Влез

View Full Version : Харесвам момиче, но тя си мисли че сме само приятели

pakie
03-29-2011, 16:25
Ами аз съм на 12 години и съм съвсем нормален човек. В моето училище няма много хубави момичета. Единствените са групичка от 3 момичета които са най популярни в училището и всеки от 6-ти клас (момче) малко или много си пада по една от тях.
Аз съм приятел с тях. След училище аз и 1 приятел ходим с тях. Аз харесвам много една от тях и нашите отношения са много добри, но тя смята, че сме само приятели, а аз лично от живота си съм направил извод, че в тази възраст трудно може да си приятел на момиче или момче без да изпитваш чувства към него. Хормоните обесняват всичко.
Аз не съм от така наречени (луди лапета) които искат да "СКЪСВАТ ОТ ЕБАНЕ" тоест искам да правя секс, но знам че е изродско още на тези ранни години така че ще почакам поне до 15.
Та така към темата.. Аз я следя постоянно в facebook и пиша хубави коментари на снимките и държа се добре с нея даже СПЕЦИАЛНО....
Аз съм добър ученик един от най-силните в 3-те шести класа. Тя е слаб ученик, сигурно си има проблеми, но вече много ми се ходи с някакво момиче, т.е да ходим някаде 2мата да се мляскаме да обсъждаме някакви простотии и всичко което правят гаджетата.
Не мога да се определя като грозен нито като задръстен ( въпреки интелигентния начин по който пиша) доста момичета са си падали по мен също съм се целувал ( и с език ) което е минало, но ми се иска пак и пак и пак..

Виждам, че ще се намери умен човек който да ми помогне с някой (коз).. Другият проблем е че най-добрият ми приятел също си пада по нея. ( може някой да каже Детска му работа, но се чувствам ужасно)
Чудя се как да и кажа, че не я чувствам само като приятел :?: :?: :?:

evilgirl95
03-29-2011, 16:43
:D Колко сладко...
Ако наистина си на 12 и тая тема не е фейк, просто и кажи "харесвам те"... на твоята възраст няма нищо лошо просто да си признаеш (ако си по голям вече става по трудно)...
Купи и някакво сърчице- плюшено, малко... и и кажи "харесвам те" ще помогне и аз съм била на твоите години и знам :D

pakie
03-29-2011, 16:47
:D Колко сладко...
Ако наистина си на 12 и тая тема не е фейк, просто и кажи "харесвам те"... на твоята възраст няма нищо лошо просто да си признаеш (ако си по голям вече става по трудно)...
Купи и някакво сърчице- плюшено, малко и и кажи "харесвам те" ще помогне и аз съм била на твоите години.... :D

казваш го като няква 10 години по-голяма от мен вкарай се в филма април стаам на 13 3 години си по-голяма от мен.. Темата не е ФЕЙК и не е лесно както си го представяш ти. Само 1 път ми се е случвало да останем насаме и то супер за малко....... + Тва нейните приятелки постоянно са с нея и малко се срамувам от тях. В нашето даскало неска един предложи на една от тия трите и станаха гаджета и няколко часа след тва всчики знаеха, а се плануваше да е тайно така, че не ми говори......

pitfall
03-29-2011, 16:47
:smt120

BeezyJey
03-29-2011, 16:55
Амии, супер е, че пишеш по толкова интелигентен начин, предполагам че момичето ще е късметлийка. 8-)
Хм, например, когато сте с тях(нея) кажи "Хайде някой път на кино ?" или квото и да било друго, щом сте толкова добри приятели. Щом се съгласи, отивате и по някое време можеш да почнеш да й обясняваш .. нещата. :D (за целта ще трябва да избереш мега тъп филм, за да не ви е интресено и на двамата :lol: )
Амии, това ми идва на главата за момента, айде успех и да кажеш после !! 8-) :-)

pakie
03-29-2011, 17:09
Амии, супер е, че пишеш по толкова интелигентен начин, предполагам че момичето ще е късметлийка. 8-)
Хм, например, когато сте с тях(нея) кажи "Хайде някой път на кино ?" или квото и да било друго, щом сте толкова добри приятели. Щом се съгласи, отивате и по някое време можеш да почнеш да й обясняваш .. нещата. :D (за целта ще трябва да избереш мега тъп филм, за да не ви е интресено и на двамата :lol: )
Амии, това ми идва на главата за момента, айде успех и да кажеш после !! 8-) :-)

явно имаме супер сходно мислене, защото точно това стана. Ходихме на ранго и ни беше супер тъпо и тя беше до мен и я прегъщах ебавах я след тва ходихме в гората играхме на истина или предизвикателсво целувахме се но изглеждаше само като приятелско ако схващаш проблема беше че имаше 1 кретен който се самопокани на киното и само ни досаждаше бяхме 2 момчета и 2момичета ама тоя кретен и той я харесва и ми проваляше големите шансове ако ме разбираш....

Jesie
03-29-2011, 17:14
evilgirl95 ми се струва права че историята е супер сладка.Намирам за много сладко "дечица" на по 12-13 да ми говорят за любов и подобни.Нищо лично просто давам мнение, да не ми се убиди някой.;)
Та така злото момиче е права, че просто трябва да й кажеш.Няма значение на колко си, да си пряк и ясен е най-добрия съвет.Никой не обича овъртанията.Ама ми направи впечетление, защото аз например, винаги поставям приятелите и семейството пред всичко.Така, че ако мислиш че приятеля ти е по-важен от нея, забрави, но пък ако мляскането е по-важно от приятеля ти...

BeezyJey
03-29-2011, 17:14
Аха, асно.. ами това е доста кофти ситуация, особено ако ти е най-добър приятел.. 8-) А какво ще загубиш ако му обясниш, че я искаш ? Много ли държиш на връзката ви ? (с твоя приятел де 8-) )

BeezyJey
03-29-2011, 17:17
evilgirl95 ми се струва права че историята е супер сладка.Намирам за много сладко "дечица" на по 12-13 да ми говорят за любов и подобни.Нищо лично просто давам мнение, да не ми се убиди някой.;)
Та така злото момиче е права, че просто трябва да й кажеш.Няма значение на колко си, да си пряк и ясен е най-добрия съвет.Никой не обича овъртанията.Ама ми направи впечетление, защото аз например, винаги поставям приятелите и семейството пред всичко.Така, че ако мислиш че приятеля ти е по-важен от нея, забрави, но пък ако мляскането е по-важно от приятеля ти...

Пфф, извинявай, ама не си прочел(а) внимателно какво е написал. Не е казал, че иска да тръгне с нея само заради мляскането..
А и каквото и да кажеш, той няма да си промени мнението.. :)

Jesie
03-29-2011, 17:21
Ами BeezyJey, виж, той каза " Аз съм добър ученик един от най-силните в 3-те шести класа. Тя е слаб ученик, сигурно си има проблеми, но вече много ми се ходи с някакво момиче, т.е да ходим някаде 2мата да се мляскаме да обсъждаме някакви простотии и всичко което правят гаджетата. ".
От това не мислиш ли, че излиза че гаджетата, каквито той възнамерява да са, не правят нищо смислено(поне според мен де).А все пак щом за нищо смислено не говорят, то остава само мляскането.;)
П.П.И "не съм прочелА";)

BeezyJey
03-29-2011, 17:24
Сори (все пак написах а-то в скоби :lol: ) ..
Амии, честно казано не знам как да отговоря, но докато си на 12-15 горе долу само тва те вълнува, тъй че.. 8-)

pakie
03-29-2011, 17:25

абе просто не съм оцелил раздела това не е любов а някакъв тъп период от живота ми и ако някой ме е разбрал не искам да се разчува както става с всеки и ще ми е много гадно да ме отреже ;x

BrownEyes
03-29-2011, 17:26
Абе на тези ранни години си му е детска работа,ама поне можеш да й кажеш,че ако тя иска можете да бъдете нещо повече от приятели :)

Jesie
03-29-2011, 17:28
Ами честно да ти кажа, това "любов", нямах предвид точно любов, просто нямах подходяща дума.;)
Както и да е, аз ти казах, първо избери-приятелката или приятеля?
Тогава му мисли как да й кажеш за да не се изложиш;)

HTC
03-29-2011, 17:31
на тези години всичко става много лесно :smt010

pakie
03-29-2011, 17:36
не смятам така но всеки си има мнение

GuitarGuy
03-29-2011, 22:11
:shock:

Ама ти сериозно ли? На 12 и вече давай да си хващаме приятелка! :D

Righteousness
03-30-2011, 01:38
12 о.О като бях на 12 едва знаех HTML и почити нищо от js той с гаджета ми ходи :-D

Josefinne
03-30-2011, 06:39

явно имаме супер сходно мислене, защото точно това стана. Ходихме на ранго и ни беше супер тъпо и тя беше до мен и я прегъщах ебавах я след тва ходихме в гората играхме на истина или предизвикателсво целувахме се но изглеждаше само като приятелско ако схващаш проблема беше че имаше 1 кретен който се самопокани на киното и само ни досаждаше бяхме 2 момчета и 2момичета ама тоя кретен и той я харесва и ми проваляше големите шансове ако ме разбираш....

Просто отидете пак на кино. Това , че се е целувала с теб, значи че те харесва, защото според мен, ако не те харесваше, въобще нямаше да се съгласи да играете на истината или се осмеляваш, защото всички знаем каква й е целта :D :-D

SmilezZz
03-30-2011, 07:12
BeezyJey - ....че то какви други работи могат да правят те на тези години ? Да обсъждат - простотии да,но не и някакви по-сериозни теми.. Пък и тяхното (или по-точно) чувството на автора не е "любов",а просто привличане..
Но все пак авторе избирай - ПРИЯТЕЛСТВОТО или "любовта".. Искаш ли приятелството на момичето или си само за "мляскането" ? А приятелството на най-добрия ти приятел ? Решавай добре.. Вече много трудно се гради приятелство,а любовта все някога ще я срещнеш (:

Josefinne
03-30-2011, 08:18
Имайки предвид крехката им възраст - това е любовта :) На 15 години, на 20 години, на 30 години - това може да се възприеме и като привличане, на което не трябва да се обръща голямо внимание. Но първите трепети на привличане са важни и не бива да се омаловажават.

Jesie
03-30-2011, 08:34
Josefinne ама ти чуваш ли се?!Та той е на 12(или май на 13).За каква любов ми говориш?Та той е още дете.И това привличане е точната дума.Хормоните се раздвижват и има сексуално привличане(е не напълно сексуално, може би само част от него;)) е това не е любов.А и той не говори за любов.Сам каза, че не е това.

Afterbirth
03-30-2011, 08:37
Щом най - добрия ти приятел си пада по нея, може да му споделиш, че и ти я харесваш и двамата да си пробвате силите.
1ви вариант - тя харесва теб, а него не - приятелско от негова страна би било да си преглътне загубата и да си продължи, без да променя отношенията си с теб.
2ри вариант - тя си пада по него - ти си загубилия, махаш се от терена и не променяш отношението към приятеля си.Нормално е да му завиждаш и да те боли, но това се превъзмогва, ако не се самонавиваш.
3ти вариант - тя не си пада по нито един от вас.Хващате се дружно за ръчички и ставате гейове 8-) ... Мне, просто - минало, заминало.Ще си намериш друга.
Не трябва да избираш между 'приятелството и любовта', понеже един истински приятел никога няма да те намрази защото момичето, което е набелязал харесва теб и ти споделяш чувствата.Само трябва да си честен с него, за да не реши, че му действаш зад гърба.Открита борба, един вид.
По - скоро избирай дали си пъзльо или умееш да рискуваш?Много ясно, че ще ти е гадно като те отреже... И че ще ти е още по -гадно, когато другите разберат, че те е резнала.И какво, заради другите и страха ти от болка няма да си пробваш късмета?... Имаш шансове, хвани я, в училище ако трябва, забийте се някъде, поговорете... Ако те отреже, помоли я да е дискретна, но и да се разприказва, не е трагедия.Като си готов за момиче, ще си готов и да те режат.

Josefinne
03-30-2011, 08:42
Да, чувам се, все още съм с всичкия си.
Може би ако ти или аз изпитаме сега нещо такова ще си кажем, че е само привличане, само моментно. Но това е защото не сме на 12. Когато човек е на 12 - 13 години тепърва започва да се учи на това какво може и какво е любовта. Той я е харесал, тя го е харесала, това е любовта на 12 години. Поставям се на негово място. На 12 години аз много си харесвах един съученик, гледах го тайно и ужасно много се срамувах, особено в часа по музика, защото госпожата ме сложи да седя до него. И това беше първата ми любов :oops:
Това, че за нас неговите чувства не се равняват на любов не означава, че от някой, който е на 12 трябва да се изискват същите дълбоки чувства, както и от някой на 20.

Eelly
03-30-2011, 11:13
Съгласна съм с Josefinne. Та това са най-сладките години! :smt008

pakie
03-30-2011, 12:25
аз вече се оправих с приятеля ми. Той каза, че нямам никакъв проблем и напълно разбира как се чувствам..
Мерси за всички които не погледнаха с насмешка на темата ми и разбраха как се чувствам. Притеснявам се, че ако и предложа и ме отреже ще я загубя като приятел и съм чел доста книги за това как да и предложа, но ужасно се притеснявам как ще реагира......
Отново благодаря на хората които отделиха време на "НИЩОЖНАТА" тема :(

bloodyF
03-30-2011, 21:12
подари и розичка и плюшено коте/мече и ще ти се метне на крехкото вратле, за да се...мляскате. 8-)
сладури.

bebeemalko
04-01-2011, 19:24
+1 8) 8)

Eclipsercho
04-01-2011, 19:26
Признаваш й = 20% шанс да станат нещата, каквото и да стане, постъпил си смело и мъжки.
Мълчиш си = 0% да станат нещата, оставаш й бъдещата най-добра приятелка.

pakie
10-12-2012, 16:40
OMFG 2 години след това пиша тука на 14 съм и напрао ще плача като гледам това което съм писал.....
По ирония на съдбата не се получиха нещата бях още 1 година в тва даскало и тя на следващата година стана грозна :D и след тва кандидатствах и ме приеха и ся съм в новото даскало и има супер яки искам вече да намажа бишкотата с бор чвор (IF YOU KNOW WHAT I MEAN ) :3

Amore-Mio*
10-15-2012, 06:49
Ужас.

mel4ety
10-15-2012, 17:37
wtf бишкотата с бор чвор ееееееееее не :д и кво, какви са шансовете да си мажеш бишкотата :д