Влез

View Full Version : без болка

zwezzdichka
03-30-2011, 19:41
Здравейте сладури ,
само ще ви помоля да ми кажете кой е най-лесният начин за самоубийство , разбира се , без да боли ??? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

SlowDownBaby
03-30-2011, 19:47
Преди половината форум да те е нападнал ( както и ще стане и не знам защо въобще си пуснала такава тема,при условие,че знаеш какви ще са коментарите ) ще ти кажа само,че и аз съм се чудила доста пъти дали има такъв начин,защото и аз съм се чувствала сама и тн.
И ако очакваш да отговоря по темата - в грешка си.Няма да ти давам съвети как да се убиеш за Бога ! :shock: Просто няма смисъл...не ти давам и повече от 15,та живота е пред теб !!!
Стегни се и не мисли за глупости. :)

ForzaFelipe
03-30-2011, 19:53
Да не го правиш ;)

HideBoy
03-30-2011, 19:53
Майкооо мила?!?!!?
Ти добре ли си бе момиче?
Какви са тези глупости какво толкова ти тежи че стигаш до такива крайности?
Само си помисли какво ще преживеят родителите ти или айде да не е това по това което си писала съдя че искаш да угодиш на себеси едвали ще те трогна с това по горе.
Замисли се какво ще изпуснеш от живота!
И съм 100% сигурен че искаш да го направиш заради някоя грандиозна глупост!
Стегни се премисли ако искаш излез разходи се остани малко сама но не прави глупости!

zwezzdichka
03-30-2011, 19:54
аз знам ,че всички ще ме нападнат , но те просто не знаят какво ми е на мен , а и се надявах просто някои да ми помогне :(

sladur4etyYy
03-30-2011, 19:54
опитай с живак. :-P

HideBoy
03-30-2011, 19:56
Абе и ти май не си наред как ще даваш такива идеи ?
Вземи се прегледай!

ForzaFelipe
03-30-2011, 19:56
аз знам ,че всички ще ме нападнат , но те просто не знаят какво ми е на мен , а и се надявах просто някои да ми помогне :(

Сигурно не знаем какво ти е,но самоубийството не е решение,защото успееш ли да продължиш напред то сигурно ще бъдеш възнаградена и ще си мислиш само "добре че не го направих" ;)

zwezzdichka
03-30-2011, 19:58
По точно ? Смис как трябва да го направя и от каде да си взема живак??

againstyou
03-30-2011, 19:58
Кво пък ти е на теб ? Да не ти се счупи нокът ? Не знам дали имаш повече от 11-12 години, ама едно ще ти кажа : Потърси психиатър.

zwezzdichka
03-30-2011, 20:01
Кво пък ти е на теб ? Да не ти се счупи нокът ? Не знам дали имаш повече от 11-12 години, ама едно ще ти кажа : Потърси психиатър.
ти пък като не знаеш какжо да пишеш по добре не пиши .. пуу аман !!

SlowDownBaby
03-30-2011, 20:01
Не е далече от акъла какво се прави с живака,но както и да е.
Спри се бе !!! Да не те е прихванала някоя от тея мании емота и тн ?! Ако е за момче,още по малко пък.Трябва да си много глупава да направиш нещо такова !!

againstyou
03-30-2011, 20:02
Ихх..караш ли ми се или така ми се струва ?

nepowtorima
03-30-2011, 20:03
Айде кажи какво е станало.. за какво става въпрос
щом е в раздела Любов явно е някаква поредна лапешка любовна драма...
Разкажи ..
Но самоубийството не е начин за спиране на болката... пък и знам, че не ти стиска...

Goddess
По точно ? Смис как трябва да го направя и от каде да си взема живак??

Ем...счупи термометър.
То си личи какво си шубе, търсещо внимание. Каквото и да предприемеш (а няма), няма и да го сведеш до край. Най-много да стигнеш до опит за самоубийство, колкото да получиш съжаление и внимание. :)

sladur4etyYy

да, понеже търси внимание. продължавайте да й го оказвате. :wink:

kobrichka
03-30-2011, 20:04
Това е най-лесното решение. Бягаш от проблемите. И ти не знаеш на нас какво ние, всеки човек има прблеми, ако почна да ти се оплаквам цял ден няма да ми стигне. И то сериозни проблеми - здраве, семейство и т.н, но аз съм решила да покажа на всички, че съм по - силна от смърта и че не съм готова да умра. Не мога да разбера хора, които искат да приключат живота си, борете се бе хора живота е прекрасен, борете се днес си на дъното, а утре може да си навърха...

againstyou
03-30-2011, 20:05

да, понеже търси внимание. продълажайте да й го оказвате. :wink:
Просто нямам кво да правя,зарежи - пубери.Няма се занимавам повече.

smoker4e7o
03-30-2011, 20:06
Колкото и голям проблем имаш повярвай ми самоубийството не е решение. :? Не се обиждай, но съм сигурна съм, че има хора които са в много по лошо състояние от теб и вместо да мислят с кво да се самоубият те се мъчат да намерят изход от проблема. Съветвам те вместо да си губиш времето с това да се убиваш просто да помислиш за друго решение (по смислено от самоубийство) :smt023

zwezzdichka
03-30-2011, 20:06

да, понеже търси внимание. продълажайте да й го оказвате. :wink:
Просто нямам кво да правя,зарежи - пубери.Няма се занимавам повече.
ми да добре ще направиш

Goddess
03-30-2011, 20:08
Ае самоубивай се и после пиши как е минало.

nepowtorima
03-30-2011, 20:09
Защо не кажеш какво ти е за бога?
Можем да ти помогнем..

zwezzdichka
03-30-2011, 20:10
аз просто ви попитах приятелски а вие не знам каква ме искарахте .. като не познавате хората не си правате тъпи изводи поне !!

nepowtorima
03-30-2011, 20:12
Офф... не искаш помощ.. не казваш какво е станало ..

Ми.. мри тогас.. (извинявай ама... не се усещаш.. )

Давай през терасата и си стискай палци да не оживееш, защото ще боли много после..

smoker4e7o
03-30-2011, 20:13
Еми както каza nepowtorima кажи какъв е проблема и може би ще ти помогнем повече отколкото да ти даваме съвети как да се самоубиеш.[/quote]

ForzaFelipe
03-30-2011, 20:13
абе самоубивай се бе...щом смяташ че там е по-добре давай....намери си пистолет и се гръмни в главата,скочи от мост,но скочи с главата надолу за да умреш на място !ето ти начини щом ти се мре давай,ама знай от там връщане няма,а не знаеш дали изведнъж няма да ти се оправят нещата !!!

againstyou
03-30-2011, 20:14
абе самоубивай се бе...щом смяташ че там е по-добре давай....намери си пистолет и се гръмни в главата,скочи от мост,но скочи с главата надолу за да умреш на място !ето ти начини щом ти се мре давай,ама знай от там връщане няма,а не знаеш дали изведнъж няма да ти се оправят нещата !!!
Или пък рязането на вени..ся е модерно.

nepowtorima
03-30-2011, 20:15
Оле верно ^^ ама ще я боли... :lol: :razz:

Lolomg
03-30-2011, 20:15
Ако беше решла да го беше направила това се прави в изблик на чувства то е ясно че темата е фейк и само търсиш внимание

http://marketmynovel.com/images/Dont-Feed-the-Trolls.png

zwezzdichka
03-30-2011, 20:16
как да ти кажа какво е станало като трябва да напиша роман .. като изклучим факта че наи добрият ми приятел е в болница а гаджето ми почина и още 100 такива гадни неща .. всичко ми е наред даа ..

lamoon
03-30-2011, 20:18
бахти безмислената работа...
какво има, мама и тате не ти купиха
някоя парцалка или терефонче нов модел..
сега всички ще ти се смеят и подиграват, бъди спокойна.
Сичко тва според мен е комплексарщина..
липса на внимание и ние тука
сме седнали да те разубеждаваме..
няма смисъл, така или иначе няма да го направиш..
сигурно вашите или някое момче което обичаш не те отразяват
и ти сега - ае ше се самоубивам...
ми давай като си мн смела, знаеш 100% поне 1 начин :-D

siyanaboyanova
03-30-2011, 20:19
УСМИХНИ СЕ БЕ ! НЯМА ПЪЛНО ЩАСТИЕ :-x ВСИЧКО СЕ ПРЕОДОЛЯВА!

Goddess
03-30-2011, 20:35
Не че омаловажавам проблемите ти, не са малки (ако в действителност са такива, каквито казваш), но ако всеки човек мислеше за самоубийство още при първата неприятност или трагедия, която го сполети...човечеството да се е затрило отдавна.

SorrowEyes
03-30-2011, 20:55
Защо всички я нападнахте, бе хора !!!
Явно й се е случило нещо, което я е накарало да търси друг изход, и то най-крайния. Не е за подценяване, каквото и да е, означава страшно много за нея... Ако вие се чувсвате като shit и някой почне да ви вика "тъп пубер" и т.н.
До авторката каквото и да е ще мине и всичко ще се оправи с времето, просто се успокой ... :(

bloodfrozen
03-30-2011, 22:01
Откачен народ.

Lolomg
03-31-2011, 09:11
Не разбрате че търси внимание за това не казва проблема едвали не да и вадиме думите от устата ако искаше помощ да е написала проблема тогава ще я успокяваме безмислена тема няям думи търсене на внимание !

balu4ka
03-31-2011, 15:38
След като искаш да се самоубиваш ,поне трябва да обясниш причините!
Човек не слага край на живота си ,просто така...?!

OnlyGirl
03-31-2011, 15:49
Първото което ще кажа е - СПРЕТЕ ДА НАПАДАТЕ МОМИЧЕТО!!
Аз също съм мислела за самоубийсто съвсем сериозно.Плюйте ме колкото искате,така е.. Спокойно,живота е супер шибан и точно за тва тр да го живеем.. Обаче не ви разбирам честно..Как може да я нападате ..?Преди години БФФ-то на сестра ми се самоуби,а всички така й казваха "Еми самоубивай се бе,мри.." Мислещи си че няма смелост и т.н. Обаче.. Се самоуби.. ..Някой път ще изпаднете и вие в дупка,ще имате нужда от помощ и някой ще ви каже "МРИ!" Еми браво ..
Момиче,бас държа че си малка..или става въпрос за починал близък,или за момче,или за някакъв друг проблем (училище,приятели,подиграв и..) Преди да мислиш за самоубийство по-добре си излей душата пред някой,ако ще пред близък,ако ще пред нас..Ще ти олекне..иначе начини - много..Според мен сподели проблема си ако можем да ти помогнем,защото съм сигурна че ще причиниш огромна болка на близките си :( Та така - избора си е твой..

zwezzdichka
03-31-2011, 17:03
аз причините ги казах малко по назад в темата .. малко ли ви се струва това .. пак ще ги кажа .. гаджето ми почина , а най-добрият ми приятел е в болница .. защо единият да лежи заровен там , а другият да се бори за живота си и защо на мен нищо да ми няма и да съм добре .. кажете ми как да живея така с толкова болка .. просто живота ми няма смисал .. но както винаги всичи от форома ме нападнаха без да знаят проблема :cry: :cry: :cry: :cry:

teo96
03-31-2011, 19:09
аз причините ги казах малко по назад в темата .. малко ли ви се струва това .. пак ще ги кажа .. гаджето ми почина , а най-добрият ми приятел е в болница .. защо единият да лежи заровен там , а другият да се бори за живота си и защо на мен нищо да ми няма и да съм добре .. кажете ми как да живея така с толкова болка .. просто живота ми няма смисал .. но както винаги всичи от форома ме нападнаха без да знаят проблема :cry: :cry: :cry: :cry: Колкото и да съм раздразнен в момента,все пак ще се опитам да дам компетентен отговор.
Винаги,ама винаги може и по зле да е...
Приятелят ти е починал... Е...смъртта е само събуждане от съня на живота,е казал Толстой... И аз съм губил любими хора (с много по близка роднинска линия от дядо ми...),но - болката отминава. Всичко ще бъде наред,просто се вдигни на крака някак и продължи,заради всички хора които те обичат,и заради най-добрият си приятел,който вместо да има твоята подкрепа в момента се бори за живота си сам! Вместо да мислиш как да избягаш като страхливо псе по добре помогни на него! Бъди до него,подкрепи го! Болката от всичко това ще отмине,най-добрият ти приятел ще се оправи и след време всичко ще е наред,стига да имаш сили за да преживееш всичко това. Колкото и да не можеш да издържиш,човек винаги има сили за финален спринт,можеш да преминеш през всичко това,стига да искаш. Не се отказвай толкова лесно. Ще се оправиш.

Успех!

xxpamzy
03-31-2011, 21:10
Всъщност се бях приготвила да те нареждам, наистина. Всеки си има проблеми и наистина когато имаш такъв е хубаво да се замислиш, че има хора, които са по-зле и от теб ;) Ама какво да ти кажа... Ако това, което казваш за гаджето и приятеля е вярно - съжалявам, но знаеш ли аз какво бих направила? Бих се борила до край, за да мога когато приятелят ми се оправи да съм до него и да му помагам, от колкото да го оставя сам и да го поставя в същото положение, в каквото съм аз. Замили се - ако се самоубиеш сега, когато приятелят си се изправи на крака как мислиш, че ще се чувства той? Може би така, както се чувстваш ти сега..? Би ли му го причинила? Това е, което мога да ти кажа... ;)

fenastz
03-31-2011, 21:25
Нарежи се.
УМРИ УМРИ УМРИИИИИИИИИИИИИИ

бахти злето трябва да си, за да се самоубиеш. Сериозно.

TheBobqk
03-31-2011, 21:42
аз причините ги казах малко по назад в темата .. малко ли ви се струва това .. пак ще ги кажа .. гаджето ми почина , а най-добрият ми приятел е в болница .. защо единият да лежи заровен там , а другият да се бори за живота си и защо на мен нищо да ми няма и да съм добре .. кажете ми как да живея така с толкова болка .. просто живота ми няма смисал .. но както винаги всичи от форома ме нападнаха без да знаят проблема :cry: :cry: :cry: :cry: Колкото и да съм раздразнен в момента,все пак ще се опитам да дам компетентен отговор.
Винаги,ама винаги може и по зле да е...
Приятелят ти е починал... Е...смъртта е само събуждане от съня на живота,е казал Толстой... И аз съм губил любими хора (с много по близка роднинска линия от дядо ми...),но - болката отминава. Всичко ще бъде наред,просто се вдигни на крака някак и продължи,заради всички хора които те обичат,и заради най-добрият си приятел,който вместо да има твоята подкрепа в момента се бори за живота си сам! Вместо да мислиш как да избягаш като страхливо псе по добре помогни на него! Бъди до него,подкрепи го! Болката от всичко това ще отмине,най-добрият ти приятел ще се оправи и след време всичко ще е наред,стига да имаш сили за да преживееш всичко това. Колкото и да не можеш да издържиш,човек винаги има сили за финален спринт,можеш да преминеш през всичко това,стига да искаш. Не се отказвай толкова лесно. Ще се оправиш.

Успех!
Много добре казано :)

kilers
03-31-2011, 21:53
ОМГ тръгнала да се самоубива , ама пише по форумите.Как ви премята всичките :o Ако и е толкова на сърце и е болка няма да седи тука да ви обяснява ми ще вземе един нож и ще се заколи.Това със смърт на гадже и човек в болница са големи трагедии и ако се е*ава просто....мислите ли че ако е в такава криза ще пита КАК да се самоубива...пфф... :? :?

RoSKo0o0
03-31-2011, 22:29
Най-безболезнения хм.... с игла... започваш да си режеш вените и да ровичкаш из хубавото си месце на ръчичката.... докато не починеш от кръвозагуба!

Righteousness
03-31-2011, 23:26
Ем аз съм на 19, и ако не бях християнин до сега да съм се самоубил поне 20 пъти...

balu4ka
04-01-2011, 06:18
Лол,какво да ти кажа...
Има толкова голям шанс това което говориш,да са едни безмислици на една 13-14 годишна.Която може би не иска да бъде опрекната за маловажните си проблеми и желанието и да се самоубие,но изтъква тези лъжи за да бъде съжалявана.
Искаренно се надявам ,това да са плод на твоето въображение та ако не са... хора умират,хора страдат ,хора губят семейства, приятели.Те се борят ,не се вайкат по форуми!

SmilezZz
04-01-2011, 08:48
Самоубийството не е НИКАКВО решение,точно след него започват проблем.. Нищо няма да постигнеш като се убиеш,помисли и за хората,които те обичат.. На тях какво ще им е ?
Хайде,горе главата..
Каквото и да си преживяла,не мисля,че е чак толкова сериозно.. Даже се съмнявам и сериозен проблем да е,де.. Но както и да е..
Продължавай смело напред..
Има такива препятствия в живота,които всъщност те карат да бъдеш силна и да посрещаш всяка трудност - със сила.. ((:

Josefinne
04-01-2011, 09:06
Пистолет, но едва ли имаш под ръка...

Josefinne
04-01-2011, 09:16
Честно казано...Подкрепям мненията по-горе. Може да бъде по-зле. Просто си представи - ами ако ти беше в болница, ами ако някой от родителите ти беше пострадал, ами ако беше инвалид? А има толкова хора, на които са се случили някое от тези неща, а те са продължили напред. Били са силни. На някои дори им се случват всички тези неща наведнъж.
Всеки има в живота си такъв момент, когато му е толкова тежко, но самоубийството не е решение, а бягство.
Някои искат да избягат от самотата си и търсят внимание, като създават толкова страшен проблем за себе си.
Други мислят, че няма да могат да издържат. Но дори да си мислиш, че в момента си на дъното, че по-зле не може да стане... Дори да е така, то помисли и от тази гледна точка - ако не може да стане по-зле от сега, значи може да стане само по-добре.
Съветвам те, ако осъзнаваш сериозността на ситуацията, да споделиш с родителите си. Ако не можеш да се довериш на тях - има психолози в училище, които ще те консултират и наистина ще ти помогнат, без да се обаждат на вашите или на който и да е било друг. Можеш да останеш анонимна и да получиш помощ.

TheBeliever
04-01-2011, 09:24
И като се самоубиеш какво ще постигнеш? Ще върнеш умрелия или ще излекуваш болния? Страхливка!

И да отговоря на въпроса ти - няма безболезнен начин да се самоубиеш в домашни условия. За съжаление ще ти се наложи да се бориш с гадния, несправедлив и болезнен живот както всички останали.

DNA
04-01-2011, 09:24
Толкова хора заслужават съчувствие, че ако съчувстваш на всички няма да остане нищо теб. За съжеление сме болно поколение, болен народ. Най-хубавото е, че всички си мислим, че нямаме нужда от помощ. Самоубивай се като искаш и не ни занимавай с глупости. Това е сайт за тинейджъри, не сайт за тинейджъри, които искат да се самоубиват...

Някой да направи Важна тема: Самоубийства (Сепуко, Харакири) за да те улесним...

anonymous708973
04-01-2011, 10:43
Не си режи вените, никога не става.

Вземете спрете да повтаряте как самоубийството е лесният изход. Въобще не е лесно да посегнеш на най-святото си и да преодолееш инстинктът за самосъхранение. Колко от вас ще имат смелост да се хвърлят от 20-етажна сграда? Да насочат пистолета към слепоочията си и да натиснат спусъка? Да си блъскат главата в стената, докато умрат? (Да, има и такъв случай!)
Папагали.

DarkTemplar
04-01-2011, 11:25
Авторке, предлагам ти резачката за дърва. Работи безотказно, ама трябва да отделиш известна дума, че бензина е скъп.

fenastz
04-01-2011, 17:54
Ем аз съм на 19, и ако не бях християнин до сега да съм се самоубил поне 20 пъти...

Всики религии са измислица. Не губи време :wink: