PDA

View Full Version : Maybelline Affinitone 24h фон дьо тен

sexy_doll
03-29-2011, 22:06
Днес видях , че вече имат и такъв фон дьо тен.Някои ползвал ли го е и какво Ви е мнението за него? По- хубав ли е от другите 2 вида или няма голяма разлика?

Iw0nWe
03-30-2011, 08:23
аз го ползвах преди но ве4е не покривен е много наистина но кожата ти седи една таква мазна и лъскава :?

francyzoi4ety
03-30-2011, 09:22
Чувала съм,че не е добър въобще и стои като маска изкуствено на лицето :x

PullMeCloser
03-30-2011, 09:25
Ужасен фон дьо тен. Аз лично не съм го ползвала, но мои приятелки-да и на всички им стои като маска. Отделно, нюансите са АДСКИ тъмни, поне на моята кожа стояха отвратително тъмно. Минералния пак на Афинитон е по-добър, но и той не е кой знае какво.

mynichka
03-30-2011, 09:37
Братовчедка ми ми го даде- понеже на нея не и седял добре- е и на мен не ми седи добре. Покривен е, но е адски мазен и са супер тъмните цветове.

sexy_doll
03-30-2011, 19:54
Значи не си заслужава да го взимам при положение , че за малко повече пари мога да си взема нещо по -добро?

peti123
03-31-2011, 21:45
аз го ползвах преди но ве4е не покривен е много наистина но кожата ти седи една таква мазна и лъскава :?

ти с къкъв си на снимката изглежда добре покривно :) .. иначе за цветовете вярно наистина са много тъмни . Аз примерно съм със супер светла кожа и съм винаги с по долните номера. Примерно сега съм с на ИМПАЛА 2ката и цвета ми е добре , но самият ФДТ стои някак изкуствено и не ми харесва . Чудя се дали да си поръчам нещо от AVON i Oriflame .. посъветвайте ме ! :)

adinka6
03-31-2011, 22:03
Аз лично съм доволна от успокояващия фон дьо тен на Avon

peti123
04-01-2011, 19:18
Аз лично съм доволна от успокояващия фон дьо тен на Avon

по гъст ли е !? Някой ако го ползва даа казва защото съм навита да си го поръчам но незнам какъв е и кой цвят да си взема :-D :-)

bebety007
04-02-2011, 18:29
Ами аз да Ви кажа ползвала съм и IMPALA и други.AVON и Oriflame не съм ползвала техни фон дьо тени,но мои съученички са ползвали от Oriflame и казват,че са доволни.В последно време ползвам на LUMENE DOUBLE STAY Mineral Makeup и съм много доволна покрива хубаво и е минерален и запушва много много минимално порите.Около 20лв е,но определено си заслужава.Преди това съм ползвала доста време IMPAL,но много запушва порите и стои много изкуствено.А този на LUMENE ми го препоръчаха в козметичен магазин за маркова козметика и мъжът дори ми показа как да нанасям правилно фон дьо тена,а пък откакто си взех и четка за нанасяне на фон дьо тен,когато нанасям с нея определено стои по-добре и още по-естествено.Надявам се да съм Ви била полезна. :)))