Влез

View Full Version : Харесвам момче, но...

Butilka
04-01-2011, 18:03
Здравейте!

Аз съм от Плевен и съм на 17 години, но харесвам едно момче, което е на 15. Проблема е, че момчето е стретеч, тоес не пие алкохол и не пуши цигари и не прави секс. Истината е, че много го харесвам, може да се каже, че сам влюбена в него, но не знам какво да направя, защото аз искам да правим секс и няма да спра алкохола заради него.

До колкото знам и той ме харесва, пък не съм и грозна (това на авадара съм аз), и би станало междо нас, но не знам дали да го обричам на обречена връзка. Да се пробвам ли с него?

BladeDancer
04-01-2011, 18:07
Пробвай, защото от пробване никой не е умрял ( май ) . Пича явно нещо решил да се отдава на живота като монасите ама пък виж хубаво момиче винаги може да го измъкне от там :D. 100% ще се промени много ако тръгнете. Според мен няма да има нужда да отказваш ни алкохол ни секс ( друг е въпроса до колко той ще е способен.. ) :).
Накратко : пробвай се мацко никой нее загубил от тва!

Butilka
04-01-2011, 18:13
Благодаря!

Ся ми казаха, че било стрейтеч, не стретеч, не знам точно какво е това, но проблема е, че много си вярва - дори си е татуирал един кръс на дясната ръка. Все пак ще се пропвам, ама не знам дали ще стане.

Вие имали ли сте такива случай?

VaMpiRKaTaaa
04-01-2011, 18:19
Пробвай.
Нищо не губиш.
Не е толко страшно,че е по-малък от теб само с 2 години,особено,aко е по-висок от теб.Те днешните тийнове на 10г.са 170-175sm.,a 15-над 180sm вече... :D

BladeDancer
04-01-2011, 18:22
Пробвай.
Нищо не губиш.
Не е толко страшно,че е по-малък от теб само с 2 години,особено,aко е по-висок от теб.Те днешните тийнове на 10г.са 170-175sm.,a 15-над 180sm вече... :D
Втф Чернобилските тийнове може би. Аз смъм 1.70...
Толкова е страшно да.. просто 15 годишните не сме на акъла на 17 годишните.. просто е

britzy
04-01-2011, 18:34
Честит първи април ,бутилке :-) :-)

и все пак ако не се ебаваш-пробвай-по-зле няма да стане,тоест на нулата си или ще останеш там,или пък ще се качиш нагоре .Ама ако само за единия секс-честит първи април

Butilka
04-01-2011, 18:39
Е не е за единия секс, моля, ясно ми е, че момчето ще е притеснено, няма да го натискъм, ама все пак не мисля, че има здрава връзка без секс.

И не е заради първи април.

VaMpiRKaTaaa
04-01-2011, 18:43
Пробвай.
Нищо не губиш.
Втф Чернобилските тийнове може би. Аз смъм 1.70...
Толкова е страшно да.. просто 15 годишните не сме на акъла на 17 годишните.. просто е
Първо не смятам,че си на 15,но все тая.
Второ не всички момчета на 15 са безмозъчни лапета..

vagarious
04-01-2011, 18:46
Благодаря!

Ся ми казаха, че било стрейтеч, не стретеч, не знам точно какво е това, но проблема е, че много си вярва - дори си е татуирал един кръс на дясната ръка. Все пак ще се пропвам, ама не знам дали ще стане.

Вие имали ли сте такива случай?

То У Плевен и 11 годишните са вече с татоси. :? Нищо не означава кръстът на дясната му ръка.Иначе какво те спира да опиташ - достатъчно е само,той да няма вид на 15 годишен. :wink:

Nakadah
04-02-2011, 05:58
Моля те, НЕ ЗАВЛИЧАЙ МОМЧЕТО НА ДОЛ!

Josefinne
04-02-2011, 09:54
Не мисля, че трябва да спираш алкохола или цигарите, щом той не иска да пие и да пуши. Можете да бъде заедно и без той да е пиян. Надявам се поне. Карай си по стандартния ред, свали си го, пък като се появи проблем ( АКО се появи) ще му мислите, ще говорите и ще се разбирате. Няма смисъл да мислиш от сега за това.
Що се отнася до секса - първо може и да не е девствен, а просто да не държи всички да разбират за сексуалните му похождения. А ако е девствен - може би не е намерил подходящата, а може би тя не го е намерила. Не се знае, но не мисля, че той е някакъв въздържател или монах, така че и това едва ли ще ви е проблем. Дори и да не го направите на първия ден, то след известно време ... Ха, сега и ти ще разбереш какво им е на момчетата, като трябва да изчакват някое момиче да бъде готово ;)

П.П. Значи вече, ако не си пушач, пияндурник и ебач си странен, така ли излиза?? Май този дето питаше що не са останали свестни моми в България ще се окаже прав. Може пък и той да е "щастливеца" на тая дама с бутилката на аватара :razz:

fenastz
04-02-2011, 11:50
:razz: :razz: :razz: :razz:

Butilka
04-03-2011, 11:05
Благодаря ви, всичко се нареди вчера!!

Излязохме и всъщнос разбрах че макар той да не пуши няма нищо против тези неща, седяхме до доста късно заедно, в крайна сметка между нас се получи и сега сме двойка. :oops: А момчето е пекано много,, и се държи хубаво и това че не пие не мисля че е проблем въобще!

Много ви мерся, наистина!

Razor93
04-03-2011, 11:22
Тиз ми изглеждаш на 30.
Сипи му във водата наркотично вещество.
Напуши го, напий го, наеби го, после го заведи да си направи нов татос с надпис:
"Only God can judge me!"
Приятен съвместен живот.
Трололо.
:razz: :razz: :razz:

PS: И се казва стрейт едж, не стретеч. :lol:

kokosety
04-03-2011, 12:04
Благодаря ви, всичко се нареди вчера!!

Излязохме и всъщнос разбрах че макар той да не пуши няма нищо против тези неща, седяхме до доста късно заедно, в крайна сметка между нас се получи и сега сме двойка. :oops: А момчето е пекано много,, и се държи хубаво и това че не пие не мисля че е проблем въобще!

Много ви мерся, наистина!
Един път да помогнеме и всичко да е с хубав край. Мн любов, ей как се зарадвах! :) :)