Влез

View Full Version : А тема за разговор !!

lydch0
03-30-2011, 09:16
Примерно харесал се си някое момиче да речем в феисбоока и изкаш да поканиш да излезнете но трябва да се запознаете . Ето тук ни идва проблема на някой маже . Примерно здр аз сам .... ти си приятно ми е от каде си на клко си кое да скало си ОК но натака като сварши това тема няма ко само ще малчите и ето тук ни идва основния проблем без тема няма добро впечетление. Донякаде и аз го имам тоя преоблем с даден вит момичета но .... се оправям та затова . Питам давайте теми за разговори с които може да мн далаг разговора и примерно като излезнам на кафе и там някоя тема АБЕ С ДВЕ ДУМИ СПОДЕЛЕТЕ НЯКОИ ТЕМИ ЗА РАЗГОВОР !! :) :)

Josefinne
03-30-2011, 09:19
" Здрасти!
Много си яка на [...] снимка. Къде е правена?"

HideBoy
03-30-2011, 09:24
Еми и аз по принцип несъм на ти с тази тема :).
Ама като го закъсам почвам да правя комплименти или да споделям как съм се решил да и пиша от сорта на "Видях те едиси къде много си те харесах и реших да ти пиша" в повечето случаи ми се получава ама то това зависи от момичето от характера и и т.н.
Съветът ми е преди да се видите разбери какво харесва и наблягай на това ако пак не се получи значи и аз незнам каква да е темата на разговор :?

againstyou
03-30-2011, 09:58
разбери какво харесва и наблягай на това
Тук съм съгласна. До създателя на темата : Много неграмотно пишеш.

Nebuu
03-30-2011, 10:21
Подраскайте си малко, разбери какво я интересува в училище. Ако е фенка на литературата, говорете за книги. Има теми, които просто не се изчерпват :P
Ако има "д"животно, отидоха 4 часа в приказки за котенца и кученца. 8)

VaMpiRKaTaaa
03-30-2011, 11:31
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235838

BrownEyes
03-30-2011, 12:04
Интересни теми може да бъдат спорта,модата,любимите й неща,музика и много много други,наблегни на това,което виждаш,че на нея й харесва като тема :wink:

DesireToFire
03-30-2011, 17:40
Музика, училище, книги, може да и разказваш за последния концерт или волейболен мач на който си ходил, ако имаш братя или сестри, домашни любимци, филми, спортове. Или какво си правил вчера. Нормални неща.

xxpamzy
03-30-2011, 20:47
Сподели нещо за себе си, но недей да прекаляваш, защото ще и станеш досаден :D Накарай я да говори повече за нея. :)

Nebuu
03-30-2011, 21:46
Сподели нещо за себе си, но недей да прекаляваш, защото ще и станеш досаден :D Накарай я да говори повече за нея, но не я оставяй много, че иначе ще ти стане досадна:)
Малко допълнение :P

lydch0
03-31-2011, 06:08
не те срам да говориш във форума такаа :D 8-)

DesireToFire
03-31-2011, 06:24
Или какво си правил вчера. Нормални неща.
Ами ако вчера е изнасилвал мравки с молив?!
Първо подчертавам на удебелените думи. И другото което е, по-добре да й каже за психичните си отклонения по-рано, да има време момичето да избяга :D

vagarious
03-31-2011, 16:25
Примерно харесал се си някое момиче да речем в феисбоока и изкаш да поканиш да излезнете но трябва да се запознаете . Ето тук ни идва проблема на някой маже . Примерно здр аз сам .... ти си приятно ми е от каде си на клко си кое да скало си ОК но натака като сварши това тема няма ко само ще малчите и ето тук ни идва основния проблем без тема няма добро впечетление. Донякаде и аз го имам тоя преоблем с даден вит момичета но .... се оправям та затова . Питам давайте теми за разговори с които може да мн далаг разговора и примерно като излезнам на кафе и там някоя тема АБЕ С ДВЕ ДУМИ СПОДЕЛЕТЕ НЯКОИ ТЕМИ ЗА РАЗГОВОР !! :) :)

Ами нали си мАж - сам помисли как да се измъкваш от конфузни ситуации,като липса на тема за разговор например!

mortor
03-31-2011, 18:40
Аз пък нищо не разбрах :shock:

tuzaro
03-31-2011, 18:46
Сподели нещо за себе си, но недей да прекаляваш, защото ще и станеш досаден :D Накарай я да говори повече за нея, но не я оставяй много, че иначе ще ти стане досадна:)
Малко допълнение :Pаватара майна 8)

stefan1
04-01-2011, 10:31
Сподели нещо за себе си, но недей да прекаляваш, защото ще и станеш досаден :D Накарай я да говори повече за нея. :)

+1