсега има преспектива да те бива. Кои предмети ти се отдават в училище? Какъв е твоят талант? Ако се устроиш добре, ще можеш да нагласиш професията си да е свързана с пътувания и емоции, независимо каква е тя.

nikitka_
03-30-2011, 09:46
..

dunce
03-30-2011, 11:20
Дублети са думите,сега проверих в тълковния речник :) Иначе dunce,моряк не е професия за всеки.Не е толкова разнообразно колкото си мислиш.По 8 месеца в годината около теб няма нищо освен вода...

Аз на там съм се запътил. Между другото прав си, че се пътува много, но има и за 6 месеца и за по-малко, бащата на един съученик е на 6 месечен курс.

shamLess
03-30-2011, 12:54
Аз исках адвокатка :D ама сега искам дизайнерка 8-)

Sunwell
03-30-2011, 13:25
Уча за програмист, ще продължавам, ще стана и като такъв ще умра.

basketcase
03-30-2011, 13:28
Актриса.Актьорството е това което ме влече от малка. Полагам,и ще продължа да полагам усилия,и да давам всичко от себе си за да постигна целта си.

SlowDownBaby
03-30-2011, 15:00
Аз исках адвокатка :D ама сега искам дизайнерка 8-)

И аз искам ужасно много,да съм дизайнер .... и ще се постарая да си сбъдна мечтата...
И за Бога спрете с тва Порасна или Порастна !!!!