View Full Version : А тема за разговор !!
Примерно харесал се си някое момиче да речем в феисбоока и изкаш да поканиш да излезнете но трябва да се запознаете . Ето тук ни идва проблема на някой маже . Примерно здр аз сам .... ти си приятно ми е от каде си на клко си кое да скало си ОК но натака като сварши това тема няма ко само ще малчите и ето тук ни идва основния проблем без тема няма добро впечетление. Донякаде и аз го имам тоя преоблем с даден вит момичета но .... се оправям та затова . Питам давайте теми за разговори с които може да мн далаг разговора и примерно като излезнам на кафе и там някоя тема АБЕ С ДВЕ ДУМИ СПОДЕЛЕТЕ НЯКОИ ТЕМИ ЗА РАЗГОВОР !! :) :)
Josefinne
03-30-2011, 09:19
" Здрасти!
Много си яка на [...] снимка. Къде е правена?"
Еми и аз по принцип несъм на ти с тази тема :).
Ама като го закъсам почвам да правя комплименти или да споделям как съм се решил да и пиша от сорта на "Видях те едиси къде много си те харесах и реших да ти пиша" в повечето случаи ми се получава ама то това зависи от момичето от характера и и т.н.
Съветът ми е преди да се видите разбери какво харесва и наблягай на това ако пак не се получи значи и аз незнам каква да е темата на разговор :?
againstyou
03-30-2011, 09:58
разбери какво харесва и наблягай на това
Тук съм съгласна. До създателя на темата : Много неграмотно пишеш.
Подраскайте си малко, разбери какво я интересува в училище. Ако е фенка на литературата, говорете за книги. Има теми, които просто не се изчерпват :P
Ако има "д"животно, отидоха 4 часа в приказки за котенца и кученца. 8)
VaMpiRKaTaaa
03-30-2011, 11:31
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235838
BrownEyes
03-30-2011, 12:04
Интересни теми може да бъдат спорта,модата,любимите й неща,музика и много много други,наблегни на това,което виждаш,че на нея й харесва като тема :wink:
DesireToFire
03-30-2011, 17:40
Музика, училище, книги, може да и разказваш за последния концерт или волейболен мач на който си ходил, ако имаш братя или сестри, домашни любимци, филми, спортове. Или какво си правил вчера. Нормални неща.
Сподели нещо за себе си, но недей да прекаляваш, защото ще и станеш досаден :D Накарай я да говори повече за нея. :)
Сподели нещо за себе си, но недей да прекаляваш, защото ще и станеш досаден :D Накарай я да говори повече за нея, но не я оставяй много, че иначе ще ти стане досадна:)
Малко допълнение :P
не те срам да говориш във форума такаа :D 8-)
DesireToFire
03-31-2011, 06:24
Или какво си правил вчера. Нормални неща.
Ами ако вчера е изнасилвал мравки с молив?!
Първо подчертавам на удебелените думи. И другото което е, по-добре да й каже за психичните си отклонения по-рано, да има време момичето да избяга :D
vagarious
03-31-2011, 16:25
Примерно харесал се си някое момиче да речем в феисбоока и изкаш да поканиш да излезнете но трябва да се запознаете . Ето тук ни идва проблема на някой маже . Примерно здр аз сам .... ти си приятно ми е от каде си на клко си кое да скало си ОК но натака като сварши това тема няма ко само ще малчите и ето тук ни идва основния проблем без тема няма добро впечетление. Донякаде и аз го имам тоя преоблем с даден вит момичета но .... се оправям та затова . Питам давайте теми за разговори с които може да мн далаг разговора и примерно като излезнам на кафе и там някоя тема АБЕ С ДВЕ ДУМИ СПОДЕЛЕТЕ НЯКОИ ТЕМИ ЗА РАЗГОВОР !! :) :)
Ами нали си мАж - сам помисли как да се измъкваш от конфузни ситуации,като липса на тема за разговор например!
Аз пък нищо не разбрах :shock:
Сподели нещо за себе си, но недей да прекаляваш, защото ще и станеш досаден :D Накарай я да говори повече за нея, но не я оставяй много, че иначе ще ти стане досадна:)
Малко допълнение :Pаватара майна 8)
Сподели нещо за себе си, но недей да прекаляваш, защото ще и станеш досаден :D Накарай я да говори повече за нея. :)
+1