Влез

View Full Version : поредния отчаян мечтател....

Roni10
03-28-2011, 23:49
Здравейте,има едно момиче...едно момиче което страшно обичам....което искам да забравя,да забравя всичко това което чувствам...Нека ви разкажа историята...
11 клас съм и от 8 клас(влязох в гимназия) съм в един клас с едно момиче...Момиче което харесвам от много време,момиче което смея да кажа че обичам...Тя е страхотна,какво да ви кажа за нея,познавам я почти идеално знам всяка нейна мисъл,знам кога е щастлива,сърдита,ядосана,т� �жна...Познавам я идеално....за времето в което сме заедно сме тръгвали няколко пъти но за доста кратко,не се получаваше нещо винаги и така и си остана,станахме добри приятели,но това не значи че я приемам само като приятелка...от много време просто имам много силни чувства към нея...тя го знае,казах и го,но тя ми отговори по начина по който очаквах...приемам те просто като приятел...тва е най-лошото нещо което може да ти каже момичето което харесваш най-малко...да знаеш че не ти ще правиш дадени неща с нея,а ще я посъветваш как да ги прави с някой друг...След като разбрах че няма как да съм с нея започнах да се опитвам да я забравя,но все удрях на камък...и то не просто удрях на камък,усещам как всеки ден тези чувства се засилват...докато се опитвам да я забравя,направих 18,почнах да излизам по кафета,дискотеки,намирам си постоянно занимавка,почнах шофьорски курсове,но не и не...не мога и не мога да я забравя...запознах се с едно страхотно момиче,което не сполучи на човека просто...ходихме известно време,но не издържах и и казах всичко и скъсах с нея...Тя обаче се оказа много влюбена в мен,защото ми каза че дори и да обичам друга и ако ще нея да наричам с нейното име,щом съм с нея и целувам нея тя ще е щастлива :shock: .Казах и че това няма да стане защото и без това ми тежи времето в която я лъгах,защото да обичаш друга и да излизаш с друга и да казваш че е единствена....пълна лъжа...Тя ми реве всеки ден,но не мога да го направя просто...искам истинска връзка,а не една лъжа и опит за забрава...Да се върна на любовта ми,с всеки ден просто става се по зле,сънувам я през ден,сънувам как се събуждам,и виждам как едно момиче става от леглото ми,поглеждам гърба й и виждам нейната татуировка...тя се обръща,размахва коса,усмихва се....божее тогава се чувствам най-щастливия човек и естествено се събуждам....Тази моя любов е като болест,заразява ме все повече с всеки ден...усещам как всеки ден не мога без лекарството си...сега ми стига само да я видя,но дозата трябва да се увеличи,а няма как...Казвам и че имам чувства към нея,не всичко това естествено,все пак не искам да тръгне с мен от жал...но няма как да стане,тя вече ме е приела като приятел...с всеки ден я искам повече и повече...главата спира да ме слуша,правя нелогични работи....като карам малко се успокоявам,но видя ли някое момиче да преминава и да прилича на нея и...вече не знам какво да правя,отчаян съм,искам просто да се усмихна искрено,а не просто да сложа маска пред приятелите ми...искам всичко това да се промени,но не виждам начин....колко бих дал и да спра да чувствам...няма как...

не знам просто какво да направя....

VaMpiRKaTaaa
03-29-2011, 04:51
Тебе времето ще т излекува.
Колко време е минало от както сте скъсали?
Опитай се да спреш да чувстваш,повярвай ми,след като го направиш,ще ти е много по-лесно. Не мисли за нея.Лека по-лека чувствата ти ще се изпарят.Неусетно ще я забравиш и пак ще почнеш да забиваш други момичета.Ще се чувстваш свободен.

Roni10
03-29-2011, 07:51
Тебе времето ще т излекува.
Колко време е минало от както сте скъсали?
Опитай се да спреш да чувстваш,повярвай ми,след като го направиш,ще ти е много по-лесно. Не мисли за нея.Лека по-лека чувствата ти ще се изпарят.Неусетно ще я забравиш и пак ще почнеш да забиваш други момичета.Ще се чувстваш свободен.
То мина вече повече от половин година,ама то това не беше никаква връзка...
И как да спра да чувствам?Тва не мие ясно как става,опитвам се да не мисля за нея ама сме в един клас,приятели сме,тя ми се обажда да излезнем,виждаме се всеки ден в училище...невъзможно е да спра ей така да мисля за нея...хем искам вече да го преодолея това,хем нещо вътрешно в мен си е казало "няма да стане,няма да я забравиш"...

VaMpiRKaTaaa
03-29-2011, 07:58
Еми ей така.
Иска се воля и силен характер.
Ще си наложиш,че нетрябва да мислиш,за нея.
Всеки ден си повтарай,че не я обичаш.
И се опитай да си намериш друго момиче,за което да мислиш,да харесаш.
В един момент,наистина чувствата ти към нея,ще застинат.

Josefinne
03-29-2011, 09:13
Ами, спри да се самонавиваш.
Проблемът ти е, че ТИ не искаш да я забравиш, не искаш да минеш нататък. Не казвам, че няма истинска и незабравима любов. Напротив - има, но дори и тя може да се пресова дълбоко в сърцето, да се скрие, да се затвори. Стига човек да го поиска. Никой не може да ти помогне, щом ти не искаш да я забравиш. А поискаш ли - сам ще намериш начина. Ние можем да ти кажем 100 начина да се отблъснеш от нея, но ти за всичките можеш да се сетиш сам, сигурна съм в това. Проблемът е, че това не е нещо, което трябва да дойде отвън, някой да ти каже. Това е нещо, което трябва да извира от теб самия, от желанието ти да не изпитваш повече болка.

dimitar_ak
03-29-2011, 10:21
Човеко дръж се като мъж, защото в момента не заслужаваш никое момиче.

Nebuu
03-29-2011, 11:11
Човеко дръж се като мъж, защото в момента не заслужаваш никое момиче.
Как трябва да се държи един мъж? Я сподели?

dimitar_ak
03-29-2011, 11:13
3 години припка като кутре след момиче, което не го иска. После си намира друга, която очевидно е само "попивателна". Това е немъжко поведение и към двете. Един мъж знае какво иска.

umri
03-29-2011, 11:19
Най-лошото е да си лудо влюбен в човек, който не те ще. Мен някоя като не ме ще, просто няма как да ми събуди чувства, или ако вече ги е събудила бързо си отиват. Странна програма съм. Куриоз в матрицата, но и ти трябва да се научиш така.

Nebuu
03-29-2011, 11:28
Аз понеже имам много контакти с много хора, много от тях са на средна възраст (над 35) и имам малко по-дълбок поглед над точно подобни случаи. Абсолютно нормална реакция от негова страна е да се опита да я забрави. Човекът е опитал, пробвал е с друго момиче, не се е получило и са се разделили. Бил е искрен с нея и това е достатъчно "мъжко". Не, той е бил искрен и С ДВЕТЕ. Любовта ни прави глупави жертви в собствената си система.
Много тъпо сумира темата с четири кратки изречения, чрез които го изкара абсолютен мухльо. А той не е.

dimitar_ak
03-29-2011, 11:34
Това е детско заинатяване. Искам я и това е. Именно защото съм на 35, живота ми е показал, че незаменими няма. 3 години да въздишаш по жена си е загубено време.

Nebuu
03-29-2011, 11:46
Той е дете и е описал ситуацията по детски, но това не прави нещата детски. Не става въпрос дали има незаменими хора, защото на него не му се предоставя възможността дали да замени момичето. За да я замени, те трябва да са заедно, а те не са и, по това, което чета, няма и да бъдат. Той сам си каза, че при него е болестно състояние и моят съвет е - потърси помощ от специалист. Не е чак толкова скъпо, нито страшно, нито срамно.

vanilia
03-29-2011, 15:26
нямаш проблем.или ако имаш,поне съзнаваш,че имаш. и това е нещо. стига си мислил глупости ами се впусни в живота,не забравяй ами продължи без да се озлобяваш. още колко такива истории ще имаш.....ако след всяко момиче се травматизираш така...

Roni10
03-29-2011, 17:06
Ами, спри да се самонавиваш.
Проблемът ти е, че ТИ не искаш да я забравиш, не искаш да минеш нататък. Не казвам, че няма истинска и незабравима любов. Напротив - има, но дори и тя може да се пресова дълбоко в сърцето, да се скрие, да се затвори. Стига човек да го поиска.

Аз колкото повече я "пресовам" и я крия в себе си толкова повече ме отвътре.Мога да го скрия от нея и от всички,но не мога от себе си...

Umri и аз все си мисля как може да се влюбиш в момиче което няма същите чувства или поне да не ти писне,ама при мен не така като при теб...не мога,наистина е като някаква болест,не мога да забравя току така,или да и кажа майната ти махни се от сърцето ми...вкопчила се е...

потърси помощ от специалист. Не е чак толкова скъпо, нито страшно, нито срамно.
Какво имаш предвид под специалист?Психолог или?

-----------

dimitar_ak,да щом обичам толкова силно едно момиче което няма същите чувства към мен,готов съм да направя всичко за нея дори и да не ми отвърне,то със сигурност не заслужавам никое момиче...може би да почна да я псувам,нареждам бия по "мъжки" да видим дали ще стане така?Аз знам какво искам,но в този момент няма как да се получи,може след време,но аз до тогава не мога всеки ден да мисля това,всяка нощ да я сънувам и т.н. ...

ForzaFelipe
03-29-2011, 21:11
Все едно виждам себе си :shock: :shock: :shock: :shock: в подобна ситуация съм(да не кажа направо същата) :shock: Какво да ти кажа,продължавай да опитваш да спреш да мислиш за нея и това е...времето му е майката...

GuitarGuy
03-29-2011, 21:34
Все едно виждам себе си :shock: :shock: :shock: :shock: в подобна ситуация съм(да не кажа направо същата) :shock: Какво да ти кажа,продължавай да опитваш да спреш да мислиш за нея и това е...времето му е майката...

Това доказва, че колкото и да е тъп някой, винаги ще има някой също толкова тъп със същите задръстени емоционални проблеми.

Ехаа, колко си готин като пишеш такива коментари! Ехааа!

Ето, готово. Петте ти минути слава изтекоха, сега можеш да се разкараш. :)

eXxXciTeD
03-30-2011, 12:02
Шанс с нея си имал, пропилял си го тотално, самоунижаваш се така!