Влез

View Full Version : За който разбира от сънища

blackrose
03-30-2011, 17:21
ИСТОРИЯТА НЕ Е МОЯ,А НА ЕДИН ПРИЯТЕЛ,НО ТОВА Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ

Снощи сънувах много странен сън и сега изпитвам известен страх.Стоях си аз и покрай мен мина един близък човек,който много обичам.Тръгнах към нея и я прегърнах,докоснахме си носовете,беше истинско.После изведнъж тя се превърна в малко сиво коте,а аз продължавах да го гушкам.Оказа се,че котето е болно,в съня си забелязах,че лапичките му са зачервени.Не си спомням от къде,но разбрах,че има конюнктивит.Знам тази болест,обаче тя е характерна за очите.Чувал съм,че въобще да сънуваш котки не е хубаво,че е на смърт.Дано обаче моят сън да не е с такова значение.Не съм спец по сънищата и ще бъда благодарен на вашата помощ! :*

bloodyF
03-30-2011, 19:42
Чуеш ли насън мяучене на котенце, ще разбереш, че си бил мамен в любовта, или ще се разтрогне бракът или годежът ти. Видиш ли много котенца насън, значи имаш потайни, прикрити неприятели. Видиш ли в съня си бяло котенце, предстои ти женска лъжа. Сънуваш ли котка с котенца, ще се задомиш или ще имаш потомство. Ловиш ли в съня си котенца, любовта все ще ти се изплъзва. Галиш ли котенца в съня си, съперник ще признае достойнствата ти. Ухапе ли те или те одраска котенце в съня ти, ще се бориш за справедливост, ще търсиш истината. Сънуваш ли мъркащо котенце, ще покориш труднодостъпен партньор. Видиш ли котенце насън, ще станеш жертва на измама.

BaffaLsc
03-31-2011, 06:22
Един съновник просто ти трябваше. :)

SmilezZz
03-31-2011, 08:09
Недей да обръщаш чак такова внимание на тези сънища.. Игра на подсъзнанието и в повечето случаи не означава нищо.. Не му мисли толкова..

marin4itu
03-31-2011, 09:41
Един сън винаги означава нещо! Недей гледа съновници, те са различни за всеки народ. Трябва човекът, който го е сънувал да се замисли как се чувства напоследък, какво преживява и сам ще направи връзката със съня. Именно подсъзнанието събира факти, които съзнанието пропуска, и те избиват по време на сън.

ddann
03-31-2011, 09:44
Недей да обръщаш чак такова внимание на тези сънища.. Игра на подсъзнанието и в повечето случаи не означава нищо.. Не му мисли толкова..

Един сън винаги означава нещо! Недей гледа съновници, те са различни за всеки народ. Трябва човекът, който го е сънувал да се замисли как се чувства напоследък, какво преживява и сам ще направи връзката със съня. Именно подсъзнанието събира факти, които съзнанието пропуска, и те избиват по време на сън.
Подкрепям! :)

Pa3yMeH
03-31-2011, 12:59
Съновниците са глупости. Сънищата на всеки са абсолютно индивидуални и са свързани с подсъзнанието на всеки човек. Така че това съм почти 99% сигурен, че няма да се случи.

Единствено може да се получи ако примерно си видяла точкуването на някое състезание/контролно. Аз така го видях, после сънувах някакви резултати и моя си беше абсолютно точен. Иначе някакви глупости, че някой щял да умре, жени и т. н. са измислици. НЕ ВЯРВАЙ на такива неща.

Greennight
03-31-2011, 13:51
http://sanovnik.bg/

blackrose
04-01-2011, 07:37
Мерси на всички :-) Аз попринцип на съновници не вярвам,не вярвам,но веднъж сестра ми беше сънувала котки и някой и беше казал,че е на лошо.Тя разбира се не повярвала,но след отрицателно време почина неин съученик! :-o

sp33der
04-01-2011, 16:32
Това значи,че съвсем скоро ще се паднеш спъвайки се в 3-тото стъпало по стълбище с 39 стъпала и ще си удраш левия лакът на 8-то стъпало...

VaMpiRKaTaaa
04-01-2011, 17:59
Съгласна съм с теб.
Сънищата са забравеният език на Бог.
Така съм чела в една книга.
Книгата,до колкото помня се казваше 7-те тибетци.