Влез

View Full Version : Може ли съвет?

miki2222
04-01-2011, 17:57
Здравейте! Много се надявам да ми помогнете, но не с тъпи отговори.
Така ...
Аз съм 7 клас. Имам много добри приятели, дори тези които не ме харесват ме уважават, може би всявам някакъв респект, незнам. Не съм самовлюбена или нещо, но от това което показват другите към мен мсиля, че съм добър приятел, забавна съм.
Но имаме едно момиче което живее срещу нас. Нанесохме се преди около две години, а още не се познаваме. Тоест ходихмена летен лагер, знаем си имента, но не сме се засичали нито на лагера, нито сме си говорели. Понеже с нашите се карам понякога и си викаме, мисля че стените са прекалено тънки и тя чува всичко.
Та скоро си писахме по скайп . Тя е готина де, и ми каза когато мога я извикам да излезем или нещо такова, защото иска да се опознаем.
Не съм срамежлива, даже напротив, много се отварям, даже прекалено.
Просто незнам как да и кажа да излезем, дали да и позвъня на вратата, да и пиша по скайп или ....
И най-вече като я извикам незнам за какво да си говорим. Тя е с две години по голяма от мен, но е яка. Познавам почти всичките и приятели, но нея не. Тя ми каза, че иска да се опознаем, но ..
Кажете ми моля ви, какво да и кажа първия път. Как да поканя да излезем и за какво да си говорим. Дори приятелят ми я познава, как да ви кажа, .. просто не сме опитвали да сме приятели, а аз незнам как да започна ......
Благодаря предварително

VaMpiRKaTaaa
04-01-2011, 18:05
Като за начало..
Звънни и на вратата..най-истинско е.
Кажии ''приятно ми е казвам се.....иска ли да излезем.''
ПП. историята ти малко на любовна ми мязa... 8-)

sp33der
04-01-2011, 18:43
дори тези които не ме харесват ме уважават НО Не съм самовлюбена