View Full Version : Днешното население...
Supernaturalfan
03-31-2011, 17:44
Пети и шести клас в моето училище са някакви кифлички с по 1 тон фон дьо тен и въобще всякакъв грим, дето си правят устата като кокоши гъз и се снимат в тоалетни (имат си и фейсбук, няма лошо да имат) с някакви надписи : секси кукличкъъъ, сладуранкътъ и разни такива, с топирани коси, скъпи телефончета и постоянно псуват всички, дори и приятелите си.
Постоянно има реплики като: Кво праиш курво?Махай се ма, курво!Абе ей, педал нещастен, ще еба в гъза ве...
Според вас нормално ли е да са такива в пети-шести клас?
BeezyJey
03-31-2011, 17:48
Ми дъното на обществото, кво да ти кажа..
RoSKo0o0
03-31-2011, 17:54
Е, супер кво... подражавай им! :lol:
Supernaturalfan
03-31-2011, 18:00
Е, супер кво... подражавай им! :lol:
:lol: :lol: :lol: Ти си ненормален
да и се мислят за най-красивите, а като почнат да се снимат с токчета и ми направили някаква муцуна и с едно надписче 0БиЧаМ ТеЕ направо :smt078
Supernaturalfan
03-31-2011, 18:11
Оффф да и с тея малки и големи букви направо ми изкарват очите!
vagarious
03-31-2011, 18:11
За съжаление, всички след набор 92-93 са такива .... просто никога не можеш да им дадеш реалните години,дори не можеш да се доближиш до жестоката истина. :? Но това е то ... аз поне се радвам, че не съм от тяхното поколение. :? Да му се дореве на човек ...
iiordanova
03-31-2011, 18:27
За жалост са точно такива.
Слава Богу , някои след година - две се оправят и вече стъпват здраво на земята. Но някои продължават да са си кифли , но не виждат колко са смешни! А надписите им по снимки и не само - no comment! И да не забравяме , че е модерно да имат слаби оценки. Да не изключваме факта, че някои вече са водили полов живот.
Supernaturalfan
03-31-2011, 18:33
И техният идол в училището е някаква дето се снимала в плейбой и чалга клип ](*,) Аз направо като я видях тая...направооо :smt078 :smt078
BladeDancer
03-31-2011, 18:38
Оф всякаш не сте били такива. Добре че поне не се вписвах толкова толкова около хората тогава, че иначе и аз щях да бъда един от масата.. Те ся в 5-6 клас разбират, че имало нещо такова като пубертет и се бутат да бъдат яки без да разбират, че стават за посмешище. После ще разберат и ще се оправят (някои от тях) към 8-9 клас..
За съжаление, всички след набор 92-93 са такива .... просто никога не можеш да им дадеш реалните години,дори не можеш да се доближиш до жестоката истина. :? Но това е то ... аз поне се радвам, че не съм от тяхното поколение. :? Да му се дореве на човек ...
Имам какво да допълня, но ще е грозно, затова давам едно +1 8)
Supernaturalfan
03-31-2011, 18:42
Так де, братовчедка ми е пети клас и й казват зубър само защото няма двойки и има очила.
Тези момичета съм ги виждала, отвратителни са, знаят само да псуват и са така от 3-4 клас.
BladeDancer
03-31-2011, 18:55
Так де, братовчедка ми е пети клас и й казват зубър само защото няма двойки и има очила.
Тези момичета съм ги виждала, отвратителни са, знаят само да псуват и са така от 3-4 клас.
И на нея и пука защото ?
И мен в 5 клас са ми викали грозен педерас зубар и т.н. Знаеш ли колко ми е пукало. С радост изчаках края на 7-ми клас и след това съм нямал такива проблеми. Просто като ме питаха ще ти е мъчно ли да се разделиш с класа казах не и си тръгнах. Не ми е пукало за хората от даскало и никога няма да ми пука за тях. Просто не може да събереш 20-30 подбрани различни характери на едно място ( и особенно пубери), които да се разбират.. няма как.
iiordanova
03-31-2011, 18:59
След време ще съжеляват , само дано да не е много късно!
Да не забравяме и как си купуват големи сутиени и ги пълнят с чорапи. И се обличат като за дискотека , че и като за магистралата направо.
modjodjodjo
03-31-2011, 19:10
Как може да се дразните и да обръщате внимание на такива неща. Всеки е минал през пубертета, всеки е правил глупости и е бил смешен до някфа степен. Като си в пубертета си мислиш, че си голям гъзар и никой не може да ти стъпи на малкия пръст, но това е съвсем нормално. Не виждам за кфо просто може да се дразните на такива глупости.
SladkaZagadka
03-31-2011, 19:11
Седми клас съм и нито надписи си слагам, нито пиа на -ъъъъъ, нито си топирам косата / нося токчета (просто защото ми е малко неудобно :D , а и не изглеждам добре заради твърде детското си лице :x ) . Някой от форума беше казал , че преди се снимаха за спомен, а сега - за фейсбук .Абсолютно вярно .
Ако техните "идеали" не правеха това, и те нямаше да го правят . А те най-вероятно са Андреа, Преслава и подобни .
iiordanova е много права . Една съученичка в пети клас си пълнеше сутиена с тройни подплънки , прикрепени с кламер :D и сега, когато ги махна .. че то се оказва, че тогава имала много по-големи отсега, бе .. как става тая работа с времето да ти растат в обратна посока?? ...
BladeDancer
03-31-2011, 19:16
Седми клас съм и нито надписи си слагам, нито пиа на -ъъъъъ, нито си топирам косата / нося токчета (просто защото ми е малко неудобно :D , а и не изглеждам добре заради твърде детското си лице :x ) . Някой от форума беше казал , че преди се снимаха за спомен, а сега - за фейсбук .Абсолютно вярно .
Ако техните "идеали" не правеха това, и те нямаше да го правят . А те най-вероятно са Андреа, Преслава и подобни .
iiordanova е много права . Една съученичка в пети клас си пълнеше сутиена с тройни подплънки , прикрепени с кламер :D и сега, когато ги махна .. че то се оказва, че тогава имала много по-големи отсега, бе .. как става тая работа с времето да ти растат в обратна посока?? ...
И пак не мога да разбера кво ви пука мамка му? Имате си групичка 100% седете и се говорете за нещо друго. Щото тая тема става айде да ги обиждаме тея щото ние друга работа нямаме.. Не е ли така ?
SladkaZagadka
03-31-2011, 19:23
BladeDancer - какво ми пука ли ? Ами пука ми . Защото виждам накъде отиват приятелите ми, какви стават всички, какви ще станат децата ми и каква ще стана и аз под влиянието на всички други . И относно тези групички - според мен е леко глупаво да се делим на групички и затова се опитвам да съм дружелюбна и приятелски настроена с всички :)
cookiexmonster
03-31-2011, 19:28
Аз съм 5 клас, обаче ненавиждам кифли, кроасанки и сякви други такива и като видя някоя ми идва да й скоча на бой едва ли не :shock: Едни момичета от моя клас във всяка една минута си слагат гланц, и то не само един !!! И постоянно ми викат: искаш ли да си сложиш? .. Аз вече се плаша от гланца :shock: И почти всички от петите класове в мойто даскало ми викат метълка, само защото слушам правилната музика, а не някви умрели чалги.. No comment :-D
BladeDancer
03-31-2011, 19:30
BladeDancer - какво ми пука ли ? Ами пука ми . Защото виждам накъде отиват приятелите ми, какви стават всички, какви ще станат децата ми и каква ще стана и аз под влиянието на всички други . И относно тези групички - според мен е леко глупаво да се делим на групички и затова се опитвам да съм дружелюбна и приятелски настроена с всички :)
Не може да се харесаш на всички.
И мойте приятели се промениха повечето. И ся само си спомням какви хубави времена бяха като бяхме малки. Да ся вече не сме приятели. Но то не може. Не може ще отидете след 7-ми клас всички в различни класове различни компанийки и т.н. Не може да останете същите. Ти ако се подаваш на хората не знам. Трябва да останеш себе си независимо всчико, а децата си както ги възпиташ. Ако ги възпиташ като курвички.. ем курвички ще станат. А деленето на групички е неизбежно. Все ще има някой да се прави на по-голямата работа от теб и така..
Biskfitka
03-31-2011, 20:30
За съжаление, всички след набор 92-93 са такива .... просто никога не можеш да им дадеш реалните години,дори не можеш да се доближиш до жестоката истина. :? Но това е то ... аз поне се радвам, че не съм от тяхното поколение. :? Да му се дореве на човек ... Е аз съм 94 и се обидих! 8-)
Такива са,защото търсят внимание....Някои като пораснат се осъзнават,други не... :)
vagarious
03-31-2011, 20:31
^Добре де, малко преувеличих.Наистина ИМА изключения, но няма за какво да се лъжем все пак .. :? :)
И на нея и пука защото ?
И мен в 5 клас са ми викали грозен гей зубар и т.н. Знаеш ли колко ми е пукало. С радост изчаках края на 7-ми клас и след това съм нямал такива проблеми. Просто като ме питаха ще ти е мъчно ли да се разделиш с класа казах не и си тръгнах. Не ми е пукало за хората от даскало и никога няма да ми пука за тях. Просто не може да събереш 20-30 подбрани различни характери на едно място ( и особенно пубери), които да се разбират.. няма как. Последните ти редове са много точни-сега съм 9 клас,в класа не се разбираме помежду си и класната все вика и ще се оплаква от нас
Greennight
03-31-2011, 20:48
Търсят внимание,това е причината.Естествено има изключения,но са малко.При момчетата същата работа,но поне там има малко повече разнообразие-расти,футболни хулигани,фешъни :lol:
ZaicheNaXeroin
03-31-2011, 21:30
кога ще престанете с тея кифли ? като сте повече от тях що постоянно ги обсъждате ?? щом толкова са ти трън в очите значи има нещо гнило...ти сравняваш себе си с тях и си пълна с комплекси,миличка :) много сте тъпи дечица :( ама ще пораснете и ще разберете че не може всички да сме еднакви и има и кифли и клошари и пънкари и хипари и тн...
всички имат право да се държат както искат,да изглеждат както си искат и ти не си човека който е отговорен за възпитанието и външния им вид
BladeDancer
03-31-2011, 21:50
кога ще престанете с тея кифли ? като сте повече от тях що постоянно ги обсъждате ?? щом толкова са ти трън в очите значи има нещо гнило...ти сравняваш себе си с тях и си пълна с комплекси,миличка :) много сте тъпи дечица :( ама ще пораснете и ще разберете че не може всички да сме еднакви и има и кифли и клошари и пънкари и хипари и тн...
всички имат право да се държат както искат,да изглеждат както си искат и ти не си човека който е отговорен за възпитанието и външния им вид
тя темата става въпрос за петокласничките които се държат все едно са магистрални феи.. ама наистина отидоха твърде далеч. Оставете ги бе хора. Имат глава на раменете а в нея има мозък. А ако го нямат няма и надежда..
ZaicheNaXeroin
03-31-2011, 22:01
тя темата става въпрос за петокласничките които се държат все едно са магистрални феи.. ама наистина отидоха твърде далеч. Оставете ги бе хора. Имат глава на раменете а в нея има мозък. А ако го нямат няма и надежда..
имат си родители и класни ръководители :?
толкова мъка има по света - те за кифлите са се хванали :booooomb:
ами кво да правим с ромите,които вече станаха повече от нас ?
BladeDancer
03-31-2011, 22:16
имат си родители и класни ръководители :?
толкова мъка има по света - те за кифлите са се хванали :booooomb:
ами кво да правим с ромите,които вече станаха повече от нас ?
аз предлагам да ги избием щото взеха да ме дразнят.. Пък кифлите само за едно нещо стават и вие май се досещате кое е то.. така че няма кво да се притеснявате от тях.
Аз съм '95' набор, и напълно те подкрепям, но и определено има изкючения, но открито признавам, че наистина е така моя набор сега са пълни олигофрени, дори някой път се чудя как съм попаднал при тях, има доста гамени, а уви свестните са доста малко.. почти хич :(
iiordanova
04-01-2011, 06:26
Хах , пети клас имали глави на раменете. Ако имаха щяха да се видят през друг поглед и да осъзнаят колко са смешни през другите очи.
Както и да е , темата е дъвкана много пъти. И никой не може да каже нещо по-различно.
Проблемът е, че са повече, отколкото трябва.Всичко е плод на масовата чалгаризация.И недей да ми обясняваш "Има и изключения" - да, изключения има, но тези изключения са твърде малко.И да, няма смисъл да дъвчем тази тема, защото с нищо няма да им променим манталитета на кроасаните.
modjodjodjo
04-01-2011, 21:53
Да бе, чалгата е виновна дори и за дупката в озоновия слой. Стига глупости, чалгата това, чалгата онова.
Който го дразнят такива несъществени неща, значи наистина има някакъв проблем. Всички сме били тинейджъри и сме се кефили на някакви неща, слушали сме музика, независимо дали е била чалга или някакъв друг стил. Колкото и смешно да звучи, правили сме се на такива каквито не сме и още куп глупости. Откъде идва тая ненавист към децата. Какво като са си написали някфи нещица с големи и малки букви или пък са се снимали пред огледалото. Къде е написано, че всичко това е грешно?
Може би в свещените книги на някоя религия, или пък в Конституцията на Република България. Айде стига глупости и гледайте вие да сте щастливи, а не се занимавайте с щастието на другите, а още повече с това на децата.
BGbullet
04-01-2011, 22:49
Ти не спираш да дрънкаш глупости... я питай твоите родители как са били на нашата възраст (14-15) и сравни с днешните... разлика от земята до небето!
modjodjodjo
04-02-2011, 10:30
Ти не спираш да дрънкаш глупости... я питай твоите родители как са били на нашата възраст (14-15) и сравни с днешните... разлика от земята до небето!
Айде обясни ми ти къде е разликата тогава между сегашните младежи и тогаващните. Да не мислиш, че тогава тинейджърите са правили по-малко глупости от сега. И тогава са псували, пушили, някои дори са водили полов живот от по ранна възраст. Въпроса, че много повече се е криело и не се е говорило свободно за това.
Единствената разлика идва от това, че тогава технологиите не са били толкова развити.
Замисли се, ако ти живееше в онези времена, как щеше да разбереш, че еди коя си е забременяла на 15 години, как щеше да разбереш, че днешната младеж е пропаднала, и как щеше да видиш, че някой си написал името с големи и малки букви?! А сега си пускаш телевизора и по новините винаги дават някоя изцепка на групичка тинейджъри или пък пускаш пи си то и попадаш на някаква подобна тема.
И все пак много родители не говорят за своите си ранни премеждия за да не дават лош пример на децата си. Ако си момиче и попиташ майка си, кога за първи път е спала с мъж и в повечето случаи ще те излъже.
Cybershot
04-02-2011, 12:39
За жалост деградацията на поколението става все по-голяма. Това е бъдещето на България за жалост....
iiordanova
04-02-2011, 13:12
И аз не съм съгласна с определенията за чалгата.
Според мен чалгата не е виновна за абсолютно нищо. Просто някои хора предпочитат да си намерят виновник за всичко. Чалгата каква роля играе
? И аз слушам чалга (не само чалга , но както и да е) , но .. държа ли се като момичетата , за които е темата ?! Не , не се държа така. Всеки сам прави избор за предпочитанията си и за това по какъв начин ще се държи. Едни харесват чалга , други метъл , трети рок. Не може всички да сме еднакви. Една музика , човек не прави. Човек се изгражда от качества и т.н.
Относно тийн глупостите ни. Всеки прави простотии и така нататък. И аз самата съм в това число. Но едно е да правиш глупости и съвсем друго да се обличаш като за магистралата.
Пети и шести клас в моето училище са някакви кифлички с по 1 тон фон дьо тен и въобще всякакъв грим, дето си правят устата като кокоши "задни части" и се снимат в тоалетни (имат си и фейсбук, няма лошо да имат) с някакви надписи : секси кукличкъъъ, сладуранкътъ и разни такива, с топирани коси, скъпи телефончета и постоянно псуват всички, дори и приятелите си.
Постоянно има реплики като: Кво праиш к***во?Махай се ма, к***во!Абе ей, педал нещастен, ще е** в гъза ве...
Според вас нормално ли е да са такива в пети-шести клас?
Свиквай!
rozi4ka18
04-02-2011, 17:26
Аз мисля, че всеки отговаря сам за себеси. Да, в пети клас човек не мисли разумно, но това не означава, че няма чувство на срам. Както и да е щом искат да изглеждат отвратително, нека, на мен не пуказа тях. Само знам, че това, което децата виждат по телевизията го мислят за най-модерното, затова ходят така и после ми кажете, че чалгата за нищо не е виновна :?
кво ми говориш 5-6 клас гледам преди седмица некви лапета на по 7-8 години се псуват на майка и се бият на улицата, и родителите ги гледат и не им прави впечатление ебаси възпитанието ебаси чудото.
marin4itu
04-03-2011, 09:23
Ами дето някакви 15-16 годишни бяха нападнали репортер и оператор на БТВ.. Аз бях потресена, егати възпитанието.. На нищо не прилича..
Брат ми е в 6ти клас и му викат зубър, само защото детето си учи уроците.. От неговия клас се гримират.. Да искат да изглеждат по-големи, но всъщност изглеждат смешно.. В такова време живеем, че единственото, което ме крепи е да възпитам моите деца добре като здравомислещи хора..
Cybershot
04-03-2011, 09:28
Малко им е бил боя като малки....
Днешната "българска" мода... направо ми се плаче. Тези уж искат да се правят на "големи" хора, пък нямат никаква представа от това понятие. Да се образоват, или да се хвърлят от някой мост. Т'ва въобще....... да не казвам какво.... :)