View Full Version : Мисля ще е бременна?
Преди 4 дена с гаджето ми щяхме да го правим но тя не беше готова и решихме само малко да си го потъркам в нея без презарватив . Тя е девствена . Бях превъзбуден и имаше от тия капчиците ама не съм се изпразвал . Въпроса ми е възможно ли е да е бременна смисъл аз малко си вкарах главичката съвсем малко ама ми беше влажен . Възможно ли да е бременна и какво бихте ми препоръчали , как да постъпя?
Два реда по надоло има такава тема разгледай преди да бързаш да пишеш.
Да възможно е течността се нарича предакуационна до колкото мога да го напиша 8-) и се забременява от нея.
Съветът ми е изчакайте 2 седмици и направете тест за бременност но се съмнявам да е бременна.
тя е девствена и аз само леко главичката си я пъхнах нищо др и си го търках отгоре
TheGirlNextDoor
03-31-2011, 14:13
девствена и бременна как ти звучи??
неможе ли просто да ми отговориш вместо да ме иронизираш? да вярно не е възможно но тя спермата тоест предеакулацията пак си е влезнала вътре на 100% ли е сигорно че няма да е бременна
На мене просто не ми звучи 8-) затова казах че не мисля че е бременна.
много ми е притеснено а тя простата не иска с презарватив че и било гнусно :X и ся заради тая глупост ако има дете :XXXXXXX
Пак ти казвам за мен не е бременна ако толкова се притеснявате направете тест!
И не е проста само тя ами и ти!
За тази работа се искат двама.
TheGirlNextDoor
03-31-2011, 14:31
много ми е притеснено а тя простата не иска с презарватив че и било гнусно :X и ся заради тая глупост ако има дете :XXXXXXX
с това доказа и двмата колко сте готови за секс..не ми се коментира просто..Не мисля,че е бременна,но ако толкова държите направете тест след 14 дни,
с това доказа и двмата колко сте готови за секс..не ми се коментира просто..Не мисля,че е бременна,но ако толкова държите направете тест след 14 дни,
А така скарай им се ! :-D
ако теста е позитивен , ще може ли да вземе хапче или ще е късно?
Абе не ги мисля ся тия работи се шашкаш още повече направете теста и драсни какво е станало ко не видя твоя тема значи всичко е наред и то ЩЕ Е ТАКА!
TheGirlNextDoor
03-31-2011, 14:47
оф божичко кво сте тръгнали да правите като хал хабер си нямате за какво става въпрос????? :-x ДА КЪСНО ЩЕ Е!Не е бременна дишайте спокойно и отложете същинския акт..няма да обяснявам пак защо.
Абе на тия хора по едни железни гащи и да си живеят спокойно живота :-x
Абе на тия хора по едни железни гащи и да си живеят спокойно живота :-x
И желязо неможе да ги спре!
Ебливо поколение какво да правиш :D
SmilezZz
03-31-2011, 15:04
ако теста е позитивен , ще може ли да вземе хапче или ще е късно? Да,късно ще е.. В такива случаи ,хапче се взима до три дена от рисковия ПОЛОВ АКТ..
Но в случая аз също не мисля,че е бременна.. Бременна и девствена не ми звучи никак,честно казано.. Но все пак наистина направете тест след 14 дена (две седмици)..
А и наистина - защо сте тръгнали да правите секс,след като нито един от двамата няма елементарна сексуална култура.. Да не говорим,че ни показа,че не сте готови за секс.. Рано ви е още.. Така,че по-добре наистина недейте да го правите,поне докато пораснете малко и знаете какво да правите..
LambOfGod
03-31-2011, 15:44
Кво хапче, кви аборти? Потърках си ръката в коляното й, бременна ли е или е в менопауза?
На колко сте години?
JustAdream
03-31-2011, 17:57
Дишай НЕ е бременна. И вземи прочети как стават бебетата
kalpazanka
04-02-2011, 07:24
Не е необходимо да има пълноценно проникване, за да се стигне до бременност. Мацката в овулация ли беше?
И вземи почети малко тук, че от такива като теб ми побеляха косите.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=244492
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=265705
Downtown
04-03-2011, 05:14
шсе роди Иисус мчееее :grin: :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :razz:
Greennight
04-03-2011, 07:34
Аз за 2ра Дева Мария не съм чувал...
titinkaa
04-03-2011, 07:46
Не вярвам да е бременна,и й кажи за другия път,че ще е с кондом,иска не иска.
Falashk0
04-03-2011, 09:42
Мисля, че не е възможно ..