View Full Version : Нещо не ми е наред ли???
icebulllet14
03-29-2011, 21:46
Хей. Ами след няколко седмици ставам на 14 и имам следния проблем. Досега никога момче не ме е харесвало. Нито съм подозирала, че някой ме харесва, нито ми го е казвал. Имам много приятелки. Високи, ниски, спортистки, любители на книги, чалгарки, рапърки (за жалост никоя не споделя моя музикален вкус, но това е само между другото). Едни заядливи, други винаги весели, трети все сдухани ... до сега всяка си е имала минимум 1 гадже, и поне 3-4 момчета са й предлагали. Нещо на мен ли има ли каквоо? (ако съм объркала раздела, моля темата да бъде преместена)
xinfamous
03-29-2011, 21:48
Дай снимка.
icebulllet14
03-29-2011, 21:52
Дай снимка.
Мислих за това, но в крайна сметка реших, че може да имам някой познат във форума и ако този някой познат е неподходящ човек, ще ме съсипят от бъзици и подигравки... ;сс
TheBobqk
03-29-2011, 22:06
И на 14 години тва ти е водещ проблем ли кво ?! Тва, че познатите ти са имали гадженце не означава, че ти ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да имаш, за да не изостанеш. Гледай си ученето и не се занимавай с такива тъпотии. Гаджетата не са ти най-важни ;)
TheBobqk
03-29-2011, 22:33
И на 14 години тва ти е водещ проблем ли кво ?! Тва, че познатите ти са имали гадженце не означава, че ти ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да имаш, за да не изостанеш. Гледай си ученето и не се занимавай с такива тъпотии. Гаджетата не са ти най-важни ;)
Както казах ще се опитват да те разсеят.
Но дълбоко в себе си знаеш истината. Ти си по-лоша от останалите. Не ставаш за нищо. Котешка повърня е по-ценна за обществото от теб.
Ти имаш ли грам мозък оО. И да съм ти искала мнението?! Смятайй
Kukumqvka
03-29-2011, 22:36
Аз на 14 години срещнах първото си гадже.Какво толкова ? :)
Ivalinka
03-29-2011, 22:45
нашествие... :shock:
иначе по темата!
да нямаш притеснения. както се казва, спасение дебне отвсякъде.
преведено, ще се случи :) просто не мисли, не се притеснявай. все ще стане. нетърпението е неприятел :)
icebulllet14
03-29-2011, 22:53
Всъщност, птичигрип, е мой. На тези, които действително си изказаха мнението, благодаря. На спамърите също. Страшни лафове, добре се посмях, оправи ми се настроението :D
krem4et0
03-30-2011, 06:15
Разчистих темата от спама. Предупреждавам официално: Pti4igrip, AzSymTraktor, TheBobqk, BubbleZzzeeettta. При следващи "чаршафи", "локуми" и обиди ще бъдете санкционирани.
Josefinne
03-30-2011, 06:17
Ами вероятно ти предстои да станеш сексуален хищник, като мен, защото на 14 и аз бях така, макар че на мен момчетата по това време тепърва ми станаха интересни. След това си наваксах яко :lol:
VaMpiRKaTaaa
03-30-2011, 06:20
Малка си има време.
Това ли е най-важното?
Секса?
dimitar_ak
03-30-2011, 06:20
Просто на 14 много от момчетата още не са "чули петлите", ако ме разбираш. Момичетата още не представляват интерес за тях.
BaffaLsc
03-30-2011, 07:08
Човек, успокой се, нищо ти няма,
ти си си наред, просто още не ти е дошло времето, какво
толкова има да се притесняваш ?
Има време за всичко, спокойно.. ;-)
scandalousLady
03-30-2011, 07:13
Човек, успокой се, нищо ти няма,
ти си си наред, просто още не ти е дошло времето, какво
толкова има да се притесняваш ?
Има време за всичко, спокойно.. ;-)
Съгласна ;-) .
И от кога да си обвързан стана най-важното, а приятелите,училището, детските години, които още изживяваме и всичко останало изпадна на заден план!? За всичко си има време - нали знаеш, бързата работа - срам за майстора. Като си се поинтересувала колко са ги харесвали и с колко са ходили, защо не си се и поинтересувала КОЛКО време е продължило това и дали е било просто лапешка любов или нещо повече!? 8-)
И не, не си изостанала, не прибързвай с това да си на нивото на аверките ти, хубавото е наистина хубаво точно когато не го очакваш. :)
againstyou
03-30-2011, 10:01
Прекалено много теми станаха вече за тва.Бай дъ уей-съгласна съм с по-горните постове.
dream1707
03-30-2011, 10:06
И какво .. аз пък съм на 15. До 14 години абсолютно никой не ме харесваше.
И кво.. изведнъж им хрумна на една камара момчета, че ме харесват.. и после немога да се оттърва от тях.
По - добре си чакай и си нямай една камара "обожатели", всичките олигофрени... Това, че на 14 си нямала гадже е напълно нормално, даже бих ти казала, че е по-добре, защото повечето момчеа на тази възраст са пълни олигофрени. :)
Това, че на 14 си нямала гадже е напълно нормално, даже бих ти казала, че е по-добре, защото повечето момчета на тази възраст са пълни олигофрени. :)
Съгласен съм с казаното. Да си хванеш някой на тази възраст и след това само ядове. ;)
SlowDownBaby
03-30-2011, 11:26
Ти си мислиш,че не си наред ама като чета мненията може би аз не съм,или съм старомодна... :? Когато бях на 14-15 никога,ама никога не ми е минало през ума,че ми трябва момче...Най - добрата ми приятелка тогава си беше хванала за първи път гадже,след него смени още и още,а пък аз си чаках.Вярно,случвало се е да ми стане гадно,че всички си имат някой,само аз съм сама,но просто не исках да съм като другите.Исках да си намеря човек с който да знам,че нещата са сериозни,което явно е тъпо за останалите,все пак говорим за 14-15 години,не 20 нооо.. такава съм си 8-) .Е чаках си де и първия ми приятел се появи чак когато бях на 17.Не съжелявам.Първата ми целувка беше страхотна и запомняща се,първият ми път ( за секс говоря ) беше с 2рия ми приятел с който съм сега и определено не съжелявам и за това....
Прекалено взех да разсъждавам,но мисълта ми беше,че за всичко си има време и не трябва да съжеляваш,че си сама.Аз съм доволна от себе си.Изживях си детството ( което за мен е до 16 години ),поживях си,държах се като дете,каквото си бях и за целувките и първия път никога не съжалих...така че...споко.И твоя ред ще дойде. :)
BrownEyes
03-30-2011, 12:10
За всичко си има време...просто не си срещнала подходящия човек все още,пък и на тази крехка възраст едва ли може да съществуват сериозни гаджета освен за седмица-две
Не бързай за никъде. После като ти дойдат проблемите с момчетата ще ти се иска пак да се върнеш в това време.
XxInn0cencexX
03-30-2011, 12:27
Те мъжете са всичките едни негодници.Изобщо не ти трябват за да се чувстваш щастлива и пълноценна.По-добре сама и щастлива,отколкото нещастно обвързана..
alwaysnforever
03-30-2011, 13:37
Не бързай за никъде. После като ти дойдат проблемите с момчетата ще ти се иска пак да се върнеш в това време.
напълно вярно :( :-o
iiordanova
03-30-2011, 13:56
За всеки влак си има пътници!
Спокойно , нищо ти няма.
Наред си, спокойно. Мога да ти кажа, че даже според мен така е по-добре, защото на тази възраст в повечето случаи "връзките" се крепят на "вижте ме, ходя с гъзара на даскалото", а не на нещо истинско. Ако сега се засипеш с авери, когато му дойде времето на нещо по-сериозно вече ще ти е писнало и няма да е същото. Гледай си ученето и недей да се влияеш от приятелките ти. :)
BaiGanyo
03-30-2011, 22:06
повечето момчеа на тази възраст са пълни олигофрени. :)
Всъщност поне в нащо даскало момчетата "олигофрени" не надхвърлят 50% примерно(и аз не се смятам за такъв) (имам предвид 13-14г). Принципно и аз съм почти на 14, а досега не съм имал приятелка..., малко ми е гадно, ама се надявам някой ден да се наредя и аз... Айде късмет!
icebulllet14
03-30-2011, 22:45
Е, добре поуспокоих се. Всъщност аз и преди си бях спокойна, докато преди време не играехме на истина или предизвикателство и ме питат "колко гаджета си имала" и аз казвам, че не съм. Тия цяла вечер ме гледаха все едно съм извънземно ...
BaiGanyo
03-30-2011, 22:53
Айде и тука спора продължава.. Към коя от двете теми да се насочим??
П.С. По-скоро ти, не вярвам да имаш приятели
TheNewReligion
03-30-2011, 23:03
Спрете да успокоявате момичето по тоя глупав начин. Колкото и да не искате да го приемете, за много голяма част от днешните тийнейджъри е важно да си имат гадже. Дали ще е, за да се изфукат или наистина ще има нещо, няма особено значение. Звучи гадно, но е факт. До голяма степен зависи от средата на самия човек. Доколкото разбрах в тази на авторката, това се смята за важно, а щом тя се е притеснила, значи нещо не е наред. Най-лесно е да се каже, че проблемът е, че си няма гадже и никое момче не я харесва по по-специален начин. Да, ама не. Проблемът е много по-дълбок- ти нямаш самочувствие. Ако имаше, нямаше да пишеш тази тема. За поддържането на здравословно такова е важно човек да има обожатели. Да, ама няма как да имаш такива, при положение, че нямаш самочувствие. Решението на проблема ти е да придобиеш! Промени външния си вид. Направи така, че да бъдеш подобрена версия на себе си като цяло и всичко ще тръгне в посоката, която желаеш.
BaiGanyo
03-30-2011, 23:16
Абе ти на колко години си тракторче? Вече 3-ти път те питам, само нещо се криеш..
BaiGanyo
03-30-2011, 23:21
оо, разгадахме мистерията. почти 14 :D
minionka
03-31-2011, 08:29
На 13.
Личи ти.
П.Т. - Не бързай. Но ако толкова си на зор, просто излизай малко повече, все някога ще си намериш. И е вярно, че може да направиш нещо по-различно по себе си.. пък тогава, кой знае.
Josefinne
03-31-2011, 08:35
Спрете да успокоявате момичето по тоя глупав начин. Колкото и да не искате да го приемете, за много голяма част от днешните тийнейджъри е важно да си имат гадже. Дали ще е, за да се изфукат или наистина ще има нещо, няма особено значение. Звучи гадно, но е факт. До голяма степен зависи от средата на самия човек. Доколкото разбрах в тази на авторката, това се смята за важно, а щом тя се е притеснила, значи нещо не е наред. Най-лесно е да се каже, че проблемът е, че си няма гадже и никое момче не я харесва по по-специален начин. Да, ама не. Проблемът е много по-дълбок- ти нямаш самочувствие. Ако имаше, нямаше да пишеш тази тема. За поддържането на здравословно такова е важно човек да има обожатели. Да, ама няма как да имаш такива, при положение, че нямаш самочувствие. Решението на проблема ти е да придобиеш! Промени външния си вид. Направи така, че да бъдеш подобрена версия на себе си като цяло и всичко ще тръгне в посоката, която желаеш.
Да! На 100% подкрепям това мнение!
ExileGirl
03-31-2011, 09:34
Първо, изключвам причината за това да е, че си грозна. Всеки е красив по негов си начин. :-)
Причината едва ли е в теб, или си прекалено срамежлива, за да общуваш или просто момчетата, които са те харесвали/те харесват са такива и са нямали смелост да си признаят. ;-)
Общувай повече, когато приятелките ти говорят с някой намеси се и ти в темата, излизай по-често, потърси в интернет хора от твоя град и предложи да се срещнете, за да се опознаете и такива ти работи.
The Best Accessory A Girl Can Have Is Confidence. :twisted:
qvkata94
03-31-2011, 10:28
И аз бях така само дето съм момче. Та по темата ето ти един съвет:
Бъди себе си прави нещата, които обичаш и не бързаи колкото по-рано си намериш приятел, толкова по-късно ще разбереш какво означава любов. Ще се намери момче с твоите вкусове за всекиго има половинка!!!!! Успех 8) 8) :P
DevilWish
03-31-2011, 17:50
Не бързай и не търси любовта, когато най-малко очакваш тя сама ще те намери ;) Пък и не ти трябват проблеми от сега.
И какво .. аз пък съм на 15. До 14 години абсолютно никой не ме харесваше.
И кво.. изведнъж им хрумна на една камара момчета, че ме харесват.. и после немога да се оттърва от тях.
По - добре си чакай и си нямай една камара "обожатели", всичките олигофрени... Това, че на 14 си нямала гадже е напълно нормално, даже бих ти казала, че е по-добре, защото повечето момчеа на тази възраст са пълни олигофрени. :)
точно така после ще почнат да ти звънят, да ти подвикват и да ти подсвиркват разни идиоти, повярвай много е кофти
абе кво всички я заблуждавате
не си е красавица..
kuklichka_bg
05-29-2011, 13:41
Просто трябва да не го мислиш толкова,всичко с времето си.Когато най-малко очакваш ще срещнеш някой!