View Full Version : Модата днес?
Странно,но факт. Аз съм момче от Добрич на 17г и въпросът ми е по-специално към момичетата,на тази възраст "футболистчетата" ли са на мода? Понеже всеки пикльо,който играе футбол е обвързан.Не смятам,че това е правилно,но ми прави впечатление.Това само определен период докато момичетата се осъзнаят ли е или това винаги ще е така? Забавен,умен съм и спортувам фитнес не се хваля с нещо,просто не разбирам дали проблема е в мен..Благодаря предварително за всяко едно мнение по въпроса ми :)
Братле въобще няма никакво значение.
Това няма нищо общо и не е мода просто живеем в света на златките както се изразиха по тв.
Те харесват заможни,стегнати,известни.
Всеки футболист ако ще и да е тотален инвалид рано или късно се объркват и го взимат някъде.
Аз лично съм танцьор от как се помня и несъм имал никакъв проблем и със фитнес съм се занимавал около година.
Така че не се притеснявай тренирай си и ще цъфне от някъде твоето момиче ;)
vagarious
03-31-2011, 21:56
Е .. по твоята логика, щом е футболист - не може и не трябва да е обвързан !? :-o
И не, не мисля, че това е "мода" ... защо реши точно с футболистите да се сравняваш !? :-o
Не казвам,че не могат да са обвързани,но просто и най-глупавите имат приятелки(понеже съм бил в един клас със някой и съм тренирал 6г футбол,но се отказах).Не се и сравнявам с тях не мисля,че съм на тяхното ниво.Въпросът ми беше по специално дали това е моментно състояние,дори не само футболисчета са с приятелки,а и некви смешки,абе просто е смешно да видиш некое маце тръгнала с некъв смешник,който дори сигурно няма пари дори да я почерпи нещо или пък некъв ром.. Не зная за мен просто не е нормално,чел съм и други истории,но просто тва е върха.. Същото е и с пичовете,който са над 18г .. Ходят с малки момичета и тва ако е нормално не знам.. Просто искам да знам дали ще им дойде акъла в главата рано или късно?
kindergarden
03-31-2011, 22:34
О,Боже,гръмни се!
Откровено тъп си...няма спор!
lubomirky
03-31-2011, 23:13
подкрепям коментара над мен. а ако искаш, ще ти обясня защо си тъп.
lubomirky
03-31-2011, 23:33
колкото и да са глупави те, знаят как да се държат пред и с момиче. тея 'смешки' може да са хилави, леко грозни, глуповати за някой, но пък знаят какво и кога да кажат на момиче и заради това тях ги огрява, а теб не. това дали има пари - мислиш ли, че някое свястно момиче се интересува от това дали има пари. а 'пичовете' над 18 дето ходят с 5 години по-малки от тях, са същите като теб - много са оборотни, ама само пред малките, пред някоя на техните години, която е наясно с номерата, е много по-трудно и нямат шанс.
Едни харесват футболисти, други харесват музиканти, трети харесват културисти. Това са чисто повърхностни харесвания. За дълга връзка се искат чувства и 'съвпадение' на характерите.
Напълно си пррав брато и аз съм му се чудиил баш си е така, само че почти никоя няма да го признае.Отделно дори най-охапания да е ако е фоотболистче примерно от левски веднага се лепат яко кифли, нищо, че е на кракозъбар в главата ;) това е брат жените са такива няма реално разумно обяснение за дейсствията им ;) и друго съм забелязал с най-големите охапаняции ходят най-яките момичета
Rorschach
04-01-2011, 05:23
:lol:
Просто нямате подход, а това се дължи на факта, че сте тъпи...
Странно мислене... и как верно реши, че футболистите са единствените харесвани?! На мен идеята за спортист като цяло например ми допада независимо какъв или колко е добър важното е да му доставя удоволствие. Пък и донякъде съм забелезала, че тези, които спортуват са оптимисти. Не знам може би е само мое мнение. (Аз лично си го обяснявам с това че спорта намалява стреса и те почти не изпадат в депресии.)
Иначе аз не виждам разлика м/у това дали ще е футболист, култорист, гребец и т.н.
А и не виждам какъв е смисъла дали може да ме почерпи с нещо или не- важното е да го обичам.
П.с. Съгласасна съм с мнението на lubomirky :)
MaLkaTa_LaDy
04-01-2011, 09:09
Мода са. Любомирко ти обясни защо. Общо взето показвдат власт, пари и самочувствие. Обаче както си има мода, така има и антимода. За това "футболистчето" за някои се е превърнало в шаблон за скапан мамин лигльо, за други в най-якото, най-красивото и най-желаното момче. Много са малко тези, които на някой футболист не лепват веднага етикета.
ChaoticCharm
04-01-2011, 09:22
А ти искаш ли да те хареса момиче,което си пада по същите тези футболистчета?! Тъпото е,че от една страна се възмущаваш,а от друга истината е,че завиждаш. Всъщност тези футболисти наистина не са нищо особено,това е просто спорт като всеки друг,но да,донякъде е прието,че ако си такъв,значи си много як и вървежен. Обаче то си е и до човека,ти например и да станеш,пак няма да ти провърви. Може и да си "забавен,умен съм и спортуващ фитнес",но без достатъчно самочувствие и вяра в себе си,нищо няма да постигнеш. Замисли се върху собствените си качества и не се занимавай с глупави теми,които с нищо няма да ти помогнат.
п.п. в частта,в която се рекламираш,пропусна да кажеш,че си красив...вероятно не си,може би там е проблемът (не ми е целта да прозвучи грубо).
Josefinne
04-01-2011, 09:26
Аз пък никога не съм си падала по футболистчета. нещо прическите им винаги са ме плашели...
Според мен момичетата си падат по спортисти, не специално футболисти, защото се предполага, че те 1) имат добре развити и силни тела, 2) са дисциплинирани и 3) притежават някаква популярност.
Говоря по-специално за тези който тренират футбол,защото в МОЯТ град това ми е направило впечатление понеже са кухи лейки,не смятам,че съм грозен имам си достатъчно самочувствие и съм момче с характер,не бих се оставил в ръцете на някого и да ме контролира както тя си иска!
nikitka_
04-01-2011, 09:36
..
TheBeliever
04-01-2011, 09:36
Завистта и злобата не са приятни неща. Спри да гледаш в чуждата паничка.
Абе хора не говоря за никва завист и злобност!Питам дали това е някакъв период или винаги ще се харесват футболисчетата мисля,че е глупаво интелигентните момчета да са с пръст в уста..Хич не ми дреме,че тях ги харесват повече от тези който се занимават с друго и не се правят на интересни. Искам да знам,а и съм убеден,че след някоя друга година това ще се промени смисъл след някаква определена възраст вече са жени и търсят нещо сигурно и джентълмен до себе си,а не търсят някъв селски бег.
TheBeliever
04-01-2011, 10:02
Абе, гледай себе си, бе човек. Какво толкова си се вторачил в тея футболистчета? И каква е тая заблуда, че само те са с гаджета? Гледай си живота и ако си толкова свестен, колкото се изкарваш по форумите, все ще се намери момиче и за теб.
Аман от мрънкащи момченца.
nikitka_
04-01-2011, 10:05
..
MaLkaTa_LaDy
04-01-2011, 10:11
След някоя друго година етикета "футболист" ще бъде заменен с "онзи с мерцедеса" после "онзи, който е купил мола" и докато стигнем до някой като Хю Хефнър. Не знам... не е ли очевидно?!
Теб въобще не трябва да те интересува, че има такива момчета. Защото ако можеше да си легнеш и с техните гаджета и можеше да накараш свястно момиче да полудее по теб, нямаше да ги мислиш тези футболистчета.