Влез

View Full Version : Въпрос към момчетата

theonlyone123
03-31-2011, 15:56
Може би има много такива теми , за което се извинявам ..
Какво харесвате в момичетата ? Задължително ли е едно момиче да е мн хубава , за да я харесате ? Има ли значение ? Какво е най-важното в характера ?
Също така - ако харесвате момиче , на външен вид , характер - всичко ок ... има ли възможност, поради някаква причина, вие момчетата да не искате да тръгнете с момичето примерно ?
И има ли възможност да виждате хубаво момиче , с хубав характер - но да не я харесвате ?
Плс мнение ! :-)

Cybershot
03-31-2011, 16:37
Какво харесвате в момичетата ? Задължително ли е едно момиче да е мн хубава , за да я харесате ? (мне) Има ли значение ? Какво е най-важното в характера ? (да не псува, да е що годе интелигентна, да не е тъпа, да схваща лафовете/бъзиците, а не като я бъзикнеш да те гледа тъпо)
Също така - ако харесвате момиче , на външен вид , характер - всичко ок ... има ли възможност, поради някаква причина, вие момчетата да не искате да тръгнете с момичето примерно ? (ами аз не си падам по "тръгванията с еднодневки/едноседмични")
И има ли възможност да виждате хубаво момиче , с хубав характер - но да не я харесвате ? (има и такава възможност --> "лесно хващат окото ми, трудно сърцето")

Strength
03-31-2011, 16:39
Какво харесвате в момичетата ? - Крака,дупе,гърди,коса.
Задължително ли е едно момиче да е мн хубава , за да я харесате ? - Да. Има ли значение ? - Да.
Какво е най-важното в характера ? - Да е умна,забавна свестна.
Също така - ако харесвате момиче , на външен вид , характер - всичко ок ... има ли възможност, поради някаква причина, вие момчетата да не искате да тръгнете с момичето примерно ? - Примерно,ако тя харесва някой мой приятел и той също я харесва няма да им се бъркам.
И има ли възможност да виждате хубаво момиче , с хубав характер - но да не я харесвате ? - Трудно.

SolemnityOfDeath
03-31-2011, 16:59
лексиконеееееец

Какво харесвате в момичетата?
артистичността, чувството за хумор, освободеността (но не прекомерна) като разговори и държание, смелостта и силната воля

Задължително ли е едно момиче да е мн хубава , за да я харесате ? Има ли значение?

не. приятелките ми досега са нямали много общо помежду си като външен вид, тъй че.. :)

Какво е най-важното в характера ?

първи въпрос горе + да си отстоява мнението и да е достоен и равен партньор, а не влачещо се парцалче. да не е самонадеяна, примерно.

Също така - ако харесвате момиче , на външен вид , характер - всичко ок ... има ли възможност, поради някаква причина, вие момчетата да не искате да тръгнете с момичето примерно ?

е ако вземеш всичко това предвид и всичко ти допада...защо? ще се породи привличане и после желание за връзка, не виждам логика.

И има ли възможност да виждате хубаво момиче , с хубав характер - но да не я харесвате ?

има възможност, естествено. достатъчно такива е имало/има :)

teo96
03-31-2011, 18:05
В една подобна тема написах същото но нищо...

Аз лично в дадено момиче гледам около 35% външен вид и 65% характер.
Макар че при повечето момчета не е съвсем така...
На мен ми е достатъчен приличен външен вид и приятен глас (не знам защо,просто гласа на едно момиче ми влияе доста и може много да ме привлече),и добър характер.
Бих предпочел по невзрачно момиче,но свястно,пред една доста по атрактивна (във всякакъв смисъл...) кифла...

Под свястна имам предвид,че бих харесал почти всяко момиче,което се покаже като нещо повече от останалите "кифли",т.е. не пуши,не пие и не се друса,не спи с всеки срещнат,и интелекта й е над нивото на овца...
Останалото се подразбира.

theonlyone123
03-31-2011, 18:25
Мерси за мненията .. ако може още ;дд ;*

tuzaro
03-31-2011, 18:54
да има хубаво лице, цици и дупе и да не е много висока

HideBoy
03-31-2011, 18:57
Значи аз лично не един път във живота си залагах само на външност, и много страдах от това.
За мен е по важен диалога ако нямаме какво да си кажем просто не е за мен ако тя не разбира мен и аз нея също.
Колкото за външността определено не трябва да е Памела Андерсън или поп фолк силиконка.
Ходил съм със доста обикновенни на вид но уникални по характер маниери и навици.
Мразя разни-тревоманки,пиячки,биячки,"гъзарки" но най много от всичко мразя момичетата със курвенски характер и разпуснато поведение.

theonlyone123
03-31-2011, 19:40
Сори ,че ще се оплача тук .. ама по тва което виждам,че пишете .. то на мен къв ми е проблема .. сиг че съм малка още ;дд ..

HideBoy
03-31-2011, 19:44
Сори ,че ще се оплача тук .. ама по тва което виждам,че пишете .. то на мен къв ми е проблема .. сиг че съм малка още ;дд ..
Пак ще кажа грозни жени няма!
Тъпи-БОЛ!
И да можеби си малка още за връзки ама те съветвам и да не вързаш ;).
Ще пораснеш и ще си намериш приятел ;)

tuzaro
03-31-2011, 19:47
как ше нема грозна жена майна....

vagarious
03-31-2011, 19:47

Хубаво е, че го разбираш.Наистина,колкото и да си малка - не бързай с връзките.
Попринцип то не пита,но все пак .. :)

wizzziy
03-31-2011, 19:53
да има хубаво лице, цици и дупе и да не е много висока
Ей това е всичко от което се нуждаем 8-)

Rorschach
04-01-2011, 05:26
няма формула...

BladeDancer
04-01-2011, 07:13
Какво харесвате в момичетата ? Ами отначало като я видя ми прави впечатление дрехите външния вид ама после ги игнорирам защото характера е много по-важен. Има ли за какво да си говорим с такова момиче и ми е приятно... Харесвам я. Задължително ли е едно момиче да е мн хубава , за да я харесате ? Не. Въпреки че на красотата е важна а да ли момичето е симпатично. И все пак грозни жени няма - има непотдържани! Има ли значение ? Какво е най-важното в характера ? Честно да ти кажа не знам... Да се държи добре с околните най-вече. Не да се държи като някаква кифла.
Също така - ако харесвате момиче , на външен вид , характер - всичко ок ... има ли възможност, поради някаква причина, вие момчетата да не искате да тръгнете с момичето примерно ? Ако го харесваме отвсякъде тва момиче то няма как да е причината за да не тръгнем. Единствената причина е в нас. Поне аз така понякога не съм от най-общителните и съм " тая брат няма да ме хареса.. " .
И има ли възможност да виждате хубаво момиче , с хубав характер - но да не я харесвате ? Под хубаво момиче и хубав характер приемам такива които се харесват на нас. Щото не сте уневерсални да се харесвате на всеки.. никой не е. Същата работа харесва ли ми единствената причина може да е в мен.

theonlyone123
04-01-2011, 07:30
Мерси за мненията ...
Иначе .. просто мисълта ми беше,че по това , което пишете повечето неща съвпадат : нито пуша , пия и не съм няква надута кифла ... повечето хора , които познавам са ми казвали,че съм мн хубава,умна,забавна // ама просто нещо не ми върви с момчетата .. нз защо ... най-вероятно,защото съм все още малка ;дд ... ии просто ако някое момче не ме хар , го приемам твърде лично и си мисля,че вината е в мен .. абе сложна работа ;дд

BladeDancer
04-01-2011, 07:45
Мерси за мненията ...
Иначе .. просто мисълта ми беше,че по това , което пишете повечето неща съвпадат : нито пуша , пия и не съм няква надута кифла ... повечето хора , които познавам са ми казвали,че съм мн хубава,умна,забавна // ама просто нещо не ми върви с момчетата .. нз защо ... най-вероятно,защото съм все още малка ;дд ... ии просто ако някое момче не ме хар , го приемам твърде лично и си мисля,че вината е в мен .. абе сложна работа ;дд

Здрастии! Ако наистина си такава каквато се описваш си супер. Сигурно си малко за да те хареса още някой ( не знам на колко години си ), но определено ако си такава нямаш проблеми. А и не може всеки да те хареса. Както казах ням универсални хора (или поне не съм срещал до сега). То ти стига един а другите да го духат както се казва. И късмет не се отчайвай :).

theonlyone123
04-01-2011, 08:16
Добре .. мерси .. предполагам,че все някога ще му дойде времето и за това ;дд

BladeDancer
04-01-2011, 08:21
Добре .. мерси .. предполагам,че все някога ще му дойде времето и за това ;дд
Е няма за къде да се бърза. Има и други работи в живота.. Все имаш някое хоби и т.н. Защо толкова искате да имате гаджета. Всякаш е нещо чак толкова.. Смисъл ок яко е ама има и други работи бе хора :D..

Josefinne
04-01-2011, 11:24
Аз не съм момче, но все пак...
Според мен е съвсем възможно някой да те кефи по всички формални критерии - външност, нагласа, характер и т.н., но все пак между вас да няма привличане или поне от едната страна. Това се случва, макар и по-рядко, ако си необвързан, но според мен по-честно, ако вече си намерил човека до себе си и той те кефи много повече :)

theonlyone123
04-01-2011, 11:30
BladeDancer мда .. няма за къде да бързам принципно .. но не знам .. в днешно време всеки гледа,едва ли не,да се изфука,че си има гадже .. а тези дет нямат , за другите,изглежда сякаш си някъв забутан и прочие .. :?
Josefinne .. мда .. мисля,че си права ;]

BladeDancer
04-01-2011, 11:34
BladeDancer мда .. няма за къде да бързам принципно .. но не знам .. в днешно време всеки гледа,едва ли не,да се изфука,че си има гадже .. а тези дет нямат , за другите,изглежда сякаш си някъв забутан и прочие .. :?
Истинските приятели са ти приятели дори и да нямаш гадже ( боже до къде го докарахме.. ) .. Така че няма кво да ти пука. Като дойде правилния човек за теб колкото и недостатъци да има той ще е перфектния за теб. И въобще няма да мислиш дали съм хубава дали съм грозна и дали момчетата харесват това и онова. Всеки харесва различно. И заради това колкото и да мразя тая приказка все пак ще я използвам. За всеки влак си има пътници. Споко и твоето време ще дойде. Те да не мислиш че момиченцата на твоята възраст се харесват снякой. Хванали са се ейтака за да се правят на готини.

Strength
04-01-2011, 11:58
Мерси за мненията ...
Не те харесват,защото съучениците ти са безмозъчни деца и се кефят само на кифлички,които пият и пушат и се мислят за най-великите.

harpuna
04-01-2011, 16:28
хубава усмивка,в тялото някои неща може да се преглътнат,усмихната не някаква депресирана и всеки да и е крив,възпитана,да не пуши и пие и хубав външен вид като дрехи и грим да няма 2 дона грим с мотика да го къртиш и да има собствено мнение :razz: :razz: :razz:

Righteousness
04-01-2011, 17:30
Защо не си бъдете вие а искате да ставате такива каквито другите ви искат за да ви хареса някой?

piter90
04-01-2011, 17:43
Какво харесвате в момичетата ? Задължително ли е едно момиче да е мн хубава , за да я харесате ? Има ли значение ? Какво е най-важното в характера ?

Tursi momche sus nisko samochustvie te se vlubvat vednuj kato im oburnesh malko vnimanie, pravqt vsichko za teb i te durjat do krai!

mrfahrenheit
04-02-2011, 00:15
За да ме впечатли дадено момиче ,трябва да притежава голяма доза загадъчност и колоритност.

И ако трябва да направя тази клиширана дефиниция посредством важността на двата фактора физика и душа ,използвайки проценти , бих заложил 100% на визията в начален етап , след което 100% на характера за задълбочаване във връзката.

Относно въпроса дали може момиче да ни харесва като визия и характер ,ала да не желаем нищо да се получи - да има такива ситуации.Има вариант да не изпитваш привличане и да не желаеш да живееш съвместно с даденото лице.Също така човек трябва да знае какво иска.Имало е етапи от живота ми ,през които не съм искал сериозна връзка и поради тази причина съм отбягвал именно момичетата ,които ме привличат , за да няма наранени и разочаровани.

comatoozz
04-02-2011, 11:44

ae маННЯК .. секи с мнението си ;) , пък и поечето гледат САМО външния вид.. не е ли по важна вътрешната красота на един човек о.О

fenastz
04-02-2011, 11:52

ae маННЯК .. секи с мнението си ;) , пък и поечето гледат САМО външния вид.. не е ли по важна вътрешната красота на един човек о.О

Пожелавам ти да видиш отблизо някое дебело, космато, миришещо на лук женско същество и тогава ми говори за вътрешна красота.

Josefinne
04-02-2011, 12:25

Имаше период, в който и аз си мислех така - ако си нямаш гадже, някакъв здръстен си. Обаче не е вярно.
Цаката е да си се кефиш на свободта, на това, което тя ти дава и възможностите, които има. И свободата и заетостта си имат своите плюсове и своите минуси. Няма смисъл да мислиш за минусите, а се концетрирай върху плюсовете :
1) можеш да флиртуваш с всеки, който ти хареса,
2) имаш свободно време да развиваш себе си, като ходиш и правиш каквото си поискаш,
3) не дължиш обяснение на никого, дори ако ти се прави безразборен секс,
4) можеш да харесваш повече от 1 човек едновременно,
5) можеш да правиш всичко, което те кефи, дори цял ден да си правиш маникюра и то това няма да страда никой и т.н.
Просто трябва да демонстрираш колко е яко , че се кефиш на себе си, че нямаш нужда от никой до себе си, за да си на кеф и да си щастлива и ще видиш, че в скоро време не само, че никой няма да те гледа с лошо око за това, че си необвързана, а напротив - ще ти се кефят много повече. Туко - виж и някоя обвързана приятелка даже й се прииска да е на твое място.

pencilwarrior
04-02-2011, 18:28
Ми, общо взето всичко изброено е. Може наведнъж, може поотделно. Примерно харесвал съм мацка заради външния вид, обаче по характер не ми допадна много. Харесвал съм и момиче заради характера, въпреки че повечето хора биха казали че на външен вид не е нищо особено. Все пак, ако е заради нещо повече от външния вид чувството е по-силно, според мен.

comatoozz
04-03-2011, 20:49

Пожелавам ти да видиш отблизо някое дебело, космато, миришещо на лук женско същество и тогава ми говори за вътрешна красота.

:D:D
искрено ти благодаря за пожеланието :D и не съм казалА, че външният вид НЕ Е ВАЖЕН ;}, а че поечето гледат САМО НЕГО - ''всеки с мненито си, нали знайш :-$ '' , таааа иначе съм момиче :-D :? :?

Bakemono
04-03-2011, 21:01
Така... едно по едно.
1. Не знам колко е задължително да е хубава, ама то в България и по-особено в днешни дни има само красавици :)
2. Най-важното за мен в характера е да не е повърхностна и да не псува.. и да не слуша чалга (просто мисля, че не влияе добре на младите момичета) :D Също така да е умна колкото мен или повече, иначе няма да има надделяване на характерите, няма да има скандали и ще си омръзнем :D
3. Ако ми харесва характера и външността (много гадна дума) на някое момиче, но нямам време или тя има искривени разбирания за любовта и живота (ама то пък тогава не би ми харесал характера и... :D) тогава не бих искал да тръгна с нея.
4. Последния въпрос е глупав.

montana6
04-03-2011, 22:53
Най-много в момичето харесвам излъчването. Да е лъчезарна и да не се взима толкова насериозно, че да ми се сърди, като си направя един бъзик. Да усетя, че срещу мен седи човек, който си знае мястото и мисли със своя мозък, а не някакви безлични имитаторки, или всякакви такива субекти, които са пълни с предразсъдъци и мислят само каквото им изнася. Общо взето, да са по-широкоскроени.

Външният вид не съм го споменал, щото той е според-зависи.

saskou
04-04-2011, 16:37
Да е умна - на първо място
Винаги да казва това, което мисли
Да знае какво иска и да има мечта

mnool
04-04-2011, 19:51
Едни от нещата,които харесвам в дадено момиче
1во-Да е що годе привлекателна и симпатична в лице и тяло
2ро-Да е със хубав характер
3то-Да е забавна да не е много надута но не и да няма самочуствие всичко да в рамките на нормалното
4то-Да си пада малко щура глава и пак казвам в рамките на нормалното и да има така химия и привличане. :wink:

theonlyone123
04-07-2011, 08:05
Аха ок .. мерси за мненията .. добих що-годе някаква представа ;дд 8)

s8y
04-07-2011, 09:26
Еми забвна съм, не се обиждам, много се смея, не съм грозна... ама...
Нашият град е малък, а всяка 2ра е курва и повечето момчета гледат само тяло и гърди... Кфо да се прай?!? :( :(

theonlyone123
04-08-2011, 06:48
s8y и аз съм така (и за това пуснах тази тема , за да видя дали нещо не ми е наред) ... но преди няколко дена съвсем случайно се запознах с едно момче ии тръгнахме .. така че не се отчайвай ... както се казва " за всеки влак си има пътници" ;]]

dunce
04-08-2011, 11:56
Най-много в момичето харесвам излъчването. Да е лъчезарна и да не се взима толкова насериозно, че да ми се сърди, като си направя един бъзик. Да усетя, че срещу мен седи човек, който си знае мястото и мисли със своя мозък, а не някакви безлични имитаторки, или всякакви такива субекти, които са пълни с предразсъдъци и мислят само каквото им изнася. Общо взето, да са по-широкоскроени.

Външният вид не съм го споменал, щото той е според-зависи.

Същото и за мен с една добавка - да обича много да флиртува.

BgHtH
04-08-2011, 12:42
Най-важното да държи на ракия и бой.

DREAM95
04-08-2011, 16:53
Значи както всеки знае външноста е първото нещо в един човек,което се вижда...
След опознаването се проявява и характера на момичето.
Аз лично на първо място е да ми допада като човек,външноста също.
8-) По-добре да не знаете логиката на момчетата... :D
Та красота е предимно в нежният пол.При момчетата е различно,но това е главното външноста+характера.
Е има хубавици,които са глупавички 8-) и трябва да им се обяснява всяка дума от твоят речник,,,такива не ги харесват много... 8)

flyingmonkey
04-09-2011, 09:00
Хм... Брюнетка, да е малко по ниска от мен, да има хубава и чаровна усмивка, дълга коса!!! Другото което е, да не пуши и да има какво да си кажем и съвпадаме като мнения с нея, както и да разбира хумора ми, да не се дава лесно, да знае какво иска... да е умна, а не някоя куха лейка, да ме разбира когато трябва (на моменти съм много странен), да е леко откачена, но не прекалено много, да е чуствителна, а не някоя сухарка :), да обича да патува насам натам и да ходи на различни места (не заведения) и т.н.

sladur4etyYy
04-09-2011, 12:53
Мерси за мненията ...

не е заради възрастта, а защото нямаш поведението, което да привлича.
и все пак, на колко си? :)