Влез

View Full Version : Знам че става банално но даите някои съвет

surefire
03-28-2011, 17:34
нямам приятелка от около 4 месеца и сега искам повече от всякога да имам... чрез интернет не става ... тва е ясно...! кво да правя сигурно ще кажете излизаи по дискотеки кафета... е правя го.. не издържам вече да бъда сам... наистина имам нужда от момиче до себе си... всеки казва "закво ти е > по добре сам" но за мен не е така... пиша като някои очаян но да ви кажа чесно може би е така :D шом да пиша във форуми на такава тема.. :X някои да даде някаква идея която да е възможно да направя...

sladko_angel4e3
03-28-2011, 17:38
че защо ТОЛКОВА "спешно" ти трябва момиче

surefire
03-28-2011, 17:45
Не че е спешно просто се чувствам сам... имам нужда от момиче до мен.. незнам дали някои ме разбира но просто аз така го чувствам..

SlowDownBaby
03-28-2011, 19:15
Що да не става чрез интернет ? Имала съм само две гаджета,но и с двамата се запознах от сайт за запознанства. Вярно,шанса да попаднеш на точния човек е много малък,но се случва. :)
Пък и почакай малко.Нали знаеш,че сичко се случва,когато най - малко очакваш. 8-)

TheBobqk
03-28-2011, 19:21
Нали знаеш,че сичко се случва,когато най - малко очакваш. 8-)
Съгласна. Успокой се сигурна съм, че това е моментно състояние. А и не мисля, че всяко момиче би те "задоволило" (не всеки може да ти даде това, от което имаш нужда). Релакс.

ForzaFelipe
03-28-2011, 19:27
Еми на този етап едвали ще ти се случи :) намери си хоби,занимание,излизай с приятели и т.н. но не го прави на фикс идея!Ще се случи когато най-малко очакваш :)

VaMpiRKaTaaa
03-29-2011, 05:18
Защо да не става,чрез нета?
Братовчедка ми дето е на 30+години,се запозна със мъжът си в нета и сега имат 2 дърщери.Всичко е до късмет и освен това няма как да разбереш дали човекът е подходящ,след като не си се срещнал с него.

BrownEyes
03-29-2011, 08:26
Абе имай търпение,всичко не става толкова бързо .. някой чакат повече,други по-малко,но важното е да попаднеш на точния човек :]

stigmata
03-29-2011, 08:39
Закачай се с некоя сервитъорка или барманка,аз така правя.Тя ако ти обърне внимание почни да си пиеш кафето редовно там.Гледай да ходиш когато няма много работа,клиенти.

Josefinne
03-29-2011, 08:43
Много трудно ще си хванеш приятелка, щом имаш такава крещяща нужда да имаш. Това ти го казвам от опит. Сигурно звучи странно, но сега ще обясня. Когато се хващаш с някого, то е защото те кефи, защото е свеж и готин, нали така? А ако този някой не може да се понася сам, тогава как може някой да му се кефи по-сериозно. Така че, когато започнеш да се чувстваш удобно и сам, в собствената си кожа, тогава мацките ще започнат да ти се кефят. До тогава - и да си хванеш, по-голяма е вероятността да бъде пълен провал. 8)

Righteousness
03-30-2011, 01:21
Да ти имам проблемите, аз скоро ке правя 19 и не съм имал нито една :grin: Даже като изключим 2-3 години от живота ми и приятели нямам :-o

Той се оплаква ;)

VikiTo992
03-30-2011, 08:22
Всичко с времето си..!Имай търпение

againstyou
03-30-2011, 10:05
че защо ТОЛКОВА "спешно" ти трябва момиче
Е,защото отдавна е на сухо.