View Full Version : Въпрос за публикуването на новини
b3b0linka
03-31-2011, 17:54
Здравейте!
Аз съм нов потребител (преди броени минути се регистрирах всъщност :D ) и се надявам да ми помогнете, защото имам един проблем. Искам да публикувам една статия. Отваря ми се прозореца, пиша заглавие, вмъквам снимка, пиша текст, избирам категорията. И когато натисна "ОК" ми излиза следното: "Моля, попълнете задължителните полета!" Не мога да разбера какъв е проблемът, при положение, че съм попълнила всички полета със звездичка. Помощ?
VaMpiRKaTaaa
03-31-2011, 18:29
Май само модераторите могат да пускат статиите....
За да не правя нова тема да попитам, всъщност как се пуска статия и от къде :)
Искам да отправя една критика към екипа на сайта относно статиите. Все се чудя дали да пиша, но това, на което станах свидетел днес, буквално преля чашата.
Кой автор написа статията, озаглавена "Нов гигант на музикалната сцена ми докосна сърчицето"
Относно тази статия искам да попитам следното:
1. Някой редактор чете ли изобщо материалите, които се публикуват ?
2. От кога е разрешено така наречените "новини" да се използват за душевен отдушник на всекиго ?
3. Как ще обясните наличието на следният откъс от статията:
Откакто чух парчето му „Ти ме кефиш така“, съм тотално запленена от текст, музика и хореография. А визията на младия изпълнител ме кара да подмокрям гащичките още щом го зърна. Искам да му скъсам сините шорти и да почеше и мен с ръка по коремчето, както прави в танца си.
Въобще, нормално ли е в сайт, който претендира за аудиторията на тийнейджърите (респ. 12 - 18 год.) да се публикуват подобни цинични материали ? Аз съм отвратен и погнусен от ТОВА, на което ставам свидетел.
Въобще тези т.нар. "Новини" - или ги преименувайте на "Общи приказки" или "Клюки" или каквото и да е, или публикувайте НАИСТИНА новини, защото това, което е в момента, е всичко друго (от мокрите сънища на авторка-тийнейджърка до последните квартални клюки) но не и новини!