Влез

View Full Version : Помогни

prettyIdeath
03-31-2011, 10:18
Здравейте ! Моля за сериозни отговори на темата !
Ще ви разкажа много накратко моята история...
Близо 4 години ходих с едно момче, на вид страхотно, но нещата куцаха в последната година и без да искам, се влюбих в друг човек, който е много по-голям от мен, но колкото и клиширано да звучи ИЗОБЩО не изглежда на толкова. Но както и да е, принципно годините и външността нямат никакво значение за мен и го доказах (не че съм тръгнала да се доказвам на някой де...).
Тааа ... вече една година се боря с чувството за вина към наще, понеже ги лъжа, че нямам нищо общо с него и преди 3 дни във фейсбук излезе една наша обща снимка, някой ни е снимал, без да разберем и майка ми я е видяла. Тръгнала да разпитва насам натам и свързала 2 и 2. Вече знаят всичко и няма какво да отричам. След 2 дни ще се срещна с тях. Знам какво ще стане... по принцип, но ако някой има някаква идейка или да му се е случило нещо подобно, моля да даде съвет как да накарам наще да омекнат. Щастлива съм с него!
ПП: На 20 съм, знам че това не е мястото, понеже повечето посетители на сайта са на по 14-15, но все пак... Отчаяна съм.
Били ли сте между чука и наковалнята ?

iiordanova
03-31-2011, 10:25
Ти си вече на 20. Пълнолетна си и не знам защо те притесняват родителите ти.
Казваш , че си щастлива. Тогава какво му мислиш ? Изживей си любовта!
Говори с ваще открито. Кажи им , че се чувстваш добре , щастлива , спокойна с него и да приемат връзката ти с него.

prettyIdeath
03-31-2011, 10:30
Единственото нещо от което се притеснявам е че не искам да ги изгубя. А точно това ще стане ! Баща ми ще се разсърди, майка ми ходи и реве на всички.... и се оплаква. Винаги съм била перфектната за тях. Пример в училище - пълната отличничка на мама, пример за тати - работното мъжко момиче на тати (работих и се издържах сама още от 16 годишна), станах студентка те бяха на върха на щастието, а сега се провалих в очите им.

iiordanova
03-31-2011, 10:32
Защо да си се провалила ? Какво лошо си направила? Това , че си се влюбила ли е провала ?

prettyIdeath
03-31-2011, 10:35
"Той не бил за мен"

Просто е набор на майка ми - ето там е проблема ! Но той е като някой 20 годишен.... хах и визия и държание. Възхищавам му се. Аз се родих с него .

iiordanova
03-31-2011, 10:40
Ти осъзнаваш ли колко щастливо влюбена изглеждаш отстрани?! Това е прекрасно. : )
Той е точно за теб. Докажи им го! И какво като е по-възрастен? Много важно , именно по-възрастните мъже са по-зрели и отговорни.
Всички родители искат децата им да са щастливи! Сигурна съм , че и твойте искат да си щастлива и обичана.

prettyIdeath
03-31-2011, 10:42
Не съм сигурна че искат да съм щастлива точно с него :? ... и няма начин да ги уверя ... А не искам да се налага да се изнасям от нас напълно ... :(

iiordanova
03-31-2011, 10:45
Няма начин да няма начин.
А защо не ги запознаеш с него ? Може би като го опознаят по-добре ще променят малко мнението си.

prettyIdeath
03-31-2011, 10:50
Познават го ! Точно за това ще бъдат непреклонни. Майка смята че "той щял да остане вечния тийнейджър.." и точно това не им харесва в него. Защото има мотор - и го кара като луд /майка мрази мотори още повече когато дъщеря и е на него/ ....