View Full Version : Как да я изкарам от мислите си ..
Преди около 2 години признах на 1 момиче чувствата си ,но нещата не се получиха може би заради някои ръстови разлики ,може би заради това как ще го приемат другите тъй като сме от 1 клас. И преди това и сега сме приятели ,но аз усещам че тя не е същата и дори не може да ме погледне в очите. Аз вече почти не я виждах в тази светлина ,но наскоро след 1 дискотека на която бяхме след като през цялото време танцувахме заедно, докосвах я и т.н тези мои чуства пак се завърнаха и просто искам да ги разкарам тъй като знам че с нея нямам бъдеще колкото, и да ми е гадно, и да не искам да е така ...
Според мен момичето е много точно щом е решила да останете приятели което е най зрялата постъпка.
Страх я е да те погледне в очите защото незнае какво изпитваш към нея и дали я приемаш само като приятелка или има нещо повече.
За да я забравиш си намери друго момиче.
ivcheto0o
04-02-2011, 15:07
Съгласна съм с HideBoy
VaMpiRKaTaaa
04-02-2011, 15:27
Виждаш,че се е променила казваш?
Може да е променила мнението си и да те харесва сега.
Казвам мнение,не чувства,защото е силно казано да кажа,че те обича.
Може пък да иска да сте заедно сега.2години са страшно много време и за тия 2 години,може да си и минали всякакви мисли през главата.
а3 ти предлагам да пробваш пак.Поне да се опиташ да разбереш дали е променила мнението си и дали иска да сте заедно.
Променила след като й казах което е неизбежно ,но сега ако пак стане въпрос за това е по-вероятно да си развалим сегашните отношения. Мерси за съвета , все пак .
Josefinne
04-02-2011, 16:26
Просто известно време я отбягвай и се занимаваш с други неща ( не хора! ). Старо и изтъркано, но пък работи :)
VaMpiRKaTaaa
04-02-2011, 16:40
Променила след като й казах което е неизбежно ,но сега ако пак стане въпрос за това е по-вероятно да си развалим сегашните отношения. Мерси за съвета , все пак .
Ако не пробваш,няма да разбереш.
Така,че действай смело,но и предпазливо.
Т.e.,така и го обясни/предложи,че да не се зарсърди.
Предразположи я.
titinkaa
04-02-2011, 17:31
Трудно ще я извадиш,щом сте от един клас.
поне ще отида да се напия като мърша тогава може да има някакъв ефект
pencilwarrior
04-02-2011, 18:03
Ами трябва да се поотдалечиш малко от нея, естествено. Отивай да тренираш нещо - спорт, фитнес, няма значение - помага наистина. Хем се разсейваш за известно време, хем имаш полза. :wink: Най-добрият вариант е да намериш някое друго момиче. Все има някое хубаво момиче, на което ти се е спрял погледа, няма лошо да се пробваш.
може би заради някои ръстови разлики- това какво трябваше да означава (че аз ли бавно загрявам..-сигурно проблема е в мен, но все пак) 8-)
обясни защо да не може да сте заедно, смисъл къв е проблема? Тя ли те е отрязала или ти без да си и споменал нищо си мислиш че 'не си и от категорията' или нещо подобно?
Vetrogon
04-03-2011, 09:33
по дяволите... говори с нея човече. само вие двамата чисто и просто си поговорете. изяснете си нещата. кажете си нещата в очите. тва скапано форумче няма да ти реши проблемите. само ти можеш да го направиш.. говори с нея!! 8)
BlindedAngel
04-03-2011, 09:50
Според мен момичето е много точно щом е решила да останете приятели което е най зрялата постъпка.
Страх я е да те погледне в очите защото незнае какво изпитваш към нея и дали я приемаш само като приятелка или има нещо повече.
За да я забравиш си намери друго момиче.
Не е баш най - зрялата постъпка.Ако държеше на него като на приятел просто щеше да се отдръпне за време, докато му мине мерака и после пак щяха да възобновят отношенията си на чисто приятелска основа без задни мисли от едната или от другата страна.Това, което тя е направила е било най - голямата глупост, а именно да отрежеш момче с думите "харесвам те, но само като приятел".Такива истории свършват по един и същи начин.Ти как искаш да те гледа след като знае, че още я харесваш и едва ли не се надяваш на нещо.Просто не иска да ти дава празни надежди, но момичетата го правят неосъзнателно.Отдръпни се от нея или въобще прекъсни всякакъв контакт и ще видиш как тя сама ще почне да те търси.И си намери друга.
BaffaLsc
04-03-2011, 10:05
Щом те е отразяла случаят е приключен..
Не можеш да я накараш да бъде с теб на сила, а колкото до това да я забравиш.. всички казват, че времето лекува всичко, повярвай ми така е..
Защото аз не виждам какво би могъл да направиш освен да чакаш..
LegaCalcio
04-03-2011, 10:17
вкарай друга!
може би заради някои ръстови разлики- това какво трябваше да означава (че аз ли бавно загрявам..-сигурно проблема е в мен, но все пак) 8-)
обясни защо да не може да сте заедно, смисъл къв е проблема? Тя ли те е отрязала или ти без да си и споменал нищо си мислиш че 'не си и от категорията' или нещо подобно?
всмисъл ,че аз съм 1.90 тя е 1.60 някъде или малко отгоре няма голямо значение .
Според мен и това я е притеснявало както и реакцията на другите хора , но както и да е .