PDA

View Full Version : не знам как ??

aislado
03-31-2011, 23:51
Случаят ми е такъв има едно момиче,което забелязах преди седмица много харесах,от едно училище сме,от един комплекс пътуваме почти всеки ден заедно в автобуса и блоковете ни са близо горе долу,че дори и фамилиите ни са едни и същи и датите на раждане и месец и ден ( знам тези последните от фб профила й,на който случайно попаднах ).Искам да се запозная с нея,но някак се ми се изплъзва.Имам желанието и смелостта,не съм някой задръстеняк напълно нормален социален тинейджър съм си..но се пак не мога,не знам защо.И сега се чудя дали да видя дали ще ми се отдаде възможност някой ден да я заговоря или да и поискам приятелство и след това вече лесна.

saskou
04-01-2011, 00:56
Едва ли някой от форума ще я познава и ще те свърже с нея. Измисли нещо ;P

Rorschach
04-01-2011, 05:24
- "Хей, здрасти, видях че сме съседи и от едно училище - искаш ли да ти правя компания? Аз съм Петър."

мдам...

spopi
04-01-2011, 07:37
[quote="Rorschach"]- "Хей, здрасти, видях че сме съседи и от едно училище - искаш ли да ти правя компания? Аз съм Петър."

Приятно ми е Деси да заповядай може да пробваш!
Пример!

SmilezZz
04-01-2011, 12:14
Запознай се с нея,де.. Пък ако чак толкова те е срам,добавяш я във фейсбук - пишеш й,искаш скайп.. Туй-онуй и от там действаш очи в очи.. И няма от какво да се притесняваш,действай смело..

BladeDancer
04-01-2011, 12:53
Най-лесно е по интернет да се запознаеш. Щото дори и да те отреже там знаеш че не те знае :D . Пробвай се по интернет ако не ти стиска на живо. Аз наистина не си го представям ( наприемр) аз как ще отида до някое момиче коеот не познавам и ще кажа здрастиииии. Не просто :Х.

VaMpiRKaTaaa
04-01-2011, 16:13
''след това е лесна.''??
Без коментар.....
И като не си задръстен,отиди при нея и се запознайте.
Нали не те е срам?

sladyr4eto0
04-01-2011, 16:24
Виж в случая просто трябва да събереш кураж!! Какво толкова има отиваш и я заговаряш това е! Да не би да чакаш тя да го направи преди теб?

SuperBadSuperFresh
04-01-2011, 19:49
Sorry,Bro...според мен сте брат и сестра :D

SuperBadSuperFresh
04-01-2011, 19:50

XxInn0cencexX
04-01-2011, 23:31
Добави я в приятелите си и и пиши.По-горе има мн як пример. 8-) Не се дръж като някакъв простак " ооо как може да не съм забелязала такава хубавица като теб по-рано " .Пишете си,излезте на кафе и после ти си знаеш.

TheNewReligion
04-02-2011, 00:47
:lol:
От срам никой нищо не е спечелил...

LambOfGod
04-02-2011, 03:51
:lol:
От срам никой нищо не е спечелил...

Що не си влизаш в скайпа? :(

По темата няма много к'во да се каже или я заговаряш сега или може да стане така - http://www.youtube.com/watch?v=CsrfovOPcjk ...
Не й пиши преди да се запознаете.. Може да остане с грешно впечетление.

Josefinne
04-02-2011, 10:07
Пиши й във ФБ, че направо ще е срамота да не се запознаете при толкова общи неща :D

vagarious
04-02-2011, 10:10
Да,този път наистина ще е хубаво да й пишеш във фб,за разлика от повечето теми тук.
И като си попишете известно време,ще е по лесно когато се засичате и т.н.Но е раничко още,затова - пиши й! :)

tonz94
04-02-2011, 10:13
Добави я в приятелите си и и пиши.По-горе има мн як пример. 8-) Не се дръж като някакъв простак " ооо как може да не съм забелязала такава хубавица като теб по-рано " .Пишете си,излезте на кафе и после ти си знаеш.