View Full Version : Миене на тестиси
Майка ми ми прави проблем от вчера като ме хвана да си мия ташаците в мивката на кухнята?? Какъв по дяволите и е проблема?!!
И мойта е нещо подобно.След голяма нужда се подмивам отзад в мивката в кухнята и тя само ми нервничи някфа такава...
mlakniwe2
04-01-2011, 18:38
http://cientifica.eu/blog/wp-content/uploads/2009/02/pic-gun_to_head.jpg
http://cientifica.eu/blog/wp-content/uploads/2009/02/pic-gun_to_head.jpg Млъкни ве !
zlatit0o
04-01-2011, 19:13
http://cientifica.eu/blog/wp-content/uploads/2009/02/pic-gun_to_head.jpg
++++++++++++ :razz: :lol:
bebeemalko
04-01-2011, 20:40
Да се подмиваш в банята ок ама в кухнята си е направо нечувана тъпотия как ще отидеш до кухнята само за да си подмиеш гъза или тестисите ти другия :shock: :shock: :shock: по-куха и безсмислена тема не съм чела :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Да се подмиваш в банята ок ама в кухнята си е направо нечувана тъпотия как ще отидеш до кухнята само за да си подмиеш гъза или тестисите ти другия :shock: :shock: :shock: по-куха и безсмислена тема не съм чела :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ти обаче май си леко глупава :D Не честно
mlakniwe2
04-02-2011, 08:30
Да се подмиваш в банята ок ама в кухнята си е направо нечувана тъпотия как ще отидеш до кухнята само за да си подмиеш гъза или тестисите ти другия :shock: :shock: :shock: по-куха и безсмислена тема не съм чела :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ти обаче май си леко глупава :D Не честно
Никой нормален човек не прави такива работи, следователно не е глупава, че разсъждава така-това, което правите е липса на всякакво възпитание :-o
Вие двамата моралисти от бъзик не разбирате ли? 8-)
Човееек .. :( Ебати гнусния виц. :D
Няма лошо да се подмиваш... Ама в кухнята :razz: :razz: :razz:
Jus7DreamBoy
04-02-2011, 19:38
Майка ми ми прави проблем от вчера като ме хвана да си мия ташаците в мивката на кухнята?? Какъв по дяволите и е проблема?!! Тя няма проблем че си миеш ташаците, просто тактично ти намеква другия път да изтъркаш чиниите с тях :)
StolenBliss
04-02-2011, 22:07
Y U KIDDING LIKE THAT :(
Майка ми ми прави проблем от вчера като ме хвана да си мия ташаците в мивката на кухнята?? Какъв по дяволите и е проблема?!! Тя няма проблем че си миеш ташаците, просто тактично ти намеква другия път да изтъркаш чиниите с тях :) :razz: :razz: :razz:
exxxclusive
07-12-2011, 13:25
Мноо готина тема успя да ме разсмее :D :D :D
mrankoniiii
11-26-2011, 20:12
да се миеш в кухнята :?
SisiStrange
11-26-2011, 20:15
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
RunningBlind
11-28-2011, 15:42
хахаха
нямаше как да не проверя темата с това епично заглавие !!!
:lol:
KumchoValcho
12-02-2011, 17:52
Никой нормален човек не прави такива работи, следователно не е глупава, че разсъждава така-това, което правите е липса на всякакво възпитание :-o
не, просто си мн тъп :D
lovehorror
12-17-2011, 12:46
Личната ти хигиена е на много високо ниво..........................................
Concussion
12-17-2011, 19:57
Е гоуем праз, кажи и на тая твойта да ти го яде барабар с ташаците, аман от чистници!