View Full Version : Маска за коса
MissNothing
03-29-2011, 18:10
Взех си на Лорис маската за коса със змийско мляко, че гледам, че доста я хвалят, обаче искам да попитам да я слагам ли в корените? И тъй като аз си мия косата три тъпи седмично, маската всеки път ли да я слагам, да не да ми се омазни.. Ии за първи пот ползвам маска, след това не се измива със шампоан, а се изплакав само, нали?
milenkaa9
03-29-2011, 18:19
маската наистина е хубава (една приятелка я беше ползвала) ,а относно използването и - слагаш я и в корените и поседяваш няколко минути с нея , по-добре не си я слагай при всяко миене, веднъж в седмицата е достатъчно ,иначе косата ти привиква към маската и после няма да дава същия резултат и да после я измиваш само с вода :)
В корените маска НЕ се слага освен ако не е предназначена и за там, а тази определено не е!! След маската, косата се измива с шампоан или поне аз така правя!Понеже питаш конкретно за тази ще ти кажа, че колкото по - рядко я слагаш, толкова по - добре!! Причината? По никакъв начин няма да ти помогне ако търсиш подхранване/заздравяване, а само ще се натрупат върху косата ти силиконите, с които е бъкана!! :?
MegiBoOm
03-30-2011, 15:20
В корените маска НЕ се слага освен ако не е предназначена и за там, а тази определено не е!! След маската, косата се измива с шампоан или поне аз така правя!Понеже питаш конкретно за тази ще ти кажа, че колкото по - рядко я слагаш, толкова по - добре!! Причината? По никакъв начин няма да ти помогне ако търсиш подхранване/заздравяване, а само ще се натрупат върху косата ти силиконите, с които е бъкана!! :?
+