View Full Version : Проблем с кола маска
shokoladd
03-29-2011, 17:14
Здравейте...Може ли някое момиче да ми обясни как по-точно да процедирам с колата маска(в случая течната на Jankar)..слагам от сместа върху кожата и после налагам малко лента, но когато дръпна нищо не се маха :x :(
ZaGadKkAa
03-29-2011, 18:45
Значи с шпатулката нанасяш не много от маската.Трябва колата маска да бъде добре разтопена,но ггледай да не е прекалено ,че да не се опариш.Нанеси колата маска и натисни лентичката и дръпни лентичката-обратно на растежа на косъма ((: и темата не е за раздел СЕКС. дано съм ти помогнала :P
breathless
03-29-2011, 19:01
^ И разнасяй кола маската да стане тънка лента, а не да се натрупва.
shokoladd
03-29-2011, 20:58
Мерси за отговорите, ама колата маска не е с нагряване.Тя е в тубичка и директно се нанася :-D
breathless
03-30-2011, 07:19
Слагаш я замалко в микровълновата или в чаша с горещта вода и сменяш водата като изстине. xD
Слагаш я замалко в микровълновата или в чаша с горещта вода и сменяш водата като изстине. xD
неее ! в никакъв случей не слагай тубичката в микровълновата щото може да се спука к всичко се умазва и а а а :Dслучвало ми се е, беше ужасно
DownloadVirus
03-30-2011, 16:13
Още ли се занимавате с такива първобитни методи :D
breathless
03-30-2011, 17:23
неее ! в никакъв случей не слагай тубичката в микровълновата щото може да се спука к всичко се умазва и а а а :Dслучвало ми се е, беше ужасно
Аз имам подобен случай с фурната ... 8-) Иначе не съм пробвала в микровълнова, мислех, че за няколко секунди нищо няма да стане, но не знам ... Най-добрият вариянт е с водата явно.
shokoladd
03-30-2011, 19:46
DownloadVirus написа:
Още ли се занимавате с такива първобитни методи
Точно на интимните части с епилатор ли да махам
:-D :-D
djipsito
03-31-2011, 01:53
В тенджера с вряща вода не сте ли пробвали ? За малко само и без да затваряте с капак. Внимавай да не я претоплиш много, че да не си свалиш кожата (знам за такива случаи...)
anonymous708973
03-31-2011, 07:55
Глупости.
Моята микровълнова има 5 мощности. Пуснах тубичката на най-високата за 20 секунди. Нищо не стана, само беше бая вряла...
Просто оставете тубичката отворена, щото се надува и като няма от къде да излиза гърми :D
А иначе темата не е за тоя раздел! :-x