View Full Version : АБОРТ ?
Здравейте мили момичета,въпросът ми е пове към вас. На 20 г. съм и съм бременна,но искам да направа аборт. Няма с кого да се посъветвам,затова моля ви дайте ми съвет в коя болница или клиника в София е наи-добре да се извърши процедурата. Къде да отида ? :(
anonymous708973
03-29-2011, 15:38
Виж във форума на БГмама. Тук никой не може да ти даде компетентен съвет.
Съгласявам се с психоложката в червено ( :-) ), питай лелките в бгмама. Наистина е хубаво много да се замислиш къде и кой, че да не ти гледаме некролога след седмица на някой стълб.
Майчин дом на Красна поляна, ако си от София де
scanadal
03-29-2011, 18:41
А защо не си го родиш :(
Таткото знае ли,съгласен ли е за аборт?
Какво значение има момичето е решило вече.
ПТ: И според мен 1АГ болница , красна поляна.(аз съм се родила в нея ^^^^^^^^^ xD )
n3razum3n
03-29-2011, 21:03
външната тоалетна на село :grin: всичките ми гаджета там правя аборти направо е бомба :D :D
xinfamous
03-29-2011, 22:09
В грешен раздел си постнала пиле шарено,пробвай в раздела за големи или в бгмама.
DarkTemplar
03-30-2011, 09:53
Бих добавил и ІІ-ра САГБАЛ Шейново. Приготви си поне 200 кинта.
VaMpiRKaTaaa
03-30-2011, 13:41
Шейново.
danielpetrov1991
03-30-2011, 21:16
Посъветвай се с личния си лекар. Той ще те насочи. Сестра ми скоро направи аборт. Най- добрия начин е с вакуумна помпа.
Намери възможно най-добрата клиника , за да може аборта да бъде успешен иначе ще си навлечеш много проблеми ако се обърка нещо.
SmilezZz
03-31-2011, 14:46
Какво значение има момичето е решило вече.
ПТ: И според мен 1АГ болница , красна поляна.(аз съм се родила в нея ^^^^^^^^^ xD )Напротив - има голямо значение.. Детето,колкото е нейно - толкова е и негово..Така,че е с пълното право да знае всичко..
Иначе помисли добре..Абортът крие доста рискове за здравето ти..Възможно е да си навлечеш проблеми..Помисли добре..Поговори с таткото..И така.. (:
И да,наистина попитай във форума на БГмама.. (:
Успех (:
titinkaa
04-03-2011, 10:57
Помисли преди да го направиш,след аборт има последици,особенно с друго забременяване след време,и да не съжаляваш.
това с аборта е много кофти помисли че отнемаш един живот,един живот който живее в теб,ами какво ли може да е неговото бъдеще, може да стане адвокат, главен садя, футболист и какво ли още не.А като се замислиш как заспива в обятията ти, как ти се усмихва...Защо трябва да го правиш смили се над тази невинна душица...
Съгласен съм с горния коментар .... Това си е убииство :x после ще ти тежи на съвеста цял живот . Немога да ви разбера ,нямате ли поне малко срам. Но няма какво да те обвинявам , станалото станало . Аз бих те съветвал да не убиваш невинната душа , но ти си знаеш . Бъди жива и здрава и дано се оправят нещата!
kalpazanka
04-04-2011, 10:10
Момичето може да не иска детето му да си няма тати както другите деца в детската градина. Може да не иска то да търпи лишения заради мухльо развей прах. Може да не се справя финансово с тази отговорност. За капак може и да няма подкрепа от родителите.
Хайде вие, като сте тооолкова отворени, да поемете част от грижите за хлапето. Ако сте в нейната ситуация, много малко от вас биха родили.
DarkTemplar
04-04-2011, 15:54
^добре, че има кой да ви напомни, че не всичко, което хвърчи, се яде.