View Full Version : Харесвам момче, но...
Здравейте!
Аз съм от Плевен и съм на 17 години, но харесвам едно момче, което е на 15. Проблема е, че момчето е стретеч, тоес не пие алкохол и не пуши цигари и не прави секс. Истината е, че много го харесвам, може да се каже, че сам влюбена в него, но не знам какво да направя, защото аз искам да правим секс и няма да спра алкохола заради него.
До колкото знам и той ме харесва, пък не съм и грозна (това на авадара съм аз), и би станало междо нас, но не знам дали да го обричам на обречена връзка. Да се пробвам ли с него?
BladeDancer
04-01-2011, 18:07
Пробвай, защото от пробване никой не е умрял ( май ) . Пича явно нещо решил да се отдава на живота като монасите ама пък виж хубаво момиче винаги може да го измъкне от там :D. 100% ще се промени много ако тръгнете. Според мен няма да има нужда да отказваш ни алкохол ни секс ( друг е въпроса до колко той ще е способен.. ) :).
Накратко : пробвай се мацко никой нее загубил от тва!
Благодаря!
Ся ми казаха, че било стрейтеч, не стретеч, не знам точно какво е това, но проблема е, че много си вярва - дори си е татуирал един кръс на дясната ръка. Все пак ще се пропвам, ама не знам дали ще стане.
Вие имали ли сте такива случай?
VaMpiRKaTaaa
04-01-2011, 18:19
Пробвай.
Нищо не губиш.
Не е толко страшно,че е по-малък от теб само с 2 години,особено,aко е по-висок от теб.Те днешните тийнове на 10г.са 170-175sm.,a 15-над 180sm вече... :D
BladeDancer
04-01-2011, 18:22
Пробвай.
Нищо не губиш.
Не е толко страшно,че е по-малък от теб само с 2 години,особено,aко е по-висок от теб.Те днешните тийнове на 10г.са 170-175sm.,a 15-над 180sm вече... :D
Втф Чернобилските тийнове може би. Аз смъм 1.70...
Толкова е страшно да.. просто 15 годишните не сме на акъла на 17 годишните.. просто е
Честит първи април ,бутилке :-) :-)
и все пак ако не се ебаваш-пробвай-по-зле няма да стане,тоест на нулата си или ще останеш там,или пък ще се качиш нагоре .Ама ако само за единия секс-честит първи април
Е не е за единия секс, моля, ясно ми е, че момчето ще е притеснено, няма да го натискъм, ама все пак не мисля, че има здрава връзка без секс.
И не е заради първи април.
VaMpiRKaTaaa
04-01-2011, 18:43
Пробвай.
Нищо не губиш.
Втф Чернобилските тийнове може би. Аз смъм 1.70...
Толкова е страшно да.. просто 15 годишните не сме на акъла на 17 годишните.. просто е
Първо не смятам,че си на 15,но все тая.
Второ не всички момчета на 15 са безмозъчни лапета..
vagarious
04-01-2011, 18:46
Благодаря!
Ся ми казаха, че било стрейтеч, не стретеч, не знам точно какво е това, но проблема е, че много си вярва - дори си е татуирал един кръс на дясната ръка. Все пак ще се пропвам, ама не знам дали ще стане.
Вие имали ли сте такива случай?
То У Плевен и 11 годишните са вече с татоси. :? Нищо не означава кръстът на дясната му ръка.Иначе какво те спира да опиташ - достатъчно е само,той да няма вид на 15 годишен. :wink:
Моля те, НЕ ЗАВЛИЧАЙ МОМЧЕТО НА ДОЛ!
Josefinne
04-02-2011, 09:54
Не мисля, че трябва да спираш алкохола или цигарите, щом той не иска да пие и да пуши. Можете да бъде заедно и без той да е пиян. Надявам се поне. Карай си по стандартния ред, свали си го, пък като се появи проблем ( АКО се появи) ще му мислите, ще говорите и ще се разбирате. Няма смисъл да мислиш от сега за това.
Що се отнася до секса - първо може и да не е девствен, а просто да не държи всички да разбират за сексуалните му похождения. А ако е девствен - може би не е намерил подходящата, а може би тя не го е намерила. Не се знае, но не мисля, че той е някакъв въздържател или монах, така че и това едва ли ще ви е проблем. Дори и да не го направите на първия ден, то след известно време ... Ха, сега и ти ще разбереш какво им е на момчетата, като трябва да изчакват някое момиче да бъде готово ;)
П.П. Значи вече, ако не си пушач, пияндурник и ебач си странен, така ли излиза?? Май този дето питаше що не са останали свестни моми в България ще се окаже прав. Може пък и той да е "щастливеца" на тая дама с бутилката на аватара :razz:
:razz: :razz: :razz: :razz:
Благодаря ви, всичко се нареди вчера!!
Излязохме и всъщнос разбрах че макар той да не пуши няма нищо против тези неща, седяхме до доста късно заедно, в крайна сметка между нас се получи и сега сме двойка. :oops: А момчето е пекано много,, и се държи хубаво и това че не пие не мисля че е проблем въобще!
Много ви мерся, наистина!
Тиз ми изглеждаш на 30.
Сипи му във водата наркотично вещество.
Напуши го, напий го, наеби го, после го заведи да си направи нов татос с надпис:
"Only God can judge me!"
Приятен съвместен живот.
Трололо.
:razz: :razz: :razz:
PS: И се казва стрейт едж, не стретеч. :lol:
kokosety
04-03-2011, 12:04
Благодаря ви, всичко се нареди вчера!!
Излязохме и всъщнос разбрах че макар той да не пуши няма нищо против тези неща, седяхме до доста късно заедно, в крайна сметка между нас се получи и сега сме двойка. :oops: А момчето е пекано много,, и се държи хубаво и това че не пие не мисля че е проблем въобще!
Много ви мерся, наистина!
Един път да помогнеме и всичко да е с хубав край. Мн любов, ей как се зарадвах! :) :)