View Full Version : Кофти положение .
Хора , искам сега да ви попитам и ако можете да ми помогнете :) В много кофти положение съм в попента и то е следното :
С едно момче се познаваме от много години , той ми е в махалата и като малки сме си играли , аз сега сам на 15 години , той ена 21. Той е женен и си има дете , но тук от месец време се виждаме , целуваме се , но нищо повече. Снощи пак се видяхме и той ме попита дали имам сериозна намерения към него , защото той ,, ме обича ,, и е готов да се разведе за да тръгне с мен .... Бях потресенакато чух тва... Той си има момченце на 3месеца.. Казах му нали че няма смисал да си разбира семейството заради мен .. Но той ми каза само едно Да и сам се развел заради теб... Какво да правя !? :? И аз имам нещо към негоно.. :o :(
galin4o0o
03-31-2011, 12:23
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) Бива бива простотия ама вие вече се усирате...
TheBeliever
03-31-2011, 12:24
Той не си заслужава, а твоето "нещо към него" е просто тийнейджърско увлечение.
незнам въобще къде ти е бил акъла да се занимаваш с женен мъж и то с дете!
TheNewReligion
03-31-2011, 13:22
Вярвам ти на 100 %. Вярвам в теб и в това, че правиш вълшебни минети.
djipsito
03-31-2011, 13:22
Понеже на 15 сте недорасли и не знаете много кво искате, бъркате любовта с някво увлечение, по-добре не се занимавай, щото само ще разбиеш напразно едно семейство... Въпреки че ти не си виновна, този е за трепане... на 21 има дете... !? И иска да изостави жена си и детето си заради 15 годишна... !? Бъди по-умната и не се занимавай, освен ако не искаш и на теб да направи едно бебе...
DarkTemplar
03-31-2011, 13:42
Бъди по-умната и не се занимавай, освен ако не искаш и на теб да направи едно бебе...
и после да те зареже.
nomatterwho
03-31-2011, 14:45
Пича не мисли като хората. Как може заради теб да остави жена си и детето си. И какво ще каже на жена си? Че е влюбен в 15-годишна и иска да прекара остатъка от живота си с нея ли? Пък и ми изглежда бързак - на 21 да има жена и дете вместо да усъвършенства образованието си и с такава лекота да ги изостави? Несериозна работа. Прекрати всякакъв контакт с него за НЕГОВО добро. Не разбивай семейства от малка.. Ще ходите половин година най-много-той е мъж, а ти дете ..има си нужди и куп други неща.
И наистина се оляхте - как може да се забъркате в такива неща?
Това е върха на айсберга ,голяма ПРОСТОТИЯ!
Така ,аз да попитам след като сега едва ли не си късаш косите,къде ти беше акъла когато започна да се занимаваш с него въобще?!
Ти или си много невменяема ,или той е пълния коцкар и недорасляк за възрастта си !
До къде се стигна ...Скоро няма да останат нормални хора.
Вземи се осъзнай,не ставяй причината която ще разбие един брак и ще остави едно дете без нормален живот! -.-"
TheBobqk
03-31-2011, 15:29
Така ,аз да попитам след като сега едва ли не си късаш косите,къде ти беше акъла когато започна да се занимаваш с него въобще?!
Ти или си много невменяема ,или той е пълния коцкар и недорасляк за възрастта си !
Вземи се осъзнай,не се ставяй причината която ще разбие един брак и ще остави едно дете без нормален живот! -.-"
+1. Четеш ми мислите :)
:smt107 :smt107 :smt103 ОМГ
ivcheto0o
03-31-2011, 15:52
Не мога да повярвам че това е истинска история...Но ако все пак е,по-добре да се развежда с жена си той от сега и ги върти такива номера поне от рано да се отърве жената.А ти как можа след като знаеш че има жена и дете,то верно и ти си дете ама трябва да мислиш и за другите.
vagarious
03-31-2011, 16:00
И на такава история станахме свидетели .. въпрос на време беше,май май .. :shock: :shock: :?
DqVoLsKoJeLaNiE
03-31-2011, 16:06
Има само един съвет в случая: "Пали, да те нЕма! ". Тва е женен мъж при тва с дете. Е, не се излагай, де. Да не мислиш, че наистина ще се разведе и ще си зареже и жената, и детето. Е, да, ама не.. Ще правите квото ще правите точно един път и после ще ти излезе с номер от типа " Принципен съм, не мога да постъпя така" или по-ясно казано " Мерси за свирката, ай сиктир, че жената ме чака".Ако искаш това да се случи, давай, ама не знам колко ще ти е приятно накрая. :)
Вземи се осъзнай,не се ставяй причината която ще разбие един брак и ще остави едно дете без нормален живот! -.-"
+1. Четеш ми мислите :)
и моите! а ти, авторке, дето се тюхкаш в колко кофти ситуация си попаднала, замисляш ли се в каква ситуация ще попадне майката на това дете? да е зарязана от някакъв коцкар заради 15 годишна да не казвам каква. извинявай ама ти въобще имаш ли мозък! заради пубертетските ти прищявки да развалиш семейство.
nikitka_
03-31-2011, 17:07
..
ChaoticCharm
03-31-2011, 20:09
Не знам кой е по-зле от двама ви. Дали ти,че вярваш,че един 21-годишен ще си зареже семейството,заради една наивна "влюбена" 15-годишна,или той,че на тази възраст вече има жена и дете,а е тръгнал да се занимава с теб и да ти обяснява колко те обичал и не знам си какво. Направо нямам думи за вас!
Както ти казаха вече - зарежи го възможно най-бързо и повече никога не се захващай с такива като него. "Такива като него" ще рече,че или и той не знае какво иска и току-виж наистина има някакви чувства към теб,или по-вероятното,че само те лъже,за да те използва. Идеята ми беше,че можеш да покажеш,че имаш поне малко ум в главата и да го оставиш.