View Full Version : поредното объркано хлапе :)
xXxinsatiablexXx
03-31-2011, 20:33
ще гледам да съм кратка :)
таа на 15 съм :P моето не може да се каже че е любов !
преди 6 месеца започна моят филм на ужасите бях си харесала едно момче с 2 години по-голямо от мен :-# познавам го от 4/5 клас но никога не съм си мислила че ще изпитвам нещо към него :-o
той е най-обикновенно момче не е като изцепените батки сс по незнам си колко санта ръка и надраскани с татоси :razz: проблема ми е че получавам различни сигнали от него единия ден е сташно МИЛ няма равен просто се разтапям дори от глупостите които си пишем :smt024 ботвам се на компа ии се едно съм някаде другаде но е имало моменти в който ме сасипва ](*,) става избухлив не може да се говори с него ;х не съм му казала че го харесвам и нямам това намерение :) няма смисъл някой да ме обвинява просто не искам да губя това което имам в момента :smt003
искам да съм с него но няма как :-o аа и скоро излезе една песен на Джена "да се влюбя не допускам" :D
имам само един въпрос какво да правя да се откажа ли или да продължа да се правя че ми е приятно да ми е просто приятелче
П.П. извинете за грешките :-|
Виж сега и да стане нещо щом си мени така настроението в последствие ще страдаш.
Според мен потдържай приятелски отношения със него.
Ако се държи мило със цел и беснее със такава,можеби след време той ще ти признае че има чувства към теб.
vagarious
03-31-2011, 20:42
преди 6 месеца започна моят филм на ужасите бях си харесала едно момче с 2 години по-голямо от мен :-# познавам го от 4/5 клас но никога не съм си мислила че ще изпитвам нещо към него :-o
той е най-обикновенно момче не е като изцепените батки сс по незнам си колко санта ръка и надраскани с татоси :razz: проблема ми е че получавам различни сигнали от него единия ден е сташно МИЛ няма равен просто се разтапям дори от глупостите които си пишем :smt024 ботвам се на компа ии се едно съм някаде другаде но е имало моменти в който ме сасипва ](*,) става избухлив не може да се говори с него ;х не съм му казала че го харесвам и нямам това намерение :) няма смисъл някой да ме обвинява просто не искам да губя това което имам в момента :smt003
искам да съм с него но няма как :-o аа и скоро излезе една песен на Джена "да се влюбя не допускам" :D
имам само един въпрос какво да правя да се откажа ли или да продължа да се правя че ми е приятно да ми е просто приятелче
Защо да няма как !?Какво пречи,освен това, че още не си признала и не си наясно с неговата страна !?
Какво общо имаше песента на Джена !? :-o
xXxinsatiablexXx
03-31-2011, 20:43
беснее но не в такъв смисъл никога не ме е обидил по какъвто и да е начин най-често ства така аз му пиша тои ме смъмря като му кажа "какво ти стана пак не ти е в час" отг е "да боли ме корема,главата,спи ми се" за такива неща става ваапрос ама той ;хх офф НЗЗЗ :-o
беснее но не в такъв смисъл никога не ме е обидил по какъвто и да е начин най-често ства така аз му пиша тои ме смъмря като му кажа "какво ти стана пак не ти е в час" отг е "да боли ме корема,главата,спи ми се" за такива неща става ваапрос ама той ;хх офф НЗЗЗ :-o
Потърпи малко,не го насилвай и не прибързвай.
Остави нещата да се случват :)
xXxinsatiablexXx
03-31-2011, 20:45
Защо да няма как !?Какво пречи,освен това, че още не си признала и не си наясно с неговата страна !?
Какво общо имаше песента на Джена !? :-o
ако си я изслушала ще намериш общото :) и кво мога ли да му изскоча с думите здрасти харесвам те :) илии "здравей как си само да не забравя да ти кажа че не спирам да мисля за теб" :-o
xXxinsatiablexXx
03-31-2011, 20:46
добре ако стане щеее те черпя и без тва разбрах че си от Бъ Съ :D
Хехе :D няма нужда но мерси за предложението :-D
xXxinsatiablexXx
03-31-2011, 20:52
Хехе :D няма нужда но мерси за предложението :-D
казваш да търпя и да чакам нещата да се случат 6 месеца малко ли ти се струва :? :Д
Еми честно ще ти кажа.
Аз бях влюбен 4 години подрет във едно момиче почна по детски (4-5 клас) чаках дебнах удобен момент и случи се!
Бяхме заедно година и 1-2 месеца сигурно ако не беше заминала със техните до ден днешен щях да съм с нея.
vagarious
03-31-2011, 20:58
Не казвам да му го сгромолясаш ей така от нищото. :-o
Мисълта ми беше, откъде си сигурна, че няма как да сте заедно, след като не си му споделила за чувствата си и съответно не знаеш той какво мисли, а може би и какво чувства !? :wink:
Ако си му показала видимо, че имаш някакъв интерес към него и той не е направил нещо по въпроса, по-добре не се занимавай. Ако пък не си направила ТИ нищо по въпроса, не чакай само на него - в една връзка трябва има двамата да заемат някакви позиции, а не само единия да се бори за нещо..
xXxinsatiablexXx
03-31-2011, 21:05
Еми честно ще ти кажа.
Аз бях влюбен 4 години подрет във едно момиче почна по детски (4-5 клас) чаках дебнах удобен момент и случи се!
Бяхме заедно година и 1-2 месеца сигурно ако не беше заминала със техните до ден днешен щях да съм с нея.
но аз нямам сили да чакам 4ри години за да съм с чоека с който се чувствам в облаците [-X
Еми честно ще ти кажа.
но аз нямам сили да чакам 4ри години за да съм с чоека с който се чувствам в облаците [-X
Еми като нямаш търпение атакувай дадох ти просто съвет :)
xXxinsatiablexXx
03-31-2011, 21:08
Не казвам да му го сгромолясаш ей така от нищото. :-o
Мисълта ми беше, откъде си сигурна, че няма как да сте заедно, след като не си му споделила за чувствата си и съответно не знаеш той какво мисли, а може би и какво чувства !? :wink:
точно това е според теб ако бях сигурна щях ли да си търкам копчетата на клавиатурата за да ти обяснявам че ми е страшно объркано :-o
vagarious
03-31-2011, 21:12
ЕМи какво чакаш - нападай!
:-o
xXxinsatiablexXx
03-31-2011, 21:14
Еми честно ще ти кажа.
Еми като нямаш търпение атакувай дадох ти просто съвет :)
мм да с атака първо от дясно :lol: щеее чакааммм пък ако стане стане :) ако не ще ми остане спомена от хубавите мигове :P