View Full Version : Етапи при зарибяване на момче от момиче
TheBobqk
03-29-2011, 21:12
Кви етапи те гонят бро ?! Първо-можеше да си по-точен и второ-не мисля, че има определени "етапи" в една занимавка.. :-o
1ви етап- Тя е навън и изпълнява нормалните си социални функций.
2ри етап- Установяваш точно кога излиза и кога е сама.
3ти етап- Сдобиваш се с с голяма кола и начин за прикриване на следите.
4ти етап- Залавяш я и я водиш в предварително подготвеното мазе на нерегистрирана вила някъде из планините
5ти етап- Честито! Ти зариби първото си момиче.
Евала тракторе.. теорията ти за мненията е на шес'
ПС - По глупав въпрос не бях чела.
nepowtorima
03-29-2011, 21:15
Момичето трябва да зарибява момчето..
Не момчето - момичето..
Няма етапи .. всичко идва от само себе си.. бъди спонтанна ..
TheBobqk
03-29-2011, 21:22
Кви етапи те гонят бро ?! Първо-можеше да си по-точен и второ-не мисля, че има определени "етапи" в една занимавка.. :-o
Има бе о.О
Даже ги написах по-горе.
Ебати къв си неразбиращ.
Ее късно ги видях Г-н Трактор ;дд. Доста точно бих казала. А за следващите как ще е ? Все пак вече ще има опит момчето ;д.
Една зарибявка издържа около 3 седмици ако не се онесеш с недохранването и.
Като се опитваш да се правиш на трол, поне го прави грамотно.
GuitarGuy
03-29-2011, 22:00
Хохо, тоя Трактор ме скъсва. :D
Вие го приемате много отрицателно просто. Мен ми е забавен. Тролските изблици просто са върха! :D
Righteousness
03-30-2011, 01:08
do {
1. Hi, wazza?
2. Обичам те //approx 3-4 days
3. Секс, секс, секс // approx 1-2 weeks
4. Кавга, заключения, обиди ...
5. Тема "Защо животът е толкова гаден" съдържание "всичко почна перфектно а той/тя се оказа ... :х" // from 2 weeks to 2 years
...2-3-4 месеца в зависимост от софтуера // SYSTEM("pause");
}
while ( marriage == false )
Общо взето това...
VaMpiRKaTaaa
03-30-2011, 06:23
Няма етапи....
Всичко е въпрос на химия.
Josefinne
03-30-2011, 06:26
Абе, каква химия, каква математика, какво програмиране... Това са хора, отношения и ситуации и няма алгоритми или формули за тия неща. Въпрос на конкретен случай. Етапи... :?
anonymous708973
03-30-2011, 07:56
Не разбрах кой кого и от къде ще сваля, ама то е все тая.
Може да се "забиете" за два дена, на първа среща, за 2 седмици или да си играете 2 месеца. Няма етапи, до усет е... кога да го/я натиснеш, кога да се отдръпнеш...
Ммм добре, но сега съм в адски странно положенив, всъщност често срещано....
Чатим си, водихме и малко по-сериозен разговор за едно момиче, която го обижда, а той се нервира... Така да се каже, зарибявам го от време на време, каза че може да излезем някой път, но не ме пока, а в събота ще ходя на мача му (футболист е), дотук добре, НО Писах му отново и беше адски груб, написа ми една дума и после абсолютно нищо :( А нищо не се е случвало?!?
Сега, предполагам, че няма да му пиша, все пак ще е кофти...и... мисля да изчакам ккакво ще стане на мача....
Какво мислите, какво да правя? Защо се държа така? :(
Моля за пооомощ и да спомена, че мача отпада...
Етапи ????? Но процеса протича обикновено ето така
http://www.vbox7.com/play:f65c9510 8)
Ммм добре, но сега съм в адски странно положенив, всъщност често срещано....
Чатим си, водихме и малко по-сериозен разговор за едно момиче, която го обижда, а той се нервира... Така да се каже, зарибявам го от време на време, каза че може да излезем някой път, но не ме пока, а в събота ще ходя на мача му (футболист е), дотук добре, НО Писах му отново и беше адски груб, написа ми една дума и после абсолютно нищо :( А нищо не се е случвало?!?
Сега, предполагам, че няма да му пиша, все пак ще е кофти...и... мисля да изчакам ккакво ще стане на мача....
Какво мислите, какво да правя? Защо се държа така? :(
Просто го покани да излезете.Няма правило момчето канимомичето; момичето отказва докато за да се прави на интересна; момичето приема накрая
Всичко това е заблуда.Момчетата се чувстват добре когато биват поканени било то на разходка или кафе от момиче.В крайна сметка не е задължително всичко да приключва с целувкаи или там квото правите! :D :D :D
autumn666
04-06-2011, 17:55
Хохо, тоя Трактор ме скъсва. :D
Вие го приемате много отрицателно просто. Мен ми е забавен. Тролските изблици просто са върха! :D
Е така де, и мене ме радва Трактора :D
Както и да е... тази тема е меко казана тъпа. Лол
Знам :D
И ще го поканя, адски ти благодаря !! 8-)
Междудругото какво първо да направя? Да му кажа, че го харесвам и ако отвърне на чувствата ми да го поканя или направо да го каня??
Днес ми писа 2-3 думи отново, защото каза, че много много не пишел и влизал от време на време, тоест през 30 мин. :( :(
Странен човек, но много си го харесвам! :-P
Nam3less3
04-07-2011, 01:06
Погледни от негова гледна точка - 90% целта му е да те изчука и да ходиш с него като украса и разни такива.
А и нима очакваш от някво футболистче нещо сериозно? Най-добре му стани любовница и не се забърквай в смешни връзки.
Няма етапи....
Всичко е въпрос на химия.
Майна, дай таз формула бе
Mии честно да ти кажа той скъса с предишната си приятелка, защото тя е курва и искаше точно това, а той искаше по-сериозна връзка...
То и аз се чудя какво искам от него, ама вече ми писна само да се лигави с мене, затова искам да го попитам дали ме харесва, дали да очаквам нещо или... Абее уж не били еднакви ама :(
Да обобщя, че той не се интересува главно от това да "изчука" някоя, не е футболист, като онея педераси дето ходят с курви, пък аз не бих се вързала на такова нещо...